Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zábavná show plná improvizovaných skečů, komických výstupů, dobře mířených vtípků a relativně inteligentního humoru. Tygry Štěpána Kozuba, Vladimíra Poláka a Robina Ferra se během večera snaží zkrotit zkušený krotitel tygrů Albert Čuba, ale jen proto, aby smíchem zcela neroztrhali bránice našich diváků. Jedná se o jednu z nejúspěšnějších komediálních a improvizačních show na českém YouTube. (Divadlo Mír, Ostrava-Vítkovice)

(více)

Recenze (56)

KofiAnnan 

všechny recenze uživatele

Tři Tygři!!! To je prostě kultovka a libovka. Jakmile se jednou zakousnete nejde přestat. Štěpán Kozub mě úplně dostává. Nestalo se mi nikdy, že by mě nějaký herec tak imponoval, že bych sama vyhledávala jeho tvorbu a rozhovory. Všichni kluci z Tygrů jsou super a každý tam má své důležité místo, které to celé spojuje do famózního celku. I tak, ale musím uznat, že Štěpa je z nich nejvýraznější a pro mě nejlepší. U scének s ním kolikrát nechápu jak to může tak skvěle zahrát a úplně hypnoticky sleduju co se bude dít dál. Nekorektní humor, absence cenzury a hlavně upřímnost a lidskost je to, co z Tygrů dělá Boss of the Top. Vyzdvihnout nějaký konkrétní skeč snad ani nelze, všechny jsou super. Jeden mě ale rozsekal opravdu hodně a to Votrubek a klíště. To jsem i přes mírnou marihuanovou intoxikaci sjížděla snad 3 krát a smála jsem se ještě hodinu poté. Kdybych nebyla lesba tak bych se snad Štěpy i zeptala, zda si mě nechce vzít :D. Doufám, že kluci zůstanou svému humoru věrní. Štěpa je král, Tři Tygři nekorektní pecka a Divadlo Mír zářná budoucnost. Normálně začínám přemýšlet, že se odstěhuju z Prahy (která mě už 7 let sere) do Ostravy. Ostrava P**O!! ()

Eleanor05 

všechny recenze uživatele

"Tata, mužu si jit hrát Xbox?" - "Nemužeš." - "Tatááááá! Ty jsi trapny!" - "Já su trapny a ty nemužeš hrát Xbox..." Improvizované skeče, někdy v divadle, jindy i v exteriérech a interiérech. Není to můj styl humoru, na mě je to až moc primitivní, často nechutné a vulgární, třeba taková Partička je mi bližší - dospělejší. Ani tak ale nemůžu humor Tří tygrů zcela zavrhnout, protože Jugoslav Vavara s rodinkou nebo Pražák Voliver vévodí pár vyvedeným scénkám. ()

Reklama

Zagros 

všechny recenze uživatele

Podobnému formátu jsem se vždy vyhýbal, k fanouškům improvizace a podobných scének totiž moc nepatřím. Partička mě neoslovila nikdy a například mistr improvizace Jaroslav Dušek mě zaujme spíše v rozhovorech v Duši K než v jeho improvizacích. Nicméně Tři tygři mě baví velmi. Narazil jsem na ně, asi jako spousta lidí přes projekt sKORO NA mizině. A musím se přiznat, že mě jejich streamy povětšinou dokáží zabavit skvěle. Některé scénky se povedou více, některé méně, ale zábava je to pořád. Jednoduše mi sedli a z velké části se mi trefili do vkusu. Navíc oceňuji jejich snahu zkoušet nové neprobádané cesty a taky to, že se z blbé situace neposerou, zabojují a dokáží se i v těžkém období prosadit. Takže pánové čtyři hvězdy a místo díků posílám malý příspěvek… ()

easaque 

všechny recenze uživatele

-4* Na produkci ostravského divadla Mír jsem narazil asi tak před rokem a musím říct, že některé jejich projekty jsou hodně zajímavé a stálo by za to je vidět naživo. Jejich seskupení Tří tygrů jsem objevil před měsícem a viděl pár improvizovaných skečů, které mě vesměs pobavili a určitě si najdu čas na další. Rozhodně přináší svěží vítr do zatuchlých českých reálií a je vidět, že i v dnešní pandemické době jde fungovat a uživit se díky internetovým službám. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 3 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Na doporučení jsem si na YouTube pustil jeden díl tohoto nyní velmi oblíbeného šíleného pořadu a jeho extravagance si mě ani v nejmenším nezaháčkovala a dané video jsem nevydržel do konce. Poté ale seriál/pořad dorazil sem na databázi a začal na neuvěřitelných 90%, což ve mně probudilo zvědavost a odhodlání udělit druhou šanci. S tou jsem se trefil naštěstí do těch vůbec nejlepších gagů Divadla Mír a Štěpána Kozuba a jeho kolegy v jistých rolích najednou naprosto žeru. Příběhy s rodinkou nebo pražským týpkem v Ostravě jsou k nezaplacení. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (6)

  • V epizodě Silvestr s rodinkou můžeme na rachejtli vidět fotku Dannyho Treja. (VSVB)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama