Reklama

Reklama

Boxer Rocky Balboa si užívá bohatství, které jako mistr světa získal. Bojuje pouze proti snadným protivníkům. Pak je ale vyzván arogantním Clubberem Langem. Rocky výzvu přijímá, aby ještě jednou dokázal, že je jen jeden mistr. Jenže se stane nečekané: Lang vyhraje a stane se novým mistrem. V Rockyho už nikdo nevěří, kromě jednoho člověka: někdejšího mistra světa Apollo Creeda. A právě on se pokusí povzbudit Rockyho bojovného ducha a dostat jej zpět do vrcholné formy… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (484)

Sawy 

všechny recenze uživatele

Eye of the Tiger! Můžu si třeba stokrát říkat,že třetí díl Rockyho je docela zbytečný.Že děj je klišovitý a předvídatelný.Že spousta epizodek je tu jen proto,aby se stopáž vytáhla aspoň na hodinu a půl.To všechno je pravda a já ji nepopírám.Ale co na tom sakra sejde,když finálový zápas mě znovu zvedal ze židle! Znovu jsem ho prožíval a neměl jsem daleko k hlasitému povzbuzování.A celé to spojení s Apollem,bývalým soupeřem,dodává filmu velkou sílu.Možná to už není ten samý Rocky,jako když jsme ho potkali poprvé,ale postava se přece nějak vyvíjet musí nebo ne?Za to,že jsem se dobře bavil a za skvělý ústřední song nemám problém střelit tam ty slabší čtyři hvězdy. 75 % ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Ak by to bol nebol Rocky, tak sa jedná o čistý podpriemer. Avšak, Mr.T ala boxer samotár je neuveriteľná kopa muskularity, proti ktorej mi hlavný hrdina pripadá ako malinkaté sústo kuraciaho mäska, ktoré ani nie je hodné súboju jeden na jedného. A preto dávam tretiu, samaritánsku hviezdu. No niesom to ja dobrák?.) mrk ()

Reklama

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Oproti skvělé jedničce a ucházející dvojce krok o několik stupňů níž. Necharismatický soupeř, neobjasněné přátelství Apolla a Rockyho a málo překvapivého. Nedostatečně odlišné od předchozích dílů, ale zároveň si to neudrželo jejich styl. Stallone tu jako by hrál někoho úplně jiného a mně se stýská po tom hloupém a neohrabaném hromotlukovi. Rocky je najednou podivně nepříjemný. Velmi chabé pokračování. ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Tak tomuhle já říkám nápad idiota - třetí pokračování jen ždíme. Clubber Land v podání Mr.T (to jsou jména) se však doslova překonává a to i přesto, že Hulk Hogan by zasloužil nakopat a je jedno kam. Scénář už nepřináší nic nového, proto se začíná vkrádat neodbytná nuda. Je jasné proč vznikaly stále další díly - Diváci chtěli vidět Rockyho. Že uškodí celkové úrovni jim asi nedošlo. Naštěstí Stallone je docela zručný režisér. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Urputnost, s níž si celá ta léta jde za svým snem, je obdivuhodná. Napotřetí se ale tahle outsiderská mašina trochu zasekla, není to ono příběhově ani emočně (prostě palce divák nedrží tolik). Vzrušující vůně testosteronového mužství zůstává, ale naopak přibyla nažehlenost a luxus, což v téhle látce není dobře. Na druhou stranu nám Sylvester Stallone po trojce naservíroval TOP díl série, kde obalený americkou vlajkou rozdává údery vytáhlému Rusovi Dolphu Lundgrenovi v emocemi napěchovaném kousku. Tahle třetí zastávka je ale tak trochu zbytečná, co si budeme vykládat. ()

Galerie (104)

Zajímavosti (100)

  • Zápasový uvádzač, ktorého stvárnil Jeff Temkin, tragicky zahynul pri automobilovej nehode v januári 1982 a filmu sa už nedožil. (Pat.Ko)
  • Stalloneův (Rocky) mladší bratr Frank Stallone nazpíval písně „Pushin“ a „Take You Back“. Hudbu k písni „Pushin“ složil Bill Conti. Při zpěvu písně „Pushin“ je Frank na malý okamžik vidět na rohu boxerského ringu. (Rominator)

Související novinky

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Reklama

Reklama