Reklama

Reklama

Ztracená kulka

Trailer

VOD (1)

Geniálního mechanika s kriminální minulostí obviní z vraždy. Aby dokázal svoji nevinu, musí vystopovat zmizelé auto a získat důkaz: jednu jedinou kulku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (112)

Radko 

všechny recenze uživatele

V rámci žánru akčnej krimi nadpriemerný kúsok. O odsúdenom zločincovi, ktorý privolí spolupracovať s políciou a tak si zjemniť výkon trestu. Prikývnutie na spoluprácu ho napokon takmer stojí krk. Pretože aj medzi policajtmi sa nájde veľa skorumpovaných zmrdov, schopných čohokoľvek. Parádne poňatá akcia, pokus o príbeh s presahom, svižne plynúci dej, zachovávajúci proporcie akcie, odľahčenia akcie i nenápadných moralizátorských sentencií. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Tohle je jak od Bessona za mlada (nebo řekněme před 20ti lety). Žádné přehnané francouzské přehrávání, žádné laciné CGI efekty, prostě stará kaskadérská škola a ne nijak komplikovaný scénář. Hlavně, že se dobře bourá a hezky pere (nebo hezky bourá a dobře pere :)). Po dlouhé době příjemná oddychová záležitost, nijak nezatížená neduhy poslední doby (nebo Disney studia ;)). ()

Reklama

Devadesát Dva 

všechny recenze uživatele

Sympatická a poctivá francouzská akční záležitost - očividně nízkorozpočťák. Není to definitivně nic extra, ale taky to neurazí, jestli se chcete hodinu a půl něčím podobným zaměstnat. Alban Lenoir v hlavní roli by ale díky tomuhle mohl vejít do širšího povědomí a dostat nějaké lepší role - připomíná mi jednoho kolegu z práce, vypadá vlastně úplně jako on. A díky za (pokud někdo hledá rap song z garáží): Guts - Take Me Back (feat. Leron Thomas & Tanya Morgan) ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Spíš ztracena půlka hvězdy dávající možnost hodnotit 3,5...frantík vždycky uměl krimi. Co už neuměl je akční krimi, ale tady je to ukázkový příklad, že když se mákne na choreografii, může to být nářez, který zaujme ! Škoda , že facek a kopaček bylo pomálu. Mnohem větší pak toho odfláknutého příběhu a volby homo nevhodného záporáka.. 70 % jak víno! ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Malé francouzské netflixí Rychle a zběsile. V podstatě velký argument do MZ speciálu a chtěl bych vidět recku od imfa, protože mi to ve své syrovosti hoooodně sedlo. Hlavně i všechny vedlejší postavy neuvěřitelně charismatičtí sympaťáci. A to že jsou všechny auta v podstatě starý a hnusný bylo osvěžující. Nic geniálního to není, ale slupnul jsem to jako malinu. Jednoduchý plot a mrzí mne, že to není pilot seriálu. 8/10 ()

Galerie (2)

Zajímavosti (9)

  • V čase 01:06:00, když policisté staví zátaras, je tmavě modrý Renault Laguna jinak postavený na silnici, než když Lino (Alban Lenoir) zátaras proráží. I druhý Ford má jiné postavení. (Fischa77)
  • Filmovanie snímky prebiehalo vo francúzskom meste Sète v departemente Hérault a trvalo 38 dní. (MikaelSVK)
  • Štáb měl k dispozici hned několik replik slavného Renaultu 21 Turbo. Lze to poznat především díky koncovkám výfuku, které repliky měly. Ve scéně, kdy Renault jede za kamionem, má pouze jednu velkou koncovku a v další scéně, kdy tlačí policejní Mondeo, má zdvojenou. (UncleMorty)

Reklama

Reklama