Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sebestředná tanečnice, která v konkurzu na Broadway pokazila, co se dalo, se neochotně vrací domů a souhlasí, že připraví skupinku mladých outsiderek na velkou soutěž. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (46)

misterz 

všechny recenze uživatele

Taká klasická Disneyovka, aj keď to je na Netflixe. A to je hlavný problém tejto streamovacej platformy. Je tu najviac filmov a seriálov, no veľa z nich je pochybnej kvality. Toto je ukážkový príklad - mdlé, trápne romantické, patetické a sladké, že by sa zalepila huba aj včele medonosnej. Na hranici odpadu. 40/100 ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

po shlédnutí 365 dní by libovolný film působil jako balzám na duši a Feel The Beat to dokázal na výbornou.Je to sice plné všech klišé,které se kdy použily v tanečních filmech (namyšlená pipna,která neuspěje,po návratu domů se chvíli chová jako debil,následně si vše uvědomí,všechno začne zázračně fungovat,aby se nakonec zase zachovala jako debil a uvědomila si vše ještě jednou),ale díky tomu,že si FTB na nic nehraje a celkem otevřeně se všemi těmito věcmi pracuje je ve finále příjemnou a místy i dost vtipnou oddechovou jednohubkou...60% ()

Reklama

Heywood 

všechny recenze uživatele

Ano, 100x obehrané taneční schéma. A přesto se na to dá dívat. Poprvé je dobré, když i ze zdánlivě nemožných dětí se někdo snaží dostat výkon. A to dokonce tvrdou disciplínou. Jinak děti jen koukají do mobilů, počítačů a ipadů. Sebestředná tanečnice musí být sebestředná, protože jinak by to nedotáhla nikam, otázkou je, zda má být také neurvalá a to je rozdíl. Neurvalost není vítaná. Hlavní hrdinka (Sofia Carson) tu roli zvládne a je radost se na ni dívat. Ale ty slepené hrnce staré lásky jsou fakt otřesné a hlavní nápadník s tím pokřiveným úsměvem je špatně vybraný herec. Tady film dostal ránu děsivou. A ten asijský "hodný podnikatel"... tohle je scifi, s takovým se nikdy nepotkáte, protože takoví neexistují. Pokud to byla reklama, pak hloupá. Hvězda za dětské role, hvězda za hlavní hrdinku a hvězda za úsilí filmařů ukázat dětem, že se tréninkem a tvrdou prací dá docílit úspěchu. Ale ruce se mi u toho udílení trochu klepou... ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Cíťte radšej ten rytmus, len nie nášho Rytmusa. To by som odkázal vekovej skupine 11-16 rokov, ktorej je tento film určený. Je hlúpy, trápny, miestami asi z pokrčeného scenára, ale furt lepšie než nadávky nášho odpadového "umelca". Takže na jednu hviezdu to stačí, aj to len za Sofiu Carson, ktorá vyzerá o 10 rokov mladšie, ale toho teplého černocha si mohli odpustiť, veď to musí už aj gayom vadiť, že ich vo filmoch furt stvárňujú nejaké pomachlené zženštilé kreatúry, pritom väčšinu žijúcich homosexuálov si v dave ani nevšimnete, pretože vyzerajú normálne ako my zdraví jedinci. Len mediálna tlačenka z nich všetkých robí transrodové monštrá. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Ďalší tuctový film z dielne Netlfixu, kde po desiatich minútach viete všetko. Strašne vypočítateľný film na úrovni klišovitých Disney snímok. S. Carson stále má famóznu postavu, ale z hereckej stránky je to podpriemer. P.S.: „Čo tu hľadáš?“ „Musela sa vrátiť, pretože som chorý.“ „Pre Boha, nevedel som, že si chorý!“ „Doteraz ani ja nie...“ Osobné hodnotenie: 55% (*) ()

Reklama

Reklama