Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V jedné z okrajových částí Ostravy je nalezeno tělo mladého muže bez dokladů, v teplákovce, bez spodního prádla a v teniskách s rozvázanými tkaničkami. Rozmlácený obličej, stopy násilí na těle. Bezdomovec? Je převezen do nemocnice, kde za pár hodin zemře. Magda s Martinem pátrají po totožnosti oběti i svědcích incidentu. Najdou informace o nelegálních zápasech, o místech, kde se konají, a kolik se na ně nelegálně sází. Je pravděpodobné, že mladík se zápasů účastnil. Podaří se kriminalistům najít toho nebo ty, kteří nelegální zápasy organizují a mají tak na svědomí mladíkovu smrt? (Česká televize)

(více)

Recenze (88)

daleba 

všechny recenze uživatele

Zatím nic moc... Nepochopil jsem třeba tu strašlivou zápletku ohledně hledání loga z auta! Nevím, třeba PČR nezná Google Lens... Popis warezu jak z roku 2000 - achjo 😂 A čumět půl minuty na to, jak někdo jede autem, to je fakt taky bomba! Takže nezbývá než spolehnout se na Mirka Hanuše, že to tam nějak rozjede! Každopádně myslím, že Devadesátky v neděli budou o několik tříd výš... Tam totiž stačí, aby byly jen z poloviny tak dobrý, jako byly Případy 1. oddělení. ()

Plastík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak to bylo zase tak spíchnuto na honem, že to pokračování dalších dílů zřejmě nezachrání. Jen jedna otázka. Proč je kapitán pojmenován Magda Malá, jako zpěvačka? Ty vogo, to ji měli dát jméno Aneta Langerová. A proč tam zase narvali tuhle hudbu? Co tím chtěli předvést? To bysme to měli celou dobu poslouchat, když se budu dívat na další díly? Nasjat, zapomeňte. Ale pochválit musím tu malou slečnu - hraje výborně, je krásně vedená. Před tímto klobouk dolů. Herci, prosím, jste herci, tak se do těch rolí vžívejte. A Vyorálek mě taky moc bavil. Ale jak tam zahodil tu "žvejkačku", to jsem pochopil, že je celá produkce na houno. ()

Reklama

Zazie 

všechny recenze uživatele

Když se v upoutávkách chvástali, že to bude trochu jiná kriminálka, protože tam bude i soukromý život vyšetřovatelů, měla jsem chuť se na to nedívat. Kriminálních seriálů, kde se zdržovalo soukromými problémy hrdinů už bylo dost. Nakonec mi připadalo, že tam zas toho soukromí nebylo tak moc. Uvidíme, jestli se to nepokazí. Příběh celkem ušel, běžný průměr. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I mě jako pražáka nasírá, když  seriál, který se odehrává v Ostravě hrajou pražáci, především proto, že si myslím , že v Ostravě je dost talentu, no nic no, to už nezměním. Na tandem Špalková a Vyorálek si ještě musím zvyknout, ale minimálně Jirka Vyorálek má velkou šanci. Házet tam soukromí obou vyšetřovatelů v poměru skoro 60 na 40 je absolutně mimo, tady to bylo fakt jak brzda. Uvidíme co Mirek Hanuš, zdá se, že to bude špageta na celou serii, ale pozornost si to u mě celkem získalo, uvidíme dál, zatím to vidím na dvě. ()

SidneyP 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No. Nebýt toho, že jsem v době natáčeni pro tento seroš dělal komparz, tak by mě ani nezajímal. Pocházím z Ostravska, znám spoustu míst, které tady byly ukázány, nicméně jako skoro u každé kriminálky, i tady postavy mají ty své melodramatické kecy: "Nic nemáme, nic nevíme. Kdo vyhraje? Já, nebo ta svině, co to udělala?" Čeští filmaři mají problém, že píšou do úst postavám nelogické věty a bohužel ani tohle není výjimkou. Krom toho, tyvole, jsme na Ostravsku, tak KRATKE ZOBAKY, žáádnýýý natahovanýýý větyyy. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (4)

  • Malá (Petra Špalková) smaží na pánvi řízky pro rodinu. Na to, aby je měla do zlatova usmažené, ji stačila přesně minuta. (sator)
  • Premiéru úvodní epizody sledovalo v průměru 1,68 milionu diváků (15+). Byl to nejlepší výsledek večera a také celého pondělního dne. (rublik05)
  • Miniaturní telefon, který si Jan Hrbek (Miroslav Hanuš) odnese na památku z vězeňské cely, je model Zanco Tiny T1. (999.9)

Reklama

Reklama