Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V jedné z okrajových částí Ostravy je nalezeno tělo mladého muže bez dokladů, v teplákovce, bez spodního prádla a v teniskách s rozvázanými tkaničkami. Rozmlácený obličej, stopy násilí na těle. Bezdomovec? Je převezen do nemocnice, kde za pár hodin zemře. Magda s Martinem pátrají po totožnosti oběti i svědcích incidentu. Najdou informace o nelegálních zápasech, o místech, kde se konají, a kolik se na ně nelegálně sází. Je pravděpodobné, že mladík se zápasů účastnil. Podaří se kriminalistům najít toho nebo ty, kteří nelegální zápasy organizují a mají tak na svědomí mladíkovu smrt? (Česká televize)

(více)

Recenze (88)

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zase kriminálka, která mixuje osobní život hlavních hrdinů s případy. Divák tak nedostane ani plnohodnotný případ, ani červenou knihovnu. Kdo už to konečně pochopí, že takhle se to dělat nedá? První případ ostravské kriminálky nás zavede do světa nelegálních zápasů, zjistíme, že tvrďák Vyorálek neumí bojovat a že něco velkého chystá propuštěný vězen. Mno, uvidíme, co bude dál, zatím těžký podprůměr. ()

SidneyP 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No. Nebýt toho, že jsem v době natáčeni pro tento seroš dělal komparz, tak by mě ani nezajímal. Pocházím z Ostravska, znám spoustu míst, které tady byly ukázány, nicméně jako skoro u každé kriminálky, i tady postavy mají ty své melodramatické kecy: "Nic nemáme, nic nevíme. Kdo vyhraje? Já, nebo ta svině, co to udělala?" Čeští filmaři mají problém, že píšou do úst postavám nelogické věty a bohužel ani tohle není výjimkou. Krom toho, tyvole, jsme na Ostravsku, tak KRATKE ZOBAKY, žáádnýýý natahovanýýý větyyy. ()

Reklama

Dogfish 

všechny recenze uživatele

Snad se to rozjede. Kriminálka z Ostravy - OK. Pár herců z okolí OV, ale bože i ten Viktora, který je z Ostravy mluví jak cajzl. To má z těch reklam z rádia... Snad Hanuš, který asi hraje psychouše trochu rozhýbe další díly. Jo, a proč ten jeden z hlavních pořadatelů zápasů přiveze ještě živého fajtra kousek od svého baráku, tam ho vyklopí, zasype listím a nechá umřít... To mě snad nevysvětlí asi ani scénárista. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zklamání. Naprosto šedivá věc, kterou lze zaměnit s jakoukoli průměrnou i podprůměrnou kriminálkou. Parta spíš necharismatická. U paní Špalkové moc nevím, co si myslet, zamračený pohled pana Vyorálka, aby vypadal drsněji, byl místy spíš k pousmání. Pana Plesla mám fakt ráda, ale přijde mi, že je teď všude! a i kdyžjsou role rozličné,  on je furt stejný. Případ... nuda, šeď, průměr... rozhodně nic co pořádně zaujme. Aspoň u mě to tak bylo. A ano! Víc Ostravy do Ostravy... proč se toho ČT proboha bojí? ()

quokam 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, začneme na třech hvezdickach a 5/10. Ocenit lze neokoukane tvare ustredni dvojice i ruznych epizodnich hercu. Na pocatku jsme si aplikovali uvodni davku kyce: "V Brně dělal na velkých případech... Proč se nechal přeložit sem? Osobní důvody - víc nevím."  Taktez Cerny se dostal do fightu nejak jednoduse. Zlodusi na to, ze vedeli, ze po nich jdou poldove (Telecky a ta slecinka si snad nenechavali navstevy policajtu pro sebe), presto si novacka nijak moc neproverovali, byt tech kecu okolo bylo povicero, a hned na prvni dobrou ho hodili do klece. To byli tak zoufali, ze jim jeden boxer odpadl? Proc toho chlapka odhodili blizko te stare drevene klece, snad aby upozornili na společníka? Mimochodem, exterier posilovny s vycvikovistem nelezi v Ostrave, ale v Havířově u zimaku, byt se to filmari snazili ruznymi uhly kamery zafejtit. Ale i ten rondl sel poznat. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • Na samý závěr dílu zní píseň „Bicycle Race“ od skupiny Queen. (sator)
  • Malá (Petra Špalková) smaží na pánvi řízky pro rodinu. Na to, aby je měla do zlatova usmažené, ji stačila přesně minuta. (sator)
  • Premiéru úvodní epizody sledovalo v průměru 1,68 milionu diváků (15+). Byl to nejlepší výsledek večera a také celého pondělního dne. (rublik05)

Reklama

Reklama