Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Během loupežného přepadení klenotnictví maskovaná trojice pachatelů těžce zraní pracovníka security obchodního centra, který je v kritickém stavu. Z vyšetřování loupeže šperků v hodnotě několika milionů se stává nečekané drama, ve kterém jde o životy rukojmí. Paralelně s tím Magda pátrá po médii přezdívaném Ranním vrahovi. Na výzvu v médiích se přihlásí svědkyně, která si před domem jeho poslední oběti všimla muže s poraněnou rukou. Rannímu vrahovi je jasné, že svědkyně pro něj představuje problém, který musí vyřešit. Podaří se Ranního vraha zastavit dřív, než ohlásí svou další oběť? (Česká televize)

(více)

Recenze (13)

Ironhead

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A zase, když očité svědkyni minule ani neukázali pár fotek podezřelých, co v tom případu už měli, tak nyní jsou zase líní si vyjet seznam 800 jmen majitelů aut, které hledají a porovnat ho se seznamem podezřelých. Je efektivnější zaměstnat Interpol a jet na Slovensko, asi. :) To je tak strašně hloupé. :oZ ()

Chudobka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série je podle mého názoru slabší než první. Chybí mi Rázlová, Plesl se vyskytuje sporadicky, naštěstí v této epizodě neprudil syn Černého  nebo jeho žena. Špalkové to sluší víc než v první sérii, kdy měla na sobě pořád stejné oblečení, takže to vypadalo, že v něm snad i spí. Možná si najde chlapa. Ale když už má tolik práce, že musí holčičku občas nechávat u exmanžela, mělo by to mít nějaký výsledek. Proč ji nezajímá identikit? To je značně nedomyšlené. ()

Reklama

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výbornej díl, je to lepší, než valná většina kinofilmů, mám na tom závislost, nemůžu se dočkat pondělka. Celkově se mi to zdá být o parník dál, než první série, snad díky té příběhové lince s Davidem Švehlíkem, kterou považuju za daleko chytlavější, než byla ta s Miroslavem Hanušem v S1. P.S.: Ale jo, uživatel mirko123 má pravdu, nad tím zdařilým identikitem a neschopností dopadnout vraha se při sledování taky opakovaně zamýšlím. Tady by si musela Malá sedět na vejcích, aby jí to neseplo. ()

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Centrum s osvícenou modrozelenou kostkou je Forum Nová Karolina - obchodní centrum fungující od roku 2012 v ostravské čtvrti Karolina. Ve třech podlažích s celkovou plochou 58 000 m² se nachází celkem 220 obchodů a 24 restaurací, kino a kavárny, pracuje zde přes 1000 lidí. Pod centrem je dvoupatrové podzemní parkoviště s kapacitou 1500 míst. ()

jungewolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednoho ze tří lupičů, Stanislava Pavlicu, hraje Adam Ernest(mj.známý ze seriálu Kukačky). Policejního vyjednavače hraje Marek Pospíchal. Poděkování mj. hasičům z Ostravy-Zábřehu, Záchrannému útvaru hasičů ze Zbiroha a Sboru dobrovolných hasičů Chlebovice. ***Díl je na webu Č.televize : ČT 1, pondělí 10.6.2024, 20.10 . ()

Galerie (43)

Zajímavosti (1)

  • Centrum s osvícenou modrozelenou kostkou je Forum Nová Karolina – obchodní centrum fungující od roku 2012 v ostravské čtvrti Karolina. Ve třech podlažích s celkovou plochou 58 000 m² se nachází celkem 220 obchodů a 24 restaurací, kino a kavárny, pracuje zde přes 1 000 lidí. Pod centrem je dvoupatrové podzemní parkoviště s kapacitou 1 500 míst. (sator)

Reklama

Reklama