Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V lese je nalezena mrtvola exekutora. Případu se ujímá Martin s Jarkem a snaží se pátrat po problémových dlužnících, u nichž prováděl exekuce. Padesátiletý zavražděný exekutor byl ale také funkcionářem třetiligového fotbalového klubu, v němž měl své finanční zájmy založené na zmanipulovaných výsledcích a sázkách. Kdo byl díky jeho aktivitám natolik zoufalý, že se ho rozhodl zbavit? Přes Interpol Magda zjišťuje, že před lety se podobný případ vraždy mladé ženy ubodáním objevil na Slovensku. Vrah nebyl dopaden. Vraždil Ranní vrah poprvé už na Slovensku? (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A máme tu další z českých kriminálek, ve které si vrah natrénoval vraždu na Slovensku. Když už chtějí scénáristi zavalit vysílací čas jednou kriminálkou za druhou, mohli by se snažit být aspoň trochu originální. A i když motiv ke vraždě exekutora tentokrát logiku dával, vyšetřování tohoto případu mě nijak zvlášt nevbavilo. Snad jedinou scénou, kterou stojí za to zmínit, je způsob, jakým se David Švehlík zbavil vyděrače. Jinak to byl jeden z těch slabších dílů. ()

Anianna 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z těch povedenějších epizod, ačkoli vražda exekutora nevybočovala z průměru. Napětí se přesunulo na dějovou linku sériového vraha. Myslela jsem, že Malá nemá jeho identikit, protože by Jahodu podle mě poznala. Chyba, ona ho má na obrázku a tu podobu nevidí... Zřejmě jí to všechno docvakne na poslední chvíli a vrah bude dopaden přímo při činu. Vidím to tak, že jeho další oběť přežije, policie totiž zasáhne na poslední chvíli, ale odnese to někdo z policistů. Kéž by to v posledním díle dopadlo tak, jak naprosto nečekám. ()

Galerie (36)

Reklama

Reklama