Reklama

Reklama

VOD (1)

Bývalý voják, policajt a teenagerka se náhodou potkávají v New Orleans, kde pátrají po původu nebezpečné drogy, díky které lidé nakrátko získávají superschopnosti. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (258)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Na trhu je droga , která Vám dá 5 minut superschopnosti tu se snaží vypátrat bývalý pokusný králík , který hledá i vlastní dceru z , které tu drogu vyrábí a jeden policajt. Bohužel celý film si podkopává nohy sám jelikož z rozumného hlediska pokud nevíte co v tom dostanete proč by jste si to vzaly to je jak kdyby jste šli do zbrojnice chtěli jste raketomet a oni řekly nemáme dostanete revolver a tak je to s tímto filmem. Prostě nevíte co si vezmete a co dostanete jelikož všechny pilulky jsou absolutně stejné jeden chlápek ze sebe udělá díky tomu Human Torche, ale má trvalé následky tak, že až mu to vyprchá asi umře na popáleniny (naštěstí to vyřeší film jinak) druhý ze sebe udělá Hulka další je zase ohebný jak Mr Fantastic další je neviditelný a splývá s okolím další je nesmrtelný další je nadměrně silný a dalo by se pokračovat teď to, ale přijde někoho ta droga zabije tak, že explodujete (proč nevíme asi to je superschopnost lidská bomba) a pokud si vezmete několik naráz umřete. Ve filmu je i scéna kdy to nabízí jakési ženské na státní převrat což je úplná píčovina jen si to vezměte představte si třeba 100 lidí co si to vezme dejme tomu že 5 vybuchne už je jich jen 95 tak, že by musely ten převrat zvládnout do 5 minut všichni jinak ten účinek vyprchá a než si vezmou další asi by jich jiná armáda zlikvidovala. 40 procent ()

Remedy 

všechny recenze uživatele

Jamie Foxx a Joseph Gordon-Levitt jsou herecky sice fajn, ale když nemají co hrát, je to těžké. Project Power je dalším generickým filmem od Netflixu, kde byly povinně dodrženy všechny rasové kvóty a kde minimálně jedna scéna obsahovala zcela adresnou kritiku rasistického bělošského chování. Začínám z toho být už unavený. Jsem přirozeně srozuměn s tím, že rasová tématika je dneska v kurzu a že Netflix musí jít s dobou. Tohle současné paradigma ale nemůže zastřít fakt, že z filmařského hlediska je tenhle film po všech stránkách podprůměrný a ten apel na #blacklivesmatter tu působí strašně vyprázdněně. ()

Reklama

BMW12 

všechny recenze uživatele

Zajímavé dílo z dílny Netflixu. Ten letos válí, protože většina filmů je právě z tohoto streamovacího giganta. A i zde nám přináší originální dílo, kdy v hlavních rolích hrají výborní Jamie Foxx a Joseph Gordon-Levitt (toho extra rád opět vidím v nějakém filmu). Příběh je dobře vymyšlen, akce šlape na jedničku a je z toho zábavná podívaná. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Nakoniec hodnotené z guilty pleasure hľadiska, pretože od istej mega wtf scény s Rodriguom Santorom zhruba v polovici stopáže asi každému dôjde, že sa pozerá na nechcený trash. Pritom atmosféra by ušla, prostredie New Orleans sa k zápletke hodí a Jamie Foxx je dobre obsadený. Naopak Joseph Gordon Lewitt sa hrá na drsňáka a je to skrátka iba smiešne. Film sa berie smrteľne vážne, až na dve vtipné scény, čo je len ďalší faktor, prečo sa budete, ak vôbec, baviť na účet tvorcov. Ak by nešlo o superhrdinskú zápletku, ale droga by mala iba funkciu dobrého kšeftu, Project Power by mohol byť akceptovaný ako "normálny film" a nielen ako nepodarok, ktorý si istá časť publika môže zvláštnym spôsobom užiť. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Dlouho očekávaná slibovaná pecka z Netflixu (díky bohu za něj, v kinech se už měsíc nic nehraje a bez Netflixu bychom tady umřeli nudou) je tady a ve výsledku je to spíše jen lepší průměr, ale určitě to není takový průser, jak zdejší “odborníci” tvrdí. Hlavní herecké trio je pohodářské a hezky k sobě pasujou, tempo je svižné a nenudí ani chvíli, akce je dostatek a občas je i hezčí gore. Kamera je místy trochu zmatečná, ale žádná tragédie. Bonusové body si film připisuje zejména za originální nápad, protože pilulky, které dávají random superschopnosti jsme na plátně ještě neviděli. Je to hodně kreativní téma, na kterém se mohli filmaři vyřádit a spojení “fantazii se meze nekladou” zde platí dvojnásob, viděli jsme nejrůznější schopnosti od kamufláže, ledu, ohně, tlakových vln, drápů v ruce, ohebnosti kloubů (zejména hodně povedené) a dalších, ale pořád se nemůžu ubránit dojmu, že by to šlo podat ještě o něco lépe a více si s filmem vyhrát. V jedné větě je to taková průměrná akčňárna bez zvratů, hlubších chvilek a překvapení, která nevybočuje z klasické šablony, ale zaujme hlavně tématem a určitě stojí za zkouknutí. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (6)

  • Natáčelo se v New Orleans (Louisiana, USA). (BMW12)
  • Dominique Fishback hrála středoškolskou Robin ve svých 29 letech. Zároveň v tom roce sama ukončila vysoku školu. (TaNya_)

Reklama

Reklama