Reklama

Reklama

Poslední dopis od milence

  • Kanada The Last Letter From Your Lover (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Novinářka objeví truhlu s milostnými dopisy ze 60. let a rozhodne se přijít na kloub záhadám kolem románku, o kterém vyprávějí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (66)

Likan7 

všechny recenze uživatele

2 romantické příběhy a oba mi sedly. Dlouho se mi nestalo, že bych postavám tak přál. Ten z minulosti mě nechával přece jen trochu chladnějším, ale Felicity Jones jsem si zamiloval po prvních scénách. K úplný spokojenosti mi tu chybí jen větší prostor právě pro tu současnost a možná ten jeden schod k nějaké zapamatovatelnější scéně. Ale dnes mi to prostě sedlo a rád jsem se nechal unášet celým příběhem. ()

quido_zidle 

všechny recenze uživatele

Nuda, neskutečná...! By mě zajímalo, kolikrát scénárista u psaní tohoto scénáře usnul... 15 minut děje na 95 minut balastu. Shailene Woodley byla hodně z formy, buď měla pár kilo shodit nebo používat odvodňovací tablety. V záběru, ve kterém se potkali poprvé s B. jsem se jí spíš lekl, než že by měla někoho uhranout... Dvě hvězdy za dokonalé kostýmy, kulisy...a to je tak asi všechno co bylo na tomto počinu zajímavé. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Téma korespondence se objevilo třeba v Dopisech pro Julii nebo v Zápisníku jedné lásky. V tomto melodramatickém snímku jde o adaptaci románu Jojo Moyesové. Od žánru romance nelze moc čekat. Hodně může zachránit upřímnost. V příběhu se střídají dvě časové roviny. Obě hrdinky si povahově nejsou moc podobné. Sympatičtější je bezprostřední Jonesová v roli Ellie. Chvílemi jsou dialogy laciné, chvílemi pěkné postřehy ze života. Chemie mezi hrdiny moc nefunguje, z čehož viním Brita Calluma Turnera. Je doháněna tklivou hudbou. ()

JokerBaby odpad!

všechny recenze uživatele

Akože komu sa toto páčilo nechápem . Nechápem aj to ako môže niekto natočiť takéto čudo a myslieť si že s tým v dnešnej dobe prerazí. Ak to bolo sfilmované   pre domy Seniorov potom je to šupa - pecka. Aj si niektorí poplačú asi. Prenesie ich to na chvíľu do mladosti. Takže ja to nazvem film pre Seniorov. No a na konci si tam zahraje a Princ Malagan s Fimu Prvý Rytier z Roku 1995 . ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Koronakríza naplno zasiahla už aj Hollywood a vidím, že ozaj niektorí herci boli dlho bez práce, keďže Felicity, ale obzvlášť Shailene sa nám utešene vypapkali. Ale k filmu. Tento typ "romantiky" nechápem. Čo je na tom úžasné, že žena podvádza svojho muža? Niekedy mám pocit, že diváci majú veľké ťažkosti vcítiť sa aj do okrajových postáv a či to z pohľadu inej osoby je správne. Podľa mňa na vzťahu tých dvoch nebolo nič obdivuhodné. A potom príde zásadné rozhodnutie pre rodinu a opäť sa to prezentuje ako niečo smutné až tragické. Čiže klasika manželstvo je pasé a podvádzanie je in. Romantika sa dá podľa mňa točiť aj inak. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama