Reklama

Reklama

Poslední dopis od milence

  • Kanada The Last Letter From Your Lover (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Novinářka objeví truhlu s milostnými dopisy ze 60. let a rozhodne se přijít na kloub záhadám kolem románku, o kterém vyprávějí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (65)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Knižní přeldohu jsem nečetla, takže nemůžu srovnávat, ale hodně jsem se na film těšila. Lákalo mě obsazení, plakát i trailer. Všechno vypadalo slibně, o to víc jsem zklamaná jak moc se mi to nakonec nelíbilo. Je to hodně zvláštně natočené. Měla jsem pocit, že se tvůrci nemohli rozhodnout na koho se zaměří více a pak zmatečně přeskakovali z jednoho příběhu do druhého a já nevěděla na koho se mám více soustředit. Byl to chaos. Existuje spousta podobných filmů, které jsou zpracovány daleko lépe, napříkald Dopisy pro Julii nebo Madisonské mosty (i když tady formou deníku). ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem zklamaná. Knížní předlohu jsem četla kdysi, a rozhodla jsem se jí přečíst znovu, než jsem šla do kina. Možná to byla chyba. Film by se mi asi líbil více, kdybych si bývala nepamatovala tu knihu. Úplně změnili charaktery postav (i vizáž), úplně zabili jeden zvrat, který v knížce fungoval výborně a kvůli vynechání jistých událostí z knihy působily některé postavy dost hloupě. Škoda škoda. Raději sáhněte po knize. 3* ()

Reklama

quido_zidle 

všechny recenze uživatele

Nuda, neskutečná...! By mě zajímalo, kolikrát scénárista u psaní tohoto scénáře usnul... 15 minut děje na 95 minut balastu. Shailene Woodley byla hodně z formy, buď měla pár kilo shodit nebo používat odvodňovací tablety. V záběru, ve kterém se potkali poprvé s B. jsem se jí spíš lekl, než že by měla někoho uhranout... Dvě hvězdy za dokonalé kostýmy, kulisy...a to je tak asi všechno co bylo na tomto počinu zajímavé. ()

Veber 

všechny recenze uživatele

2,5 * Těšila jsem se, Jojo mě nadchla knihou Než jsem tě poznala (i jejím závěrem) a ani film nebyl špatný. Ale tohle bylo, bohužel zklamání (knihu možná zkusím, abych mohla porovnat). Tak do poloviny je to naprosto klišoidní a bez emocí (jen románek vdané paničky). Za polovinou se konečně něco děje a emoce jsou hlubší. Ale první půlka byla velké zklamání, vztahy jen ploché (jak se k hrdince chová manžel skoro nevíme, protože se tam vyskytuje dost sporadicky), současná linka ve stylu, dlouho tě přehlížím a pak SPOILER bum, máš narozky? Tak to hurá do baru a ještě se s tebou vyspím - tak to mi prostě nesedlo... ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Téma korespondence se objevilo třeba v Dopisech pro Julii nebo v Zápisníku jedné lásky. V tomto melodramatickém snímku jde o adaptaci románu Jojo Moyesové. Od žánru romance nelze moc čekat. Hodně může zachránit upřímnost. V příběhu se střídají dvě časové roviny. Obě hrdinky si povahově nejsou moc podobné. Sympatičtější je bezprostřední Jonesová v roli Ellie. Chvílemi jsou dialogy laciné, chvílemi pěkné postřehy ze života. Chemie mezi hrdiny moc nefunguje, z čehož viním Brita Calluma Turnera. Je doháněna tklivou hudbou. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama