Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Norman pracuje ve skladu velkého londýnského obchodního domu, tajně miluje roztomilou prodavačku z hudebního oddělení Sally a kromě toho všeho by konečně rád povýšil na pozici aranžéra výloh. O tom však může rozhodnout jen novopečený ředitel podniku Augustus Freeman, se kterým se Norman prvního rána neseznámil zrovna ideálně. Snaží se proto svého šéfa něčím zaujmout a napravit si tak pošramocenou reputaci. Ve zmatku z chystaného velkovýprodeje nikdo netuší, že obchodní dům se stal terčem plánované loupeže gangsterů. A kdo může krádeži zabránit? Jedině Norman! (dopitak)

(více)

Recenze (8)

Kenneth 

všechny recenze uživatele

Norman pořád dokola dostává výpověď a pokaždé než stihne opustit obchodňák, tak se stane něco, co mu zajistí, že se může vrátit zpět. Je tam plno komických situací a taky se mi zdá víc známějších herců a jeho oblíbený terč Desmonde. Akorát ta intenzita humoru mně pořád připadá trochu slabší. Krásné ztvárnění výprodeje, to už se dnes nevidí. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Normana Wisdoma jsem pro sebe objevil skutečně v tu pravou chvíli, protože mě ty jeho skopičiny dovedou skutečně rozesmát. Zjišťuji, že groteska prostě pořád má svoje kouzlo a mě se se stářím líbí víc a víc. Ke konci je Norman moralizující, ale vlastně mi to ani nijak moc nevadilo, je to takové hezké, bezstarostné, zábavné. ()

Reklama

dopitak 

všechny recenze uživatele

Naprosto nejlepší Normanovka, bezkonkurenčně. A to jsem jich viděl v posledních pár týdnech hned několik... Norman je v obchoďáku Burridges nejvíc popletený, nejvíc rozjívený, nejvíc praštěný a taky nejvíc dobrosrdečný ze všech Normanů. Světový rekordman v počtu výpovědí z jednoho zaměstnání za den. Hasič amatér, aranžér profesionál, cyklista a bruslař, krmič kachen.__Film plný gagů, u kterého se rozhodně nemusíte do smíchu nutit. Jako vždy skvělého Wisdoma tentokrát geniálně doplňuje ředitel Freeman (Jerry Desmonde), půvabná roztomile štěbetající Sally (Lana Morris) a hlavně arcigeniální chmatačka Miss Bacon v podání mé oblíbené "Murple" Margaret Rutherford. Vždyť je to tak snadné, vezmete si v příslušném oddělení velký kufr, naberete si do něj vše co potřebujete a sám šéf podniku vám pak zajistí odvoz až do domu. Everything is free of charge, certainly.___Jestli nejste trudomyslní uzkoprsí jedinci, musíte se zákonitě dobře pobavit.___ Škoda, že si tento film nevybrala Česká televize do své čtyřdílné série, Filmové návraty s Normanem Wisdomem, vysílané v lednu tohoto roku. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Já bohužel vždy srovnávám s filmovým zásahem v pravou chvíli, takže to má u mne Norman Wisdom hodně těžké v těch ostatních filmech. Ovšem je bezesporu, že herec je to geniální. Zde se to jen potvrdilo. Jede tu gag za gagem a hluché místo je jen při zpěvu, což je dva krát. Váhal jsem u osmdesáti procent, ale na to je film místy až příliš dětský, takže nechávám sedmdesát. Mohu snímeček doporučit jako skvělou rodinnou zábavu. Zatím ////70 %//// ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama