Reklama

Reklama

Slavná zpěvačka Kat Valdez (Jennifer Lopez) se chystá na svatbu s kolegou Bastianem (Maluma). Obřad má proběhnout ve velkém stylu, před zraky tisíců diváků v koncertní hale a dalších miliónů online a u televize. Krátce předtím, než ji rampa vyveze na pódium „k oltáři“, ale Kat zjistí, že ji milovaný Bastian tak trochu zahnul. Ponížená zpěvačka v tu chvíli udělá naprosto nečekaný a šokující krok. Rozhodne se provdat za chlapíka, který v davu pod pódiem svírá ceduli s nápisem „Vem si mě“. Tím šťastným je rozvedený učitel matematiky Charlie (Owen Wilson), který si zpěvačku rozhodně vzít nechce. Na koncert dorazil jako doprovod své dcery a kolegyně, která Kat Valdez zbožňuje, a jen jí na chvíli podržel ceduli se zmíněným textem. Než se vzpamatuje, už ho pořadatelé vlečou na pódium, kde dezorientovaný a naprosto šokovaný řekne „ano“. Slib by se dal samozřejmě zrušit, jakmile emoce opadnou, jenže ti dva se k tomu postaví čelem a řeknou si, že to přece jen zkusí. Jakou naději může mít manželství, které vzniklo za tak neuvěřitelných okolností, navíc mezi dvěma naprosto odlišnými „vesmíry“? (Cinemart)

(více)

Videa (18)

Trailer 1

Recenze (129)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Dost možná nejlepší Romcom poslední doby. Film hodně těží z cool ústředního nápadu, ze kterého těží celý film a díky tomu to působí svěže a neotřele. Jennifer Lopez hraje ve filmu slavnou celebritu, která se má vdávat ve velkém stylu ( 20 milionů diváků), ale těsně před svatbou se dozví, že ji nastávající manžel podvádí se sekretářkou, rozhodne se tedy udělat nečekané gesto a tedy provdat se za random člověka z publika (Owen Wilson).  Jasný je tu klasický romcom klišé a každý ví jak to nakonec dopadne, ale díky samotnému námětu je Marry me poutavá podívaná, kde sledujeme dva rozdílné lidi, kteří o sobě vůbec nic nevědí, žijí naprosto rozdílné životy a přesto musí před publikem tvořit pár. Místy vtipné, potěší fajn písničky, zafungovaly i emoce ,herecky parádní a překvapivě mě to celé 2 hodiny strašně bavilo. Ideálně sledovat v páru. 7.5/10. ()

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Nebylo to špatné a i když zrovna nemusím Jennifer Lopez jako herečku, mě tady neštvala jako jinde + Owen Wilson to táhne neskutečně. Celé je to těžce předvídatelné ale proč si neodfrknout od toho hnusného reálného světa kde takové věci nefungují. Celkem to uteče a není vyloženě mnoho míst které by nějak odrazovaly od sledování. ()

Reklama

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Přesně takhle to dopadá, když si ve filmu pro náctileté romantické adolescenty hrají dva jedinci, co by v normálním světě už mohli být s trochou štěstí prarodiče, na mladé a neklidné třicátníky. U některých herců to nevadí, ale zrovna Jennifer a Owen jsou v tom jak pěst na oko. Tedy, ne že by mizerně zpívající plastik baby Jennifer nevypadala sakra dobře, byť poněkud uměle a Owen sice už dávno ztratil svou mladickou jiskru, ale sympaťák je to pořád, nicméně dohromady jim to fakt nesedlo, chemie mezi nimi nulová, scénář jedno velké klišé, dialogy stupidní, romantika sladkobolná a bez nějaké té poetiky a. Emočně plytké, humor skoro žádný. Spííše televizní tuctovka na děštivé sobotní odpoledne, než film pro velké plátno.  Shlédnuto a zapomenuto. 30%. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Upřímně, kdybych měl tento film hodnotit jen na základě zápletky a jejího vývoje, tak bych se jen velmi těžko dostal u Marry Me přes jednu hvězdičku. Já totiž tedy sice beru, že tento typ filmů má svá pravidla a mantinely, a že vymyslet tady něco originálního by bylo zralé snad až na udělení nějaké prestižní ceny, ale v tomto případě bych řekl, že ony mantinely soudnosti a únosnosti, co se právě zápletky týče, tu nebyly snad ani překročeny, jako spíš rovnou přeskočeny, a jako rovnou tvrdím, brrrr, tady jsem se musel v tomto ohledu obrnit vážně velkou dávkou tolerance, abych to hned po prvních pár minutách nevypnul. Naštěstí krom zápletky tu jsou k dispozici ale ještě dvě ústřední postavy, ztvárněné dvěma výraznými tvářemi, a ty to v podstatě celé zachránili. Jennifer Lo tedy sice nikdy nebudu považovat za kdovíjakou herečku, a i zde je její výkon spíš rozpačitý, převážně nepřesvědčivý a až naivní, na druhou stranu je na svůj věk ale pořád zatraceně sexy, což jí zde ve výsledku na dobrý dojem nakonec bohatě stačilo, no a Owen Wilson je pak obyčejný sympaťák, u kterého to herectví též příliš neuznávám, ale platí tu pro něj to samé co pro Jennifer, to sympaťáctví mu zde prostě také stačilo k tomu, aby bavil a zaujal, každopádně to nejdůležitější je ovšem to, že mezi těmi dvěma tu zafungovala vážně silná chemie a jiskra, čímž mě dokázali do toho filmu vtáhnout a kupodivu se při něm i bavit, a to tak dokonale, že jsem dokázal ignorovat i další negativa, jako absenci humoru, totální předvídatelnost a nulovou funkčnost dramatických a emočních scén. Takže je to zkrátka velmi jednoduché. Bez Jennifer a Owena bych skutečně při hodnocení uvažoval i o Odpadu, jen díky nim si ovšem dovolím Marry Me označit za vcelku snesitelnou záležitost, která se dá příjemně přežít. ()

Razzor_82 odpad!

všechny recenze uživatele

"Máte za romantické, vzít si cizího člověka?" Nudně prázdná romance s provařeným příběhem. Totálně suchý humor v tupém ději s ukrutně dlouhou stopáží. Umělé emoce JLO prostě nevěřím. V její letech si hrát na barbie je trapnost. Owen vystupuje jak po mozkové obrně. Oba mají už své roky a do takového žánru nesedí. 0/10 ()

Galerie (50)

Zajímavosti (10)

  • Film měl mít premiéru v únoru 2021, ale byl odložen kvůli pandemii covid-19. (BMW12)

Reklama

Reklama