Reklama

Reklama

Slavná zpěvačka Kat Valdez (Jennifer Lopez) se chystá na svatbu s kolegou Bastianem (Maluma). Obřad má proběhnout ve velkém stylu, před zraky tisíců diváků v koncertní hale a dalších miliónů online a u televize. Krátce předtím, než ji rampa vyveze na pódium „k oltáři“, ale Kat zjistí, že ji milovaný Bastian tak trochu zahnul. Ponížená zpěvačka v tu chvíli udělá naprosto nečekaný a šokující krok. Rozhodne se provdat za chlapíka, který v davu pod pódiem svírá ceduli s nápisem „Vem si mě“. Tím šťastným je rozvedený učitel matematiky Charlie (Owen Wilson), který si zpěvačku rozhodně vzít nechce. Na koncert dorazil jako doprovod své dcery a kolegyně, která Kat Valdez zbožňuje, a jen jí na chvíli podržel ceduli se zmíněným textem. Než se vzpamatuje, už ho pořadatelé vlečou na pódium, kde dezorientovaný a naprosto šokovaný řekne „ano“. Slib by se dal samozřejmě zrušit, jakmile emoce opadnou, jenže ti dva se k tomu postaví čelem a řeknou si, že to přece jen zkusí. Jakou naději může mít manželství, které vzniklo za tak neuvěřitelných okolností, navíc mezi dvěma naprosto odlišnými „vesmíry“? (Cinemart)

(více)

Videa (18)

Trailer 1

Recenze (129)

Marze 

všechny recenze uživatele

Jako fanousek zpevacky budete spokojen i kdyz oba ustredni hrdinove hraji postavy o 20let starsi.Ale budme taktni. Jinak doporucuju nejakou vrelejsi romcom.Zanrove v poradku. Nejsou zde takove vykyvy emoci obou hrdinu,jak byva zvykem. Mel jsem pocit nenaplneneho potencialu.Tak zapletka v uvodu je bizarni a nepravdepodobna. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Dosud jsem viděl Jennifer Lopez jen v samých příšernostech. Hádám však, že vše je jednou poprvé a s tím jak se tento film vydařil, ji nelze upřít zásluhy. Až teď zpětně uznávám, že se všechny ty propadáky nestaly jen a jen její vinou. Proč jsem byl tak nadšený? Zprvu to sice vypadá na další tuctový romantický příběh, jenž prošel přes náhodný generátor dějových spletenců. Příliš jsem se tedy nebavil a již během scény na úvodním koncertu jsem si pohrával s telefonem a říkal si, že to asi brzy vypnu. Nestalo se však a já pochopil, že je to i celkem promyšlené a poutavé. Nejedná se o ten typ komedie, kdy se člověk hodně nasměje, ale zato místy solidně zahřeje u srdce. To dovedu ocenit vždy. Za největší slabinu tedy zcela subjektivně považuji hudbu a zdlouhavé koncertní vložky. Fanoušci hudby Jennifer budou pravděpodobně spokojenější. Nicméně já tyto části spíše přetrpěl. 71% ()

Reklama

Likan7 

všechny recenze uživatele

Nepříliš zdařilá romantická (ne)komedie, která má ale jeden vyloženej triumf. Owen Wilson, pokud se nepitvoří, umí zahrát velmi pěkně a divák se k němu hned přimkne. Tady je až neuvěřitelný, že tahle tlučhuba je tak sympatická. K tomu jim s JLO funguje chemie a i když je to klišé na klišé, odpočinkový sobotní film to je ideální. Nemá to prakticky žádný překvapení, od začátku do konce se jde rovně po kolejích, ale to jsem přesně čekal, takže zbývalo se jen na tuhle hru naladit. A i když ty popovky mohli být vyloženě lepší, je to prostě fajn film. Přítelkyně nadšená. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že začátek, kde jsme sledovali život hvězdy, spoustu reflektorů, paparazzi, sociálních sití, mi úplně nesedl. Příběh mě začal bavit, až když se JLo a Owen Wilson začali poznávat, tehdy ten film dostal romantickou jiskru. Tato dvojka se i celkem k sobě hodila, navíc Jennifer i Owen jsou výbornými, sympatickými herci. ()

Copacabana 

všechny recenze uživatele

J Lo je hviezdou nielen ako speváčka, ale aj ako herečka. Dokáže svojou charizmou zaujať v každom filme v ktorom účinkuje. Je to velmi sympatická osôbka, ide mi z nej taká dobrota, úprimnosť a radosť zo života. Dejovo ma síce viac bavila Popoluška zo supermarketu, kde tiež hrala, tam som jej fandila, no aj Marry me hodnotím ako vydarený romantický počin. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (10)

  • Jennifer Lopez (Kat) si zde zahrála se svým synem Maxem Muñizem, který se objevil v roli studenta na soutěži Mathalon. (BMW12)

Reklama

Reklama