Reklama

Reklama

Slavná zpěvačka Kat Valdez (Jennifer Lopez) se chystá na svatbu s kolegou Bastianem (Maluma). Obřad má proběhnout ve velkém stylu, před zraky tisíců diváků v koncertní hale a dalších miliónů online a u televize. Krátce předtím, než ji rampa vyveze na pódium „k oltáři“, ale Kat zjistí, že ji milovaný Bastian tak trochu zahnul. Ponížená zpěvačka v tu chvíli udělá naprosto nečekaný a šokující krok. Rozhodne se provdat za chlapíka, který v davu pod pódiem svírá ceduli s nápisem „Vem si mě“. Tím šťastným je rozvedený učitel matematiky Charlie (Owen Wilson), který si zpěvačku rozhodně vzít nechce. Na koncert dorazil jako doprovod své dcery a kolegyně, která Kat Valdez zbožňuje, a jen jí na chvíli podržel ceduli se zmíněným textem. Než se vzpamatuje, už ho pořadatelé vlečou na pódium, kde dezorientovaný a naprosto šokovaný řekne „ano“. Slib by se dal samozřejmě zrušit, jakmile emoce opadnou, jenže ti dva se k tomu postaví čelem a řeknou si, že to přece jen zkusí. Jakou naději může mít manželství, které vzniklo za tak neuvěřitelných okolností, navíc mezi dvěma naprosto odlišnými „vesmíry“? (Cinemart)

(více)

Videa (18)

Trailer 1

Recenze (129)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Ujišťuji Vás, že Váš život nebude nijak zasažen." Až mě nějaká krásná, bohatá a slavná zpěvačka vyzve, abych si ji vzal, tak rozhodně nebudu doufat v to, že má taky krásnou duši a zdrhnu. Rychle zdrhnu. Protože ke svýmu životu nepotřebuju 80 mega followers, kteří po ránu budou sledovat barvu mý stolice. Mimochodem je hnědá a pevná. Není zač. A teď se vraťme k tomu důležitýmu - k Charliemu. On neutekl, čímž vznikla pohádka, na který sice nebylo vůbec nic originálního, ale kupodivu se mě ani nepokusila moc naštvat. Takže se jdu mrknout na Instáč, jestli Dua Lipa nehledá vypelichanýho Kena. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Upřímně, kdybych měl tento film hodnotit jen na základě zápletky a jejího vývoje, tak bych se jen velmi těžko dostal u Marry Me přes jednu hvězdičku. Já totiž tedy sice beru, že tento typ filmů má svá pravidla a mantinely, a že vymyslet tady něco originálního by bylo zralé snad až na udělení nějaké prestižní ceny, ale v tomto případě bych řekl, že ony mantinely soudnosti a únosnosti, co se právě zápletky týče, tu nebyly snad ani překročeny, jako spíš rovnou přeskočeny, a jako rovnou tvrdím, brrrr, tady jsem se musel v tomto ohledu obrnit vážně velkou dávkou tolerance, abych to hned po prvních pár minutách nevypnul. Naštěstí krom zápletky tu jsou k dispozici ale ještě dvě ústřední postavy, ztvárněné dvěma výraznými tvářemi, a ty to v podstatě celé zachránili. Jennifer Lo tedy sice nikdy nebudu považovat za kdovíjakou herečku, a i zde je její výkon spíš rozpačitý, převážně nepřesvědčivý a až naivní, na druhou stranu je na svůj věk ale pořád zatraceně sexy, což jí zde ve výsledku na dobrý dojem nakonec bohatě stačilo, no a Owen Wilson je pak obyčejný sympaťák, u kterého to herectví též příliš neuznávám, ale platí tu pro něj to samé co pro Jennifer, to sympaťáctví mu zde prostě také stačilo k tomu, aby bavil a zaujal, každopádně to nejdůležitější je ovšem to, že mezi těmi dvěma tu zafungovala vážně silná chemie a jiskra, čímž mě dokázali do toho filmu vtáhnout a kupodivu se při něm i bavit, a to tak dokonale, že jsem dokázal ignorovat i další negativa, jako absenci humoru, totální předvídatelnost a nulovou funkčnost dramatických a emočních scén. Takže je to zkrátka velmi jednoduché. Bez Jennifer a Owena bych skutečně při hodnocení uvažoval i o Odpadu, jen díky nim si ovšem dovolím Marry Me označit za vcelku snesitelnou záležitost, která se dá příjemně přežít. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Jako fanousek zpevacky budete spokojen i kdyz oba ustredni hrdinove hraji postavy o 20let starsi.Ale budme taktni. Jinak doporucuju nejakou vrelejsi romcom.Zanrove v poradku. Nejsou zde takove vykyvy emoci obou hrdinu,jak byva zvykem. Mel jsem pocit nenaplneneho potencialu.Tak zapletka v uvodu je bizarni a nepravdepodobna. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Nepříliš zdařilá romantická (ne)komedie, která má ale jeden vyloženej triumf. Owen Wilson, pokud se nepitvoří, umí zahrát velmi pěkně a divák se k němu hned přimkne. Tady je až neuvěřitelný, že tahle tlučhuba je tak sympatická. K tomu jim s JLO funguje chemie a i když je to klišé na klišé, odpočinkový sobotní film to je ideální. Nemá to prakticky žádný překvapení, od začátku do konce se jde rovně po kolejích, ale to jsem přesně čekal, takže zbývalo se jen na tuhle hru naladit. A i když ty popovky mohli být vyloženě lepší, je to prostě fajn film. Přítelkyně nadšená. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že začátek, kde jsme sledovali život hvězdy, spoustu reflektorů, paparazzi, sociálních sití, mi úplně nesedl. Příběh mě začal bavit, až když se JLo a Owen Wilson začali poznávat, tehdy ten film dostal romantickou jiskru. Tato dvojka se i celkem k sobě hodila, navíc Jennifer i Owen jsou výbornými, sympatickými herci. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (10)

  • Jennifer Lopez (Kat) si zde zahrála se svým synem Maxem Muñizem, který se objevil v roli studenta na soutěži Mathalon. (BMW12)

Reklama

Reklama