Reklama

Reklama

Blbý a ještě blbější: Jak Harry potkal Lloyda

  • USA Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Lloyd Christmas a Harry Dunne se seznámili hned první školní den. Bok po boku od té doby čelí nástrahám školního systému a života vůbec. Brzy se však budou muset postavit většímu nepříteli, než jakým je jim vzdělání. Ředitel školy Collins a jeho přítelkyně Hellerová chtějí Harryho s Lloydem zneužít, aby na jejich úkor získali grant ve výši 100 000 dolarů na otevření speciální třídy. Jenže přechytračit blbého a blbějšího je úkol i nad síly zasloužilého a mazaného ředitele. Obzvlášť když se na jejich stranu postaví půvabná reportérka školního časopisu Jessica Matthewsová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (244)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Musím ocenit výběr dvou hlavních herců, protože si jsou neuvěřitelně podobní s původními blbci. Tvůrci z nich navíc udělali jejich karikatury. Samotný film stojí na jednom skvělém vtipu, což je opravdu vratký základ úspěchu. Blbý a blbější mě bavili celou dobu, a tak jsme si jejich začátky nemohl nechat ujít, i když nebyly příliš zábavné. ()

Koryntos 

všechny recenze uživatele

Před tímto filmem jsem viděla ,, parodii" na 7 trpaslíků, takže jsem byla nucena u tohoto veledíla zvednout hodnocení z jedné hvězdičky na 3*, protože ač se jedná o dvě konkurenční blbosti 7 trpaslíků to mírou stupidity nemohlo překonat. Docela mi tenhle filmek i polechtal bránici. Sice kvalit prvního snímku tenhle ,, skvost" nedosahuje ani omylem, prostě na Jima tenhle druhý maník nemá, ani omylem, to už byla lepší ta blond mánička,ale i tak to ušlo a stačilo mě to na 82 minut zabavit, ale podruhé se k dobrovolnému masochistickému mučeníčku, už rozhodně neuchýlím. ()

Reklama

lucijelucije odpad!

všechny recenze uživatele

Nemám ráda takovéto rádoby pokračování něčeho, o čem dotyčný nemá ani páru..Mám pocit jakoby ani T. Miller absolutně nepochopil o co Farrellům vlastně šlo..Blbý a blbější je kultovní komedie, kde J. Carrey a J. Daniels tvoří tým, jsou to parťáci. Role Lioyda a Harryho je pro ně jako stvořená, jejich příběh je silný a účelový.Jejich role nespočívala jenom v přiblblých grimasách a triviálních dialozích..nemají ze sebe dělat jen idioty. Jejich humoru se má člověk zasmát, ne se kroutit za hlavu, a připadat si trapně. Nepovedené, lehkovážné..beru to jako ubohou parodii na bláznivou komedii.Jde to vůbec??V tomhle případě asi jo. ()

Hakha odpad!

všechny recenze uživatele

Jedno z nejhorších pokusů, natočit film podle úspěšné jedničky, který jsem kdy viděl. Farrellyovy mě pobavili hromadou gagů se zajímavým příběhem a výbornými herci, zde není nic. Katastrofální herci, kteří nejsou zábavní ani v jednom okamžiku a režie Millera je strašná. Zbytečně, hloupě a mizerně zfilmovaný film, který si zaslouží pouze odpad! a pořádnou facku... ()

Fifipek odpad!

všechny recenze uživatele

Na tuto komedii jsem se dlouho tesil, protoze jednicka me v podani Jima Carreyho prisla temer genialni. Me rozcarovani pri sledovani druheho dilu bylo neskutecne, minuty ubihaly a stale cekal, kdy se konecne zasmeju. Ano herci delaly grimasy, ale slova ktera jim vnutil scenar do ust ne ne nejaky vtip vyloudit. Nastesti 85 minut dlouha stopaz je presne akorat, nez se vam definitivne zacne chtit spat. Jednoznacne odpad!, neco tak nevtipneho a trapneho natocit bych se opravdu stydel, nechapu jestli se tomuhle nekdo zasmeje, mozna totalne zhulenej, ale to bych se smal i reklame. Doporucuji vyhnout se obloukem!!! ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Během závěrečných titulků vpravo na obrazovce běží nepovedené scény z natáčení. (ČSFD)
  • Film se natáčel v Mariette, v Buckhead a v Atlantě v Georgii a v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Mnoho mladých herců v tomto filmu, jsou velkými fanoušky původní komedie Blbý a Blbější. (Pumiiix)

Reklama

Reklama