Reklama

Reklama

Blbý a ještě blbější: Jak Harry potkal Lloyda

  • USA Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Lloyd Christmas a Harry Dunne se seznámili hned první školní den. Bok po boku od té doby čelí nástrahám školního systému a života vůbec. Brzy se však budou muset postavit většímu nepříteli, než jakým je jim vzdělání. Ředitel školy Collins a jeho přítelkyně Hellerová chtějí Harryho s Lloydem zneužít, aby na jejich úkor získali grant ve výši 100 000 dolarů na otevření speciální třídy. Jenže přechytračit blbého a blbějšího je úkol i nad síly zasloužilého a mazaného ředitele. Obzvlášť když se na jejich stranu postaví půvabná reportérka školního časopisu Jessica Matthewsová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (244)

Koryntos 

všechny recenze uživatele

Před tímto filmem jsem viděla ,, parodii" na 7 trpaslíků, takže jsem byla nucena u tohoto veledíla zvednout hodnocení z jedné hvězdičky na 3*, protože ač se jedná o dvě konkurenční blbosti 7 trpaslíků to mírou stupidity nemohlo překonat. Docela mi tenhle filmek i polechtal bránici. Sice kvalit prvního snímku tenhle ,, skvost" nedosahuje ani omylem, prostě na Jima tenhle druhý maník nemá, ani omylem, to už byla lepší ta blond mánička,ale i tak to ušlo a stačilo mě to na 82 minut zabavit, ale podruhé se k dobrovolnému masochistickému mučeníčku, už rozhodně neuchýlím. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Ještě se ptáte proč netočit pokračování úspěšných titulů, které mají s původním snímkem společných jen několik slov ve svém názvu? Toaletně parazitující prequel Carreyho průlomových let je opravdu „blbý a místy ještě blbější“!!!!! Ale abych nebyl jenom zlý…….Olsenovo ztvárnění mladého Carreyho je celkem věrným představením. ()

Reklama

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Toľko "sr**iek" by ste nenašli široko ďaleko. Aby základ "vtipných momentov" závisel od objemu nákladu v gatiach... Ďalej, pri pár podarenejších scénach nasledovali tie najtrápnejšie filmové dialógové prehovory. Slabučká je aj téma. Mám na mysli práve dejovú líniu, ktorá narozdiel od jednotky (ktorú nerád spájam s týmto výplodom katastrofi) postráda akúkoľvek šťavu. A pritom mohlo z toho vzniknúť aj podarené béčko... no nevadí, aj horšie veci sa stávajú. ()

AntiasKing odpad!

všechny recenze uživatele

První dost povedený díl byl založený na pohodovém příběhu a slušných vtipech. Tohle je založeno na xichtech těch dvou, na nesmyslném ději (vlastně oni jen sháněli lemply do zvláštní třídy a pak se jakože flákali). Neviděl jsem to úplně celé protože to nešlo vydržet jaká to byla nuda! Viděl jsem asi 45 minut ze začátku a pak posledních 5 minut....za celou dobu jsem zaregistroval jen jeden průměrně dobrý vtípek: "nic není tak americké, jako když se flákáš a projde ti to". 15% ()

johhny007 

všechny recenze uživatele

Neřekl bych , že je to totální odpad! je pravda , že to na první díl nemá ani náhodou , ale podle mě normální film , který neurazí ani nenadchne takový težší průměr určitě kdyby tohle natočila dvojka z prvního dílu tak to má i něco víc do sebe a možná , že to tu má tak malé hodnocení jen proto , že někteří hodnotí ikdyž neviděli. Já jsem u toho dělal hromadu dalších věci a to jako Battlefield 3 , internet a dost často sem bylo mimo , ale doopravdy si myslím , že sem viděl mnohem horší filmy , které vůbec nejsou v top nejhorších , ale co ? Klidně bych se na tohle podíval znova , ikdyž někdy kdy by v televizi nešlo nic co by se mi nějak příčilo , ale určitě si to nebudu vyhledávat a sledovat kde to zrovna dávají 50% ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Během závěrečných titulků vpravo na obrazovce běží nepovedené scény z natáčení. (ČSFD)
  • Film se natáčel v Mariette, v Buckhead a v Atlantě v Georgii a v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama