Reklama

Reklama

Legendární starověká báje o Deathstalkerovi, hrdinovi s kouzelným mečem. Dobrodružný fantasy film o zarputilém boji s mágy ve službách zla. Provede Vás starověkem a dobrodružstvím hlavního hrdiny. Napínavý příběh o bojích a vítězstvích Deathstalkera se zlým mágem, který tyranizuje říši pomocí kouzelných talismanů, které mu dávají nesmrtelnost. (Video-Spoj)

(více)

Recenze (62)

misstake 

všechny recenze uživatele

Tolik obnažených ňader se nevidí ani u Vividu, Hustleru nebo u Bangbros, nikde jinde snad ani nevystupuje jedna z hlavních hrdinek půlku filmu s mečem v ruce nahoře bez. Skoro žádný příběh, ale člověka to chytne a baví se těma useklýma hlavama, oči pojídajícíma příšerkama a ňadrama a pomalu v něm reinkarnuje láska k béčkovým osmdesátkách, takže jdu shánět další díly. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Fantasy film, ktorý si budeme spomínať hlavne neobvyklému mixu surovosti a prehnanému počtu (a úrovni) nahých scén. Základ príbehu nie je taký zlý – dalo by sa z toho dostať viac. Ale len v rukách lepšieho režiséra a profesionálnejších hercov by z toho mohol byť zaujímavejší výsledok. Pre takýto film až príliš dobré hudobné pozadie. Osobné hodnotenie: 60% (**) ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Deathstalker je fantasy trash z dob kdy obdobný filmy prožívali svůj největší rozmach a slávu. Dnes už se člověk na tyhle filmy podívá spíš jen z těchto tří důvodů. Buď aby se zasmál nebo že tyhle filmy miluje no a nebo tak trochu z nostalgie na tyhle časy. U mě je to ten třetí důvod. Měl jsem prostě chuť na nějakej kousek Conanovskýho ražení. A volba padla na Deathstalkera. Kouzla a magie, polonahá těla, teatrální herecký výkony,.... No asi jsem dostal to co jsem očekával. Slabší 3hvězdy ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Lascivní conanovská fantasy z producentské dílny Rogera Cormana nemá ve skutečnosti se svými propagačními materiály nic společného (ve filmu se vyskytuje jistý prasečí muž, nikoliv však bestiální obr jako na přebalu / plakátu), dívat se na ni ale v pohodě (a snad i proti veškerým předpokladům) dá. Jde vidět, že se štáb filmu celkem snaží. Kamera je v neustálém pohybu (několikrát přijde i se zajímavým záběrem), kulisy i kostýmy ujdou a na place je i dost komparzu, takže scény, ve kterých byl potřeba (především kulisa u turnaje), nepůsobí tak blbě a levně, jak by mohly. I ten mystický meč hlavního hrdiny nemá obvykle hračkovský (plastový) výzor, ale vypadá jako skutečná zbraň. Jisté typické příznaky žánru (a období, ve kterém vznikal) tu samozřejmě jsou - děj je řídký a zmatený, herectví nevalné, financování nedostatečné - na poměry druhé ligy ale nemohu říct, že bych se nudil nebo přímo nebavil. 60% ()

Pecival 

všechny recenze uživatele

Co jsem to sakra právě viděl? Neuvěřitelně ujetá zhovadilost, která nedává vůbec smysl. Možná je to tím, že nemá skoro žádný scénář, v některých scénách jsem vůbec netušil co se děje a zdálo se mi že to nenavazuje. Teoreticky vzato to má potenciál na zábavnou super sračku, ale nějak mě to minulo - možná špatná béčková nálada. Hlavní bourák má sice nějaký ty muskle, ale vypadá celej film dost dementně, jeho parťák kterej zuřivě zatíná břišáky na tom není o moc lépe. A po zdejších komentech jsem čekal větší porci obnažených ženských :) ()

Galerie (8)

Zajímavosti (3)

  • Natáčalo sa 37 dní, uprostred leta. (beso74)

Reklama

Reklama