Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Daniel se s rodinou nastěhuje do domu, který chce postupně opravit. Náhlá tragédie a volání o pomoc z onoho světa ho ale přinutí vyhledat odborníka na paranormální jevy. (Netflix)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (178)

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Celkem dost nepříjemné! Španělé se toho nebojí, řežou do plných od prvních minut a jsou jaksi historicky velmi konzistentní - co fungovalo kdysi, funguje i dnes. Přes moji neúctu k nim hlavně pro ono kdysi (které zatíží karmu navždy) je ta poctivost přístupu velmi chvályhodná. Jako tradičně jejich filmografie nemá skrupule vykročit mimo prošlapanou cestu. (nechtěl jsem spoilovat, no...) ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Kdepak hoši - kdo chce obšlehnout práci pana Wana a jeho dnes již kultovní a mistorvské Insidiousy, měl by být dopředu připraven na nezdar - podle hodnocení a traileru jsem těšil konečně po dlouhé době na nějaké poctivé bubu-španěly, výsledkem ale bylo vleklé nic s ultranesympatickými herci, žádnými lekačkami a pointou tak překvapivou, jako byl bankrot Jiřího Pomeje....................................moje hodnocení = 2 z 10. ()

Reklama

Sayge 

všechny recenze uživatele

Hledal jsem měď a našel jsem zlato. Velmi povedená duchařina s vcelku poutavým příběhem, plným zajímavých a neošoupaných nápadů. Absolutně skvostné ozvučení doprovázené jedním jump scarem za druhým, obvzláště u finále dosahují rychlosti M134 minigunu. Čarodějnice měla úchvatný vzhled který dokázal ne jednou vystrašit i přesto, že některé pokusy o nahnání hrůzy selhaly, dostalo se mi jich tolik, že jsem se cítil jako Augustus Gdoule v Karlík a továrna na čokoládu. Postavy nejsou nijak zajímavé a je i k tomu i důvod, neboť moc času na vytvoření spojení s charaktery Vám film nedá. Na 100% se řadí mezi top ten 2020 a doufám, že brzy uvidím alespoň z části, tak dobrý horor jako Voces a opět pocítím jak mé chlupy na rukou dostávájí erekci z mé husí kůže. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Slušná atmosférická hororová jednohubka, jež zejména ze začátku "hustí" do diváka precizní dávky napětí s patřičnou gradací. Bohužel, v polovině druhé se tento nadějný koncept nějakým zvláštním způsobem přetočí v lacinou podívanou, v níž se to doslova hemží přemírou ohraných hororových klišé. Škoda, potenciál na další skvělý horor ze španělské kuchyně zde vážně byl. Tak snad příště! (Netflix) ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Španělé tyhle malé film umí a Voces je solidní komorní duchařina.Jede sice podle standardního mustru - starý dům,nová rodina,hlasy,nějaké to úmrtí,bubání,příjezd "specialisty",odhalení záhady,další bubání,tu a tam lekačka - ale dokáže i překvapit nějakým tím zvratem.Ten první zhruba ve čtvrtině sice není nijak nečekaný,protože se objevil už v traileru,ovšem ten finální už je na tom podstatně lépe.Na lepší hodnocení tomu každopádně chybí hutnější atmosféra...60% ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Harapes)
  • Když uslyší German (Ramón Barea) při zkoumáni Danielova (Rodolfo Sancho) domu hlasy, tak se rozhodne jít po schodech do patra. V následujícím střihu je ale o několik schodů výš. (Duoscop)

Reklama

Reklama