Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jak se mohlo stát, že shnilé mrtvoly začaly chodit po ulicích? Dva kamarádi se chtěli pobavit kanadským žertíkem a náhodou se vloupali do tajné laboratoře, kde náhodou našli zmraženou živou mrtvolu a náhodou ji oživili. A to byl jenom začátek. Příšery, krev, vybuchující hlavy a hrdinové se jmény jako "Brad" a "Cindy" - nenaskakuje vám husí kůže už teď? (Guild Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (98)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tohle mi v mládí nějak uniklo. Teď s ohledem času jsem to dohnal a film shlédl, ale už mne moc samozřejmě nebavil. V podstatě se zde nic neděje, debilní nulový děj, školní prostředí, výborný je jen hláškující kámoš hlavního hrdiny, ten je fakt super ... Pak se film jaksi změní v "zombie-masakr", ale je to jen takové nic... Nulové gore, napětí, ... spíše stále ze všeho dělání si srandy ... To není ani horror, spíše taková oddechovka. Typický "horrorový odpad 80. let" ... Bohužel, ale tohle nemusím. Je tam krásná hlavní herečka, ukáže i na pár vteřin kozičky, ale dalo se z toho i v té době dostat mnohem víc (jak v oblasti horroru, tak komedie - humoru ...). ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Sorry, kámo. Neber si to osobne.“ Skvelý Tom Atkins. Ladenie do komédie mi u hororov skoro vždy vadí, ale tu to bolo celkom fajn. Postavy sympatické, atmosféra osemdesiatok adekvátna. Poteší nepredvídateľný scenár. UFO, zombies, vybuchujúce lebky, kosačka, rande, slimáky a plameňomet. Plameňomet pochopiteľne nesmie chýbať. A ten mechanizmus s prostredníkom sa budem musieť naučiť. Negatívnejšie hodnotím pomerne veľké množstvo hluchých, neveľmi zaujímavých scén. Našťastie to zakaždým zas pomerne rýchlo chytí tempo. P.S. - A ja že odkiaľ poznám toho týpka. Tak idem na imdb. A on to Rusty! ()

Reklama

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě horrorová klasika mého dětství, ale a teď pozor SPOILER! Nedávno jsem stáhl tento film z netu a je to jiná verze než původní, kterou mám s jednohlasým dabingem někdy z roku 1991 na staré vhsce. Chybí některé scény a závěr se liší. V původní (starší) verzi, kterou mám, se na konci znovu objeví detektic cameron, spálený na prach, rozpadne a z hlavy mu utečou "ještěrky" a schovají se na hřbitově, kde je vyzvedne vesmírná loď ze začátku. V této, pro mě nové verzi, končí film se záběrem na pejska a otevřeným koncem, což je docela blbý, protože takhle mi té dívky je líto, předtím to byl víc happyend...... ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Mno... tahle věc mě jako malýho parchanta minula, a musím říct, že ještě tak před deseti lety by jsem si v tom asi našel mnohem víc než dnes v kristových letech. Přesto film doporučuju i přes jeho nedostatky, a to hlavně v jeho druhé polovině, kdy je setsakramentsky znát totálně nulová tvůrčí invence a hluchých míst je víc než na ušním. Svým způsobem to je klasický teen horor, ale místy tam tvůrci cpou snad drama nebo co kurva a to já fakt nedával. Byť promarněný potenciál, nedopadlo to nejhůř a na dobu vzniku se na to celkem dá ve finále dívat. A přitom to mělo našlápnuto na mnohem vyšší hodnocení. ()

zette 

všechny recenze uživatele

Ackoliv si filmovy plakat pamatuji jeste z dob videopujcoven, myslim, ze jsem film nikdy nevidel. A dneska uz vim, ze to zadna skoda nebyla. Noc husi kuze je dalsi z usmevnych zombie filmu, kterych hlavne v osmdesatych letech vznikalo spousta a tento nikdy nedosahoval urovne tech nejlepsich. Dnesniho divaka uz si ziska jen sotva. Nuda ve vsech smerech. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (6)

  • Na zdi v pokoji J.C. můžete vidět grafity "Go Monster Squad!". The Monster Squad (1987) režíroval také Fred Dekker. (Chatterer)

Reklama

Reklama