Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jak se mohlo stát, že shnilé mrtvoly začaly chodit po ulicích? Dva kamarádi se chtěli pobavit kanadským žertíkem a náhodou se vloupali do tajné laboratoře, kde náhodou našli zmraženou živou mrtvolu a náhodou ji oživili. A to byl jenom začátek. Příšery, krev, vybuchující hlavy a hrdinové se jmény jako "Brad" a "Cindy" - nenaskakuje vám husí kůže už teď? (Guild Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (98)

monolog 

všechny recenze uživatele

Jojo, tohle jsem myslím kdysi viděl. Ale až tak moc dobře si to nepamatuju. Vím, že je to o nějakejch potvorách, který někdy v minulosti se dostanou na zem a vlezou (ústy) do nějakýho člověka, kterej je náhodou na čtyřicet let zmrazen. No a pak je omylem rozmrazen a potvorky se začnou množit a postupně zamořujou celou místní univerzitu. Kdykoliv totiž vlezou někomu do mozku, změní ho na opravdu chutně vypadajícího zombíka a ovládají ho. A dva studenti si to uvědomí včas a snaží se školu zachránit. A ty lidi teda samozřejmě taky. Nakonec se jim podaří tuhle "epidemii" zastavit, i když jak to v hororových nezávislákách (béčkách) osmdesátých let bývá, nepodaří se jim to docela, o čemž nás přesvědčí docela nečekanej poslední záběr filmu. Celkem se to dá, a když vezmu, že jsem to viděl někdy když mi bylo jedenáct, docela se mi to líbilo. Já tehdy vůbec měl zvláštní choutky. Ve věku od čtyř do dvanácti jsem viděl skoro všechnu hororovou produkci, která se sem dostala (v letech 88-95). A některý lepší snímky i víckrát. A tohle se mi líbilo a nebál jsem se toho, takže to asi moc horor nebude. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

...Mám pro vás dobrý a špatný zprávy slečny. Ta dobrá - hoši dorazili.  A ta špatná ? Jsou mrtví... Tenhle film je prvotinou Freda Dekkera, kterej natočil jeden z mých nejpouštěnějších filmů v dětství kterým nebylo nic jinýho než Záhrobní komando. Noc husí kůže jsem viděl poprvé a musím říct, že kdybych měl tyhle dva filmy srovnávat tak jednoznačně vítězí Záhrobní komando. Tím ale rozhodně nechci říct, že by se tenhle film nepovedl. I tohle je celkem pohodová oddychovka kde nechybí humor i hororové prvky. Navíc má snímek necelých 90 minut takže se snad ani člověk nemůže začít nudit. Jediný co mi trochu vadilo bylo obsazení ústřední dvojice. Steve Marshall kterej si zahrál Jacka byl v cajku a byl rozhodně tím vtipnějším z dvojice. Chris v podání Jasona Livelyho mi už tak sympatickej nebyl.  Tady mohl Dekker vybrat někoho charizmatičtějšího. Potěšil i Tom Atkins. Samotnej film mě určitě neurazil ale určitě pro mě nemá takový kouzlo jako Záhrobní komando. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Průměrnej horor z osmdesátých let, kterej těží jen a pouze z kvalitně hláškujícího detektiva a z posledních 15ti minut, kde to mladá dvojice rozjede s plamenometem a brokárnou, navíc posléze ještě v malým náznaku se sekačkou a rozstřeluje tam a upaluje chodící mrtvoly ovládaný nějakým slizkým bordelem z vesmíru, kterej má rád mozky a doplňuje je ještě nasranej detektiv s pistolí, ale to je tak všechno, protože v první hodině se toho fakt moc neuděje, gore prakticky žádný a masky průměrný a vražd je hodně střídmě a dalo by se říct, že tam vlastně skoro ani nejsou ()

Jino 

všechny recenze uživatele

Sci-fi horor z doby kdy vznikali vynikající filmy tohoto žánru a Noc husí kůže jim rozhodně ostudu nedělá. Masky jsou na úrovni tehdejších hororů, teda až samozřejmě na nějaká výjímky (zatraceně špatný make-up) a gore efekty jsou pěkné. Se scénářem si hlavu nikdo nelámal a je krásně béčkový. Jediné co mě odrazuje od ohodnocení pěti hvězdama je fakt, že Noc husí kůže se pomalu rozjíždí - i když nutno říci, že na zábavě to nijak neztácí. Kluci se doplňujou v dobrých a hlavně vtipných hláškách, tím pádem film rychleji uteče do té hororové části. Škoda, že nejlepší řežba je až na konci a proběhne docela rychle (jakoby se tvůrci museli vlézt do 90 minut) a v tom nejlepším to prostě zbrkle ukončí - dokázal bych si to představit i o 20 minut delší, s tím že konečná likvidace by se mohla natáhnout třeba ještě někam do města, ale jakvidno asi zde zapůsobil strop rozpočtu. 80% ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Dominantným ťahačom je samozrejme neopakovateľná osemdesiatková atmosféra. Že sa hlavná ženská postava volá Cronenbergová je príjemný, aj keď možno až príliš okatý odkaz pre fanúšikov. Ale rozhodne lepší ako žiadny. Film v každej scéne pôsobí dojmom, že sa už už poriadne rozbehne, pričom skutočne sa tak udeje až pri vydarenom finále. Skrátka som mal dojem, že tu toho všetkého mohlo byť predsa len o chlp viac. S Night of the Creeps ma nespája žiadna "VHS nostalgia", čomu nakoniec zodpovedá aj hodnotenie, ale takisto pochopenie pre hard core fanúšikov. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (6)

  • Gregory Nicotero a Howard Berger hráli zombie. (Chatterer)

Reklama

Reklama