Reklama

Reklama

Your Honor - Season 2

(série)
Trailer 1

Epizody(10)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (10)

Daiker 

všechny recenze uživatele

Showtime prostě umí.... Druhá série se povedla. Sice jsem čekal jiný děj, ale i tak jsem se bavil. Co se týče děje, vše se točí kolem Prcka. Nevyužitý potenciál soudce v roli nasazeného agenta v mafiánské rodině a taky dějová linka ohledně smrti manželky soudce a zkorumpovaných policistů (asi dva díly). To mohlo být určitě lepší, než děj ohledně Prcka a drogové mafie. Je to škoda, mohli to celé zkombinovat, ale nestalo se.... Poslední dva díly byly zaměřené na soudní proces s Prckem, který vyústil v takový sladký konec. Až je to neuvěřitelné, když někoho zastřelíte před 20 svědky, tak vám ještě nabídnou ochranu.... Ať už byl motiv jakýkoliv.... Jinak celkově je to dobře zahrané a napínavé..... ()

Vajonek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvojka mi přišla určitě slabší než jednička. Ačkoli seriál stále zdobí výborné herecké výkony i atmosféra, osobně mě tolik nebavila linka okolo znesvářených zločineckých gangů. Zaznamenávala jsem ještě mnohem více logických trhlin v ději než v jedničce, kde už jich také nebylo málo. Chybělo mi více Bryana Cranstona, který zde byl trochu odsunut na vedlejší kolej - zase ale musím říci, že z toho, jak svého hrdinu zahrál zejména zkraje série, mě až mrazilo. Čiré zhmotnění absolutního zmaru, beznaděje, rezignace, bylo mi z toho skoro až fyzicky nepříjemně, což pro mě dokazuje, jak to bylo výborně ztvárněno. Závěr série dává rozhodně prostor pro natočení další řady/řad, já bych to ale asi nechala být. Už ve druhé sérii se nám to dost odklánělo od původního námětu a je asi dost pravděpodobné, že by to dále pokračovalo v podobném duchu - někde jsem např. zaznamenala vyjádření Bryana Cranstona, že pokud vznikne třetí řada, pro jeho hrdinu tam vzhledem k závěru druhé série nebude prostor. Osobně si tedy myslím, že kdyby se chtělo, to místo by se v další řadě pro Michaela Desiata zase našlo, ale zároveň věřím, že Cranston do záměrů tvůrců asi vidí trochu více než prostý divák z České republiky a asi by bylo zbytečné tu postavu na sílu dále rozvíjet, protože by se taky mohlo stát, že by z ní nic nezbylo, což by byla škoda. A co by zároveň bylo Your Honor bez Your Honor? Zůstala bych prostě radši u dvou vzniklých řad, další už by podle mého mínění tomuto (i s méně podařenou druhou řadou stále v komplexu zdařilému) seriálu neslušela. Za druhou sérii lepší tři hvězdy a 60 %. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

druhá série jde trochu jinou cestou než první a v něčem je o fous lepší a v něčem zase o něco horší. Soudce je zdiskreditován a po propuštění z vězení se snaží začít nový život. Jenže to nebude tak snadné ve chvíli kdy se kolem něj i nadále točí lokální mafiání, drogoví dealeři, zkorumpovaní policisté a jeho život je i nadále komplikován tím co zvládal v první sérii napáchat jeho syn. Brain Cranston je i nadále velkým plusem téhle série, nicméně ve druhé řadě dostává méně prostoru na úkor mnoha vedlejších postav, což vlastně není úplně na škodu. Your Honor sice i nadále není topovka, ke které by se člověk s chutí po letech vracel, ale jako nadprůměrný thriller s prvky detektivky a nějakého toho obligátního rodinného dramatu obstojí celkem v pohodě...60% ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kým sa pri prvej sérii dali ešte tie nelogické, scenáristické excesy pre solídny námet tolerovať, druhá je už vyslovene pre slepých a hluchých. Stačili tri epizódy, aby človek prišiel nato, že to malo skončiť prvou sériou a bola by to nezabudnuteľná zábava, ktorá bola iná, zaujímavá a teda mala aspoň čiastočne hlavu aj pätu. Toto je už vyslovene pre slabomyseľných, ktorí dokážu tolerovať čokoľvek, čo sa im dá pod nos. A to nebudem komentovať ten vyslovene nudný dej .. ()

MiMax 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá séria skĺzla do vláčnehio nudného trochu nelogického až trapneho klišé s rozporuplným zakončením. Jedine  čím si vynútila moj zaujemy ju sledovať do konca , je to že sa autor aposn pokúsil dovysvetliť a uzavrieť niektoré otvorené linky z prvej série. Stále je však príjemné pozerať na herecké umenie a presvedčivosť Bryan Cranston a skvelé herecké podanie rozporuplného banditu Jimmy Baxtera ktoreho stvárnil Michael Stuhlbarg.... ()

Galerie (93)

Reklama

Reklama