Reklama

Reklama

Lovec Kraven

  • USA Kraven the Hunter (více)
Trailer 1

Lovec Kraven je strhující příběh o tom, jak a proč vznikl jeden z nejzajímavějších a nejvýraznějších zločinců filmového vesmíru Marvel. Titulní roli thrilleru, který se odehrává před osudovým střetem Kravena se superhrdinou Spider-Manem, ztvárnil Aaron Taylor-Johnson. (Falcon)

Diskuze

Knowho

Knowho (hodnocení, recenze)

Kincl

Doslova všichni chtějí ať k nim hodí Garfielda, Garfield tam sedí nejvíc a dost nejspíš by i vydělal. Sony je prostě alergický na peníze 😂

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

Se nemůže Sony domluvit, že ho pošlou na Hollanda, Garfielda nebo i Tobeyho? :D Vydělalo by to daleko víc. Z těch jejich filmu snad vydělal něco navíc jen první Venom. Zbytek musí snad jet do mínusu ne? 

na příspěvěk reagoval Kisseather, Knowho

Kisseather

Kisseather (hodnocení, recenze)

anabol

ooo.. uznávám, chce to víc krve, moře krve, planetu krve, prostě scénář se bude odehrávat po mořem krve.... města a lidi atd. A když někdo bude krvácet tak to bude přístupný, protože to vlastně bude splňovat normu úměrnosti krvavých scén. 

Je to v podstatě jako když někdo krvácí vodu... 

Jaeger

Jaeger (hodnocení, recenze)

teda, nechapem, Crowe hraje v Marveli boha, aj fotra Cravena...Taylor Johnson hral rychlonozku, aj Cravena...ciste zufalstvo...

na příspěvěk reagoval dragon94, Gajatosa

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

Sú filmy, ktorým sa uľavilo, že môžu pre štrajky svoju premiéru odložiť a za ten čas, snáď, niečo doladiť... alebo sa potom vyhovoriť, na tú odloženú premiéru, že prečo to v kasách nedopadlo...

na příspěvěk reagoval martinbucek

tomahawk74

tomahawk74 (hodnocení, recenze)

Ta fyzika, ve spojení s mizerným střihem, tam celkem dost hapruje.. Tento trailer mě má jako nalákat do kina.. eh..

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Problémy se lvem ? Lev žije už šest set let a nejde zabít, spousta se jich o to pokusila a selhala, lev je zabil. Papa Russell vyveze synka na výlet, aby zabili "nesmrtelného lva" protože papa Russell věří tomu, že vše jde zabít a synek potřebuje zocelit, pač je slabý. Lev vědomně či nevědomně předá svoji sílu, své predátorské instinkty a schopnost lovit Sergei, ze kterého se stane Kraven.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

mentál vytahuje Kladivouna, proč ? Protože je mentál, mentála nikdo nezastaví a tak si ho další mentálové raději fotí. https://twitter.com/ViciousVideos/status/1671671340032458752 Přestože tenhle film, asi bude kulhat co se týče scénáře, tak čistě z pragmatického hlediska, doufám že bude dost dobrý, abych si užil tu show která bude jak ve filmu i tady v diskuzi. 

Související novinky

Studio Sony odsouvá plánované premiéry

Studio Sony odsouvá plánované premiéry

27.04.2024

Pokud jste fanoušky komiksových filmů a těšili jste se toto léto na pořádnou porci akční zábavy, máme pro vás špatnou zprávu. Sólovka spider-manovského záporáka ze stránek Marvel Comics, dlouho… (více)

28 let poté nabírá obsazení

28 let poté nabírá obsazení

25.04.2024

Britský režisér Danny Boyle (Sunshine, Trainspotting) to s návratem ke svému dvaadvacet let starému hororovému survivalu 28 dní poté a jeho pokračování 28 týdnů poté opravdu myslí vážně. A co víc –… (více)

Aaron Taylor-Johnson je údajně krůček od Bonda

Aaron Taylor-Johnson je údajně krůček od Bonda

19.03.2024

Hollywoodem občas kolují fámy, které nejsou nikým potvrzené, ale mluví o nich tolik lidí, že se považují takřka za pravdu. Nejinak je tomu při šíření skazek o tom, kdo by si měl zahrát příštího… (více)

Reklama

Reklama