Reklama

Reklama

La Línea: Policajti proti všem


Epizoda 3 (E03)

(epizoda)
Španělsko, 2020, 32 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Bývalá pašeračka drog se svěří, jak se dostala na šikmou plochu. Pouliční vystoupení v rytmu flamenca ukáže La Líneu z jiné stránky. (Netflix)

Recenze (2)

Marze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O španělském letovisku sužovaném obří nezaměstnaností mladých a obchodem s drogami. Velký prostor je věnován nějaké kravce, která si občas přivydělá jejich pašováním, aby mohla chodil do restaurací, ale drží se na uzdě kvůli svým dětem. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

VAROVANIE: MOJE KOMENTÁRE SÚ PRE VäČŠINU UŽÍVATEĽOV URÁŽLIVÉ!!! Môžu spôsobovať nevoľnosť, úzkostné stavy a depresiu prípadne im môžu stúpiť na kurie (liberálne) oko!!! V tejto epizóde sa viac dozvedáme o dôvodoch MLADEJ SEBAVEDOMEJ ŽENY prečo sa rozhodla nastúpiť na dráhu zločinu a nestala sa povedzme členom policajného zboru a bojovala tak proti zločincom...sama síce tvrdí, že to bolo z dôvodu aby zabezpečila svoje deti, ale svoje deti sa snažia zabezpečiť aj ženy ktoré pracujú pre policajný zbor, hasičov či vojakov...dúfam že ani tento komentár žiadneho z užívateľov tejto databázy neurazil, nespôsobil mu traumu a nebude musieť kvôli nemu navštíviť psychiatra... ()

Reklama

Reklama