Reklama

Reklama

VOD (1)

Deena se propadne do roku 1666 a odhalí pravdu o Sarah Fierové. V roce 1994 bojují její přátelé o život a budoucnost města Shadyside. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (152)

mzss1 

všechny recenze uživatele

[40%] Jak už jsem psal v komentáři k druhé části, prostě jen ta první mi sedla téměř dokonale. Dvojka u mě schytala pár výtek, ale tato třetí část se bohužel ubrala divným směrem, což je škoda. Dějství zasazené do roku 1666 mě vůbec nebavilo. Některé aspekty na tu dobu byly zvládnuty dobře, ale co z toho, když jsem u toho usínal. V cca 3/3 tohoto snímku jsem tu dostal nějaké vysvětlení, které asi dávalo smysl, ale k čemu mi to asi tak bylo, když mě to od začátku nebavilo. Pár krvavých scének se zde našlo, ale i tak – nebavilo mě to a tečka! Úplný brak bych tohoto třetího filmu nedělal, jistá úroveň tu byla, ale zbytečně … První část suprová, druhá výrazně slabší a třetí dějem a vším všudy totál mimo, bohužel … ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Do třetice víc všeho špatného než dobrého. První, hodně nezáživná část, odehrávající se v podezřele multirasové vesnici 17.století, přináší banální a šablonovitý příběh o vylízaných vidlácích a falešném obvinění z čarodějnictví nekonformní lesbické dívky. Docela nuda. A po návratu do současnosti (tedy do devadesátek), nastane opět návrat i k překombinovanému a užvaněnému filmu pro mládež, v jehož závěru chudí a ponižovaní slavně zvítězí nad zlem a vše je završeno dlouhým a vášnivým lesbickým polibkem. Doufám, že jsem teď tímhle částečným spoilerem někomu nepokazil zážitek z kvalitního diváckého vyvrcholení při sledování vyvrcholení téhle "popcornistické" trilogie. ()

Reklama

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Slušný záver nenáročnej hororovej trilógie, ktorá má množstvo chýb, no napriek nim som chcel vedieť, ako to celé dopadne. Odhalenie záporáka nebolo vôbec náročné, pričom každý trochu vnímavý divák musel vidieť, že ním Sarah Fierová skrátka nebude. Objasnenie rozdielov medzi Shadyside a Sunnyvale ma však zaujalo. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Říkám si proč je dvojka tak dobrá, oproti jedničce a trojce, které sou prostě průměrné. A asi to bude tím, že na dvojku měla velký vliv Leigh Janiak, která i tu dvojku málem režírovala, ale nakonec zůstala jako poradkyně. A u jedničky a trojky, její vliv byl podstatně menší což je vidět a je to škoda, protože ta slečna ví jak na horory. Nicméně k filmu, film je rozdělen na dvě části, tou první je rok 1666, to je ta doba, kdy byli ty časy, kde se stačilo blbě vyspat a už po vás šla celá komunita, bo se paktujete s ďáblem. Tahle část neni úplně špatná a to hlavně ve směru, že se zodpoví všechny otázky, moc hororové to neni, ale šílení sousedi sou vždycky fajn podívaná. Ta druhá část nás vrací, do jedničky a jde hlavně o finální zůčtování, což má obrovskou chybu, čekal sem že Ziggy dostane příležitost se pomstít, přeci jenom má na to hodně velký právo a to se nestalo. Pak se tady nastínilo, že by nakonec sami vrazi mohli zasadit tu finální ránu, opět bylo by to dost satisfakční a dost symbolické, ale nééé ani tohle se nestalo. Finální zůčtování je prostě......no prostě je, ale že by bylo uspokojivé, to rozhodně ne a dost mně to mrzí, protože předchozí díl byl fakt skvělý a pomsta rukou Ziggy, by byla vyjímečná. ()

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Nezměrnej potenciál zadupanej do sraček tvůrčí impotencí. U týhle trilogie si člověk tak nějak naivně myslí, že půjde každým dílem výš. Režisérka ale evidentně na nic víc nemá. A tak se od prvního dílu plácáme ve stylový nudě, která bez ostychu vykrádá všechny slashery od A po Z, ale nemá žádnou vlastní esenci, atmosféru a v poslední kapitole už ani ten styl. Všechno to mystery zlo navíc brutálně zabíjí příšernej hysterickej soundtrack. ()

Zajímavosti (5)

  • Když vyjde Thomas (McCabe Slye) na začátku filmu z dřevěné boudy, tak za sebou zavře dveře. Později ale budou otevřené. (Duoscop)
  • Deena (Kiana Madeira) používá ve filmu knihy přilepené lepící páskou k hrudi jako ochranu proti pořezání. Všechny knihy jsou od spisovatele R.L. Stinea – autora knižní předlohy „Fear Street“. (Wade Wright)
  • Během příprav v obchodě hraje píseň „Come Out And Play“ od The Offspring. Ke konci filmu zazní písně „Live Forever“ od Oasis a „Gigantic“ od Pixies. (Duoscop)

Reklama

Reklama