Reklama

Reklama

VOD (1)

Deena se propadne do roku 1666 a odhalí pravdu o Sarah Fierové. V roce 1994 bojují její přátelé o život a budoucnost města Shadyside. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (152)

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Slušný záver nenáročnej hororovej trilógie, ktorá má množstvo chýb, no napriek nim som chcel vedieť, ako to celé dopadne. Odhalenie záporáka nebolo vôbec náročné, pričom každý trochu vnímavý divák musel vidieť, že ním Sarah Fierová skrátka nebude. Objasnenie rozdielov medzi Shadyside a Sunnyvale ma však zaujalo. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Třetí díl je takový krok do neznáma. Myslím, že každý má rád horory různých dekád, ale ne každý má rád příběhy o starých čarodějkách. A my se musíme dozvědět, jak to všechno začalo. V roce 1666. Bylo sympatické, že tam hrají stejní herci jako v prvních dvou dílech. Hned jsem si říkala, že co se dělo potom, zda nemám nakonec tý Sarah i fandit. "Chtějí čarodějnici, tak jim dám čarodějnici." Skvělé, leč jsem to tak původně nečekala. Všechno do sebe hezky zapadne. A v to jsem doufala nejvíc :) navíc je to vážně strašný. Odsoudit takhle někoho a potom poznat jeho příběh. Hned to vypadá úplně jinak, že? (Možná proto tam hráli stejní herci, aby to došlo i tomu poslednímu pomalému.) **** Ale proč jsem si v často připadala, jako kdyby to bylo natočený "home made camera"?!?! Ty části v roce 1666. **** I přes titulkový střih jsem čekala nějaký víc drsnější jump scare :/ a ne tohle. Ale zase to potěšilo. Ne jump, jenom surprise ;) ()

Reklama

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

"The truth will come out. The truth shall be your curse. It will follow you for eternity. I will shadow you forever. And I will show them what you've done." ______ Závěr ságy 'Fear street' zpočátku evokoval slibný náběh na alegorický folklorní horor o náboženským fanatismu, ale nakonec spíš působí jako lacinej anachronickej pamflet. Z týhle anotace se může zdát, že potenciál finále byl tak trochu spláchnutej do hajzlu v kontradikci k předchozím dvěma příběhovým aktům - a ano, jde o retrospektivu která je naprosto afektovaně vycucaná z prstu, čímž docela solidně rozehraná slasherová trilogie ke konci zbytečně degraduje na patologickou slátaninu.... Jenže já si s postavami vybudoval celkem intimní emoční pouto - navíc závěrečná půlhodina je opět kurevsky napínavá a velkolepá óda gore kinematografie - takže mě zde finální satisfakce konvenovala. Samozřejmě, je zcela nasnadě namítnout, že je to plný klišé, triviálnosti, a žánrovejch banalit - ale kurňa, dyť je to vcelku košer. Co taky diametrálně odlišnýho čekat od hororovýho béčka pro mainstreamový publikum? Na trilogii 'Fear street' tak budu v konkluzi vzpomínat jako na poctivý tribute slasher filmům, skvělou letní oddechovku, a v neposlední řadě jako na báječnou guilty pleasure žánrovku, která mě přes svý neduhy doopravdy bavila. Každopádně část druhá z roku 1978 je bezpochyby nejkvalitnější. Na potenciální pokračování se doopravdy těším.... Poučení pro příště? Není radno věřit pověrám. Víc Netflix eventů, pjosím. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Desaťminútový flashback natiahnutý na hodinu a potom ťažkopádne finále. Zručný rozprávač by tento monumentálny príbeh na tri filmy dokázal vtesnať do jedného dvojhodinového filmu (s prižmúrením oka si viem predstaviť dva). Nakoniec tak nefunguje žiadna z línií - 1994, 1978 ani 1666 - lebo vnútorne je to nekoherentné a napriek mimoriadnej minutáži žiadna línia nemá dostatok času na rozpracovanie postáv a motivácií, lebo tých postáv je tu habadej. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Povedené i do třetice. Třetí část není ničím jiným než kladivem na čarodějnice, přesně tak jak ho známe z dějin historie. Není tedy potřeba k ději cokoliv dodávat, snad jen to, že film neustále šlape na plyn, nezpomaluje a stále jede kupředu. Něco se neustále děje a já jakožto divák jsem byl v perfektní tenzi. Gore nechybí, nepříjemná atmoška taky ne. Vyvrcholení celého příběhu za mě skvěle zvládnuté. Sice tak druhý díl zůstane za mě vrcholem série. Ale i tak jsem si třetí část užil dosyta. (75 %) ()

Zajímavosti (5)

  • Film obsahuje potitulkové scény. (Duoscop)
  • Když vyjde Thomas (McCabe Slye) na začátku filmu z dřevěné boudy, tak za sebou zavře dveře. Později ale budou otevřené. (Duoscop)

Reklama

Reklama