Reklama

Reklama

VOD (1)

Deena se propadne do roku 1666 a odhalí pravdu o Sarah Fierové. V roce 1994 bojují její přátelé o život a budoucnost města Shadyside. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (150)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Zakončenie trojdielneho hororového projektu, ktoré sadlo do nastavených mantinelov po všetkých stránkach. Páčilo sa mi zapojenie veľa hercov z predchádzajúcich dvoch častí. Kvalita scenára, vizuálna kvalita, to všetko dostávate servírované ako od McDonald's. Dopredu viete čo dostanete, nie je to zážitok týždňa, ale pochutíte si. Ak by som mal dať poradie podľa úrovne zábavnosti, tak by som Ulice strachu zoradil nasledujúco: 2, 3, 1. ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Bohužel série postupně uvadala a třetí díl je jasně nejslabším. Zvlášť rok 1666 a prdel USA narvaná všemi možnými menšinami působí jako pěst na oko. Ale ono je dnes vlastně prznění minulosti v USA trendem viz třeba černá Anna Boleyn. Na abych se vrátil k tomuto filmu. Poté, co se vrátíme zpět do roku 1994 a dozvíme se to "hrozivé" tajemství se to přeci jenom o trochu zlepší, ale ne nijak výrazně, takže lepší průměr je max, co se 3. část zasouloží. ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Propletené je to hezky, to nemůžu říct, ale jinak... jako dobová záležitost je to narozdíl od minulých dílů nuda. Nemá to vůbec žádnou atmosféru. Neexistuje tam ani snaha o budování napětí. Je to příšerně dlouhé. A kdyby se celý díl odehrával JEN v roce 1666 (i když je jasné, že by prostě nemohl), bylo by to o trochu lepší. Herci fajn, soundtrack super, mytologie hezká. Jinak ani v tomto případě nic moc. A je to fakt, fakt škoda. 55%. ()

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Nezměrnej potenciál zadupanej do sraček tvůrčí impotencí. U týhle trilogie si člověk tak nějak naivně myslí, že půjde každým dílem výš. Režisérka ale evidentně na nic víc nemá. A tak se od prvního dílu plácáme ve stylový nudě, která bez ostychu vykrádá všechny slashery od A po Z, ale nemá žádnou vlastní esenci, atmosféru a v poslední kapitole už ani ten styl. Všechno to mystery zlo navíc brutálně zabíjí příšernej hysterickej soundtrack. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Povedené i do třetice. Třetí část není ničím jiným než kladivem na čarodějnice, přesně tak jak ho známe z dějin historie. Není tedy potřeba k ději cokoliv dodávat, snad jen to, že film neustále šlape na plyn, nezpomaluje a stále jede kupředu. Něco se neustále děje a já jakožto divák jsem byl v perfektní tenzi. Gore nechybí, nepříjemná atmoška taky ne. Vyvrcholení celého příběhu za mě skvěle zvládnuté. Sice tak druhý díl zůstane za mě vrcholem série. Ale i tak jsem si třetí část užil dosyta. (75 %) ()

Zajímavosti (5)

  • Během příprav v obchodě hraje píseň „Come Out And Play“ od The Offspring. Ke konci filmu zazní písně „Live Forever“ od Oasis a „Gigantic“ od Pixies. (Duoscop)
  • Film obsahuje potitulkové scény. (Duoscop)
  • Deena (Kiana Madeira) používá ve filmu knihy přilepené lepící páskou k hrudi jako ochranu proti pořezání. Všechny knihy jsou od spisovatele R.L. Stinea – autora knižní předlohy „Fear Street“. (Wade Wright)

Reklama

Reklama