Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(16)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (20)

DaweForeman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak druhá série je za námi a nesla se tam nějak v ambientním duchu, kdy tu máme záběr několik různých částí. Zaprvé tu máme žoldnéřské každodenní dny hlavní skupiny, pak tu jsou určité politické zápletky, dále pak sem tam nějaké to překvapení v podobě zajímavých setkání nebo rebelskou činnost a pak také psychologickou stránku osamělého Crosshaira ("Střelce"). Každý z dílů má něco do sebe a rozšiřuje povědomí o tomto univerzu, kdy tu máme spoustu dobrodružství, akce a také zvratů. Drží si to tak nějak svou kvalitu a rozhodně se budu těšit na další sérii. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2. séria - 85%. Takmer rovnako dobré ako predošlá prvá séria. To čo ma bavilo a čo bolo dobré na prvej sérii je tu znova (easter eggy, odkazy, camea, fan servis, kvalitná akcia, temnejší ton, sympatické postavy, dobrá hudba) a to čo ma nebavilo je tu tiež (niekoľko epizód pre mladšie publikum s Omegou). Je ťažké zavďačiť sa Star Wars fanúšikom a tvorca Dave Filoni, zvolil znova zlatú strednú cestu, kde okrem vážnym epizódam pre dospelejších (fantastické epizódy 7 a 8 a vynikajúce posledné tri diely) ponúkne priestor aj mladším divákom (napr. závody v epizóde 4). Keď si to zhrniem ako celok, tak je tu len pár epizód, ktoré ma moc nebavili. Tých kvalitnejších je tu našťastie omnoho viac a sú natočené skutočne dobre, či už sa jedna o akciu, alebo príbeh, ktorý je pre mňa stále veľmi zaujímavý a dosť ma baví, keďže sa toto dobrodružstvo skupinky The Bad Batch odohráva na nepreskúmanom území po udalostiach epizódy III, kde sa rieši situácia ohľadom klonovaných vojakov, ktorý v novo vybudovanom Impériu, už nemajú svoje miesto. ()

Reklama

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podobně jako další SW projekty posledních let, tak i druhá řada Vadné várky trpí na to, že vlastně nemá na to, aby utáhla celý děj a je jen výplní a náplastí různých období a také chyb tvůrců z předchozích děl, a tak se tu zalepuje co se dá, aby vše dávalo smysl. Aby se náhodou nezapomnělo, že jsme u Disney, tak minimálně půlka epizod musí vypadat tak, že jsou určeny pro věkovou kategorii tak 0-6 let...Na druhé straně to pak vyvažují epizody, kdy se jde opravdu do plných a opět se ukazuje, že i animák dokáže u diváka vzbudit pořádné emoce. ()

TR4XY_CZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Do prdele ten Filoni mě už sere. U minulé série jsem ty fillery ještě tak nějak překousnul ale tady už mě to fakt vytáčelo. Skoro polovina epizod v podstatě neposouvá nikam příběh, ani nerozvíjí hlavní postavy a jenom dvě epizody z nich jsou aspoň něčím zajímavé. Kdybysme místo toho například místo těch 16 epizod, dostali pouze deset, tak by se tohle dalo považovat za dokonalou sérii. U toho zbytku totiž funguje všechno. Setup na potencionální klonové povstání, Crosshairovo uvědomění nebo třeba záhady s klonováním a Palpatinův plán. Achjo 7/10 ()

FilmysMartym 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to tak, Bad Batch S2 je ZATÍM lepší než The Mandalorian S3. Jestli se v Mandovi už nezačne něco pořádně dít, což doufám, že začne, tak si Bad Batch udrží vyšší pozici, a to mě překvapuje. 2. série až na pár slabších fillerů byla nadupaná jízda, kráčející ve šlépějích Clone Wars! Skvělej příběh se sympatickou Bad Batch je prostě pecka, k tomu napětí a akce dělají 2. sérii lepší než tu první a tahle série skvěle rozšiřuje lore kolem klonování, což je taky plus. ()

Zajímavosti (28)

  • Imperiální raketoplán vychází ze dvou typů republikových raketoplánů, a to Rho-class, ze kterého si bere prostřední křídlo, a Nu-class, ze kterého si vzal kompletní design a vylepšil ho právě „pouze“ o prostřední křídlo. Tento typ raketoplánu je předchůdce třídy Lambda T-4a. (Veskoslav)
  • Droid senátora Bail Organa je C2-R4. Kdysi ho zdobil bílo-zlatý nátěr jako královské barvy. Je to nejspíš stejný droid, který sloužil v královské letce na Naboo a účastnil se útoku na řídící loď. Byl také člen letky Kazuda Xiono v seriálu Star Wars: Odboj (od r. 2018). (Veskoslav)

Reklama

Reklama