Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(16)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (20)

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podobně jako další SW projekty posledních let, tak i druhá řada Vadné várky trpí na to, že vlastně nemá na to, aby utáhla celý děj a je jen výplní a náplastí různých období a také chyb tvůrců z předchozích děl, a tak se tu zalepuje co se dá, aby vše dávalo smysl. Aby se náhodou nezapomnělo, že jsme u Disney, tak minimálně půlka epizod musí vypadat tak, že jsou určeny pro věkovou kategorii tak 0-6 let...Na druhé straně to pak vyvažují epizody, kdy se jde opravdu do plných a opět se ukazuje, že i animák dokáže u diváka vzbudit pořádné emoce. ()

TR4XY_CZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Do prdele ten Filoni mě už sere. U minulé série jsem ty fillery ještě tak nějak překousnul ale tady už mě to fakt vytáčelo. Skoro polovina epizod v podstatě neposouvá nikam příběh, ani nerozvíjí hlavní postavy a jenom dvě epizody z nich jsou aspoň něčím zajímavé. Kdybysme místo toho například místo těch 16 epizod, dostali pouze deset, tak by se tohle dalo považovat za dokonalou sérii. U toho zbytku totiž funguje všechno. Setup na potencionální klonové povstání, Crosshairovo uvědomění nebo třeba záhady s klonováním a Palpatinův plán. Achjo 7/10 ()

Reklama

FilmysMartym 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to tak, Bad Batch S2 je ZATÍM lepší než The Mandalorian S3. Jestli se v Mandovi už nezačne něco pořádně dít, což doufám, že začne, tak si Bad Batch udrží vyšší pozici, a to mě překvapuje. 2. série až na pár slabších fillerů byla nadupaná jízda, kráčející ve šlépějích Clone Wars! Skvělej příběh se sympatickou Bad Batch je prostě pecka, k tomu napětí a akce dělají 2. sérii lepší než tu první a tahle série skvěle rozšiřuje lore kolem klonování, což je taky plus. ()

JamesConnorG 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

8/10. - Skutečně povedené a příjemné pokračování. Dějově mi tahle série přijde na stejné úrovní, jako ta předešla, ovšem musím vytknout pár epizod, který byli buď o něco slabší než předešlí, nebo totálně o ničem. Když opominu tenhle fakt, tak jsem si sérii dosti užil. Právě i ty slabší epizody měli něco do sebe a hlavní či vedlejší postavy se posunuli vývojově dál. Musím rozhodně pochválit občasnou vážnou a dospělou atmosféru, která tu ve seriálu není málo a pracuje tu skvěle. Celkové finále působí poměrně tragicky a smutně, tak uvidíme, co si pro nás třetí série a já se upřímně nemůžu dočkat! ()

LizianShaw

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zezačátku jsem Bad Batch dost hltal, ale to jen kvůli Filonimu a faktu, že se jedná o Star Wars. Když se ale podívám kritickým okem, tak mi to připadá, až trochu moc jako seriál pro děti, s výrazně klišovitými postavami - silný tupec, hacker, roztomilé děcko, alpha leader a podobně. Druhá série se od té první výrazně neliší, pořád je tu řada nudných misí, které nemají žádný účel k hlavnímu příběhu a vše je vyřešené utíkáním a pew pew. Nejlepší epizody jsou ty politické, které řeší (ne)užitečnost klonů, které jsou výhradně soustředěny na Crosshaira. Bohužel těch je tu jen pár (asi jen 4) a zbytek je nudná vata, naštěstí zakončená napínavým finále. ()

Zajímavosti (28)

  • Jeden z kritiků plánů na zřízení nové armády byla senátorka Tynnra Pamlo. V senátu seděla ještě v době Republiky, později v období Impéria se tajně přidala k Alianci. Poprvé jsme ji mohli vidět v Rogue One: Star Wars Story (2016) v debatě, zdali mají zaútočit na Scariff. Další senátoři, kteří protestovali, byli Riyo Chuchi a Bail Organa. (Veskoslav)

Reklama

Reklama