Reklama

Reklama

Star Wars: Vadná várka - Série 1 (2021) (série)


Společná řeč (S01E10)

(epizoda)

VOD (1)

Obsahy(1)

Várka zažije ideologické prozření. (Disney+)

Recenze (9)

MiniMinion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další solidní díl. Akce bez Omegy, pouze “dospělí” Bad Batchers byla vítaná změna, a dobrý protiklad oproti minulému Omega-centrickému dílu. A akce byla výborná, slealth mise mám vždycky rád, hlavně ty, které se zvrtnou a hrdinové se musí prostřílet ven - a přesně to jsem tady dostal. Epizoda také dobře zobrazila, jakému dilematu skupina čelí - mají zůstat věrní principům Republiky, nebo se přizpůsobit nové době? Seriál to již dříve několikrát naznačoval, ale záchrana bývalého nepřítele byl zatím jejich největší morální problém. Jinak už klasicky - animace, akce i hudba vynikající, už jsme si v Bad Batch zvykli. 85%. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh:  Várka prechádza zmenou presvedčenia a vydajú sa na záchrannú misiu separatistického senátora. Omega zatiaľ v galaktických šachoch valcuje súperov a zarába kredity. Prevedenie: Časti, kde várka prichádza do interakcie s impériom si užívam a celá tá ich zmena postoja sa mi veľmi páči. Bolo by zaujímavé mať z tejto série aj filmové spracovanie. 92% ()

drackula 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Solídny diel, ktorý priniesol dostatok akcie a zároveň nastolil aj otázku, kde sa v rámci politického smerovania galaxie Bad Batch nachádza. Znechutenie rebelmi ma fakt bavilo. 80% Disney plus ()

Reklama

DeJiF 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, už jsem si říkal, kdy se kur de zbaví toho zatracenýho dluhu aby pořád nemuseli účinkovat ve výplňových dílech a víte kdo to nakonec udělal? Omega s šachama to všechno zachránila. Nikdy jsem neměl rád Omegu víc. ()

Lukas__ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně - akce jen s vojáky, zajímavé dilema při osvobozování ex-separatisty a Omega projednou byla opravdu užitečná aniž by zničila epizodu! Podobný by měly být všechny díly (minimálně v tom, že dospělý příčetný vojáci nebudou tu malou holku, která furt vyvolává potíže brát s sebou - aspoň na podobný super akční mise -> snad jich bude víc a nebude v nich hlavní Omega). ()

Reklama

Reklama