Reklama

Reklama

VOD (1)

Záhadný agent (Jean-Claude Van Damme) se musí po 25 letech vrátit do činné služby, když musí zachránit svého syna před falešným obviněním z pašování drog a obchodu se zbraněmi. (p.a.douch)

Videa (1)

Trailer

Recenze (119)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Sorry Žáne, ale už jsi snad přišel na to, že Netshitflix nebyl tou úplně nejlepší volbou. Musím ocenit, že pan JCVD se tu jako jedinej opravdu snaží a dává najevo, že mu na výsledku záleželo, ale soustavný podkopávání jeho snahy neschopnými ostatními aktéry potažmo celým štábem mu to dost kazí. Takže aspoň za něj a za to, že je pořád relativně cool a ve formě dám aspoň ty nejslabší možný dvě hvězdice. Takže bohužel další letošní zklamání a praktická ukázka toho kde se videožánr v současné době nachází.25% ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[40%] Trailer mě docela navnadil, ale zůstával jsem radši opatrný, neboť jsem se bál humoru, který v dnešní době není filmově moc dobře prezentován. Prostě moc dobrých komedií se už netočí. Dokázal bych ještě snést, kdyby to bylo ultra šílené a ujeté, ale ani to ne. Tohle mělo prostě takový divný humor, že jsem se maximálně 2-3 pousmál. Van Damme se zde aspoň snaží. Kvůli němu jsem dal 40%, jinak bych šel asi do odpadu. Jeho převleky/změny vizáže byly docela dobré, zejména ta s vlasy, to jsem se docela bavil. Bojové scény mě zde moc nebavily a ani nebyly moc dobře točeny. Neříkám, že katastrofálně, ale ty střihy a to že Van Damme nebyl viděn v záběrech, mě rozčilovalo. Najde se tu ale pár dobrých připomenutí, jako jsou jeho kopy a tak. No, vynahradil jsem si to alespoň finální scénou na bowlingu, kde se Van Damme pral docela už viditelně a k tomu ta paruka dlouhých vlasů - ta scénka mě vyloženě potěšila. Příběh je nevýrazný a postavy ? Něco šíleného. Jeho filmový syn mě sral od začátku do konce. To samé můžu říci o ostatních rolí. I ta hudba byla divná. No, je to škoda. Na tohle jsem se docela těšil a mrzí mě to kvůli Van Dammovi, že to dopadlo takto slabě. Asi už by se měl na filmy vykašlat, nebo se pokusit natočit ještě nějaké klasické béčko, ale to je taky risk, když vím, s jakými rozpočty se dnes videofilmy točí …. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Van Damme je dnes uz akcny dinosaurus a vlastne dedo. Kazdopadne jeho filmografia je zaujimava - natoci 5 - 6 sraciek a potom 1 ako -tak kvalitny film.  A zas : natoci 5 - 6 hroz a zas nieco dobre. Dalo sa pozerat, hlavne ze sa dej odohraval v Europe, preto aj svojsky vytlacim este jednu hviezdu   : 69 % ()

ViktorEl 

všechny recenze uživatele

Akčný hrdina 90. rokov je späť!! Mám rád filmy s Van Dammom najmä tie, na ktorých som vyrastal. Neskôr začal natáčať podpriemerné filmy, aby sa nakoniec vrátil v tejto bláznivej francúzskej akčnej komédii. Van Damme je len jeden a som rád, že natočil tento film a ešte to s herectvom nezabalil. Nepozerajte na nízke hodnotenie a kľudne si film pozrite, nie každému to možno sadne, ale keď to zoberiete ako oddychovku, ktorá sa na nič nehrá a v niektorých momentoch paroduje samú seba, tak sa vám to určite bude páčiť. Za mňa 80% a rád si to pozriem znova. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Věřme že jeden z posledních Van Dammů. K Seagalovým hrůzám má tohle hodně daleko, vždyť se jedná o pěkně naleštěnou produkci pod dohledem Netfilxu, ale stejně zůstává taková ta hořká pachuť, že ani z tohodle se žádná klasika nikdy nestane. A nadále tedy platí, že vše podstatné JCVD už dávno řekl. 30% ()

Galerie (15)

Zajímavosti (6)

  • Po závěrečných titulcích je k vidění krátká potitulková filmová scéna z porodního sálu. (Rominator)

Reklama

Reklama