Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Manažer zpěváka Michala Penka Don Giovanni (Karel Roden) odjíždí se svým svěřencem natočit nový videoklip na Kanárské ostrovy, kde se oba zapletou do mezinárodního komplotu několika mafiánských band usilujících o vzácný recept na Becherovku. (J.Connor)

Recenze (96)

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je opravdu velmi špatný film. Kolikrát se dá najít i u špatných filmů nějaké to pozitivum, ale tady to snad poprvé nejde. Nepomohla účast takových herců, jako jsou Roden s Chýlkovou, i ostatní jsou velmi špatní. Film si uvědomuje, jak je hrozný, a tak se po celou dobu snaží shazovat, ale ani to nefunguje. Určitě jeden z nejblbějších českých filmů všech dob. ()

waits 

všechny recenze uživatele

Jsem si jistý, že to měla být taková přehnaně parodická záležitost, něco jako Konec agenta W4C. Je tam pár trefených vtípků, ale jinak je to celkově nedotažené, herci někdy fajn, někdy zoufalí a celkový dojem je víceméně útrpný. Hlavním pocitem během sledování není veselost, ale častá nuda a hlavně narůstající přesvědčení, že hodně dlouho nechci vidět Becherovku. ()

Reklama

Alden_Larson 

všechny recenze uživatele

Další film, který bych bez pochyby zařadil do kategorie "tak špatné, až jsou dobré". Tento film je jeden velký nesmysl, děj je absolutně šílený. Je jasné, že je to parodie špionážních filmů a kdyby to bylo jen to, tak to možná mohl být mnohem lepší film. Je v něm ale tolik zvláštností, že by to jednoho dohnalo k zešílení. Slova nedokážou popsat, čeho všeho se tento film dopustil, musíte ho zkrátka vidět sami. Dvě chvály, které filmu můžu dát, je že mě někdy dokonce i neironicky pobavil, a herecký výkon Karla Rodena mi přišel velmi dobrý, bylo vidět, že si tuto roli užil. Film mi ale přišel zábavný jen tak ze dvou třetin, poslední půlhodina se hrozně vleče. Krátce řečeno, jestli tento film chcete vidět, tak doporučuji ho sledovat jedině s kamarády a hlavně pod vlivem alkoholu, symbolicky třeba té Becherovky. 2/10 ()

Gore 

všechny recenze uživatele

Parodie nadupaná česko-slovenskými hvězdami časů minulých i budoucích, která není tak hloupá, jak jsem zpočátku myslel. Sice je to ptákovina, ale místy bizarní a člověk se u sledování skoro 2 hodin vůbec nenudí a co je pro český film důležitý - při sledování se vůbec necítí trapně, což je u polistopadových filmů vzácné. ()

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Kanálská dojka... . . . Čuročivý odpad. D.m.s.n. snad největší hnus v polistopadovém úpadku filmové kultury v šašsku. Proč tak příkře? Podívejte se na tu sračku. Vlastně NE! Na to je zvrhlost se dívat. Doufám, že na této zhovadilosti hoši prodělali všechny ty prachy, za které zaprodali "sponzorům" poslední špetku cti a filmařského řemesla. I když vlastně možná ne. Prodat se už dá dnes všechno. Hnus! Howgh. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Když na začátku Don Omar (Miroslav Táborský) říká seznam jmen otci, říká jména jdoucí v (českém) kalendáři od Čestmíra po Marcelu. Občas vynechává, například obden. (griph)
  • První oficiálně udělená cena za nejhorší film roku - Plyšový lev. (cariada)

Reklama

Reklama