Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po dvanácti letech ve vězení se Eddie Palmer, bývalá středoškolská fotbalová hvězda, vrací domů a chce opět začít žít. Zanedlouho překvapivě naváže pouto se Samem, nezapadajícím chlapcem z problémové rodiny. Eddieho minulost však začne jeho nový život a rodinu ohrožovat. (Apple TV+)

Videa (1)

Trailer

Recenze (117)

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Sám sa čudujem ako som tomu celú dobu fandil. Lebo po naliatí čistého to zas príbehovo bohviečo nebolo, ale forma najmä po zarátaní hereckých výkonov, hudby a celkového tempa. Veľmi pekné. Asi sa to dotklo najmä tej zženštilej časti mojej osobnosti, ale čert to ber. Z tohto snímku mám príjemný pocit a to sa počíta. Timberlejou definitívne potvrdil, ze do hereckej špičky naozaj patrí. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Lehce zaměnitelné americké drama s tuctovým příběhem. Přátelství outsidera a malého divného chlapce tu bylo už několikrát jen s jinýma proměnnýma. Justin Timberlake hrál průměrně a Ryder Allen byl k sežrání. Nic co by v hlavě nebo srdci zůstalo delší dobu, ale pokud divák nic moc nečeká, tak nebude zklamán. ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele

Dospívání po redneckovsku. Sice bez DiCapria, za to s fantasticky hrajícím Timberlakem, u kterého platí "the older the better", podobně jako u některých jeho herecky slavnějších kolegů. Je to místy trochu nasládlejší a není to prověřený starší ročník, ale díky bohu za každý takovýhle film, pojednávající o složitostech běžného života běžných lidí z venkova. Stále dostatečně syrový a zatraceně soustředěný aby uspokojil i středně náročného diváka, který má něco nakoukáno. ()

italka63 

všechny recenze uživatele

Začíná se Justin rýsovat v konečném pořadí asi takto, herec, tanečník, zpěvák. Moc se mi to líbilo, zkrátka o životě, ve kterém jste předtím klopýtli a na vcelku mizerném americkém venkově se jen tak neodpouští. Vztahová sonda do života bývalého kriminálníka, který jako slepý k houslím k malému, trochu jinému chlapci, přijde, ač ten nečekám, nezván. Perfektní Justin, režie a hudba k tomu. ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Justinovi rola sadla. Keď je treba, vie nahodiť drsnú pózu a naopak keď má ukázať tú opačnú, emocionálnu stránku zvláda to rovnako dobre. Taká pohodová dráma o jednom nezvyčajnom priateľstve. Nie je to originálne, ani to neobsahuje žiadnu zapamätania hodnú scénu, ktorú by sme predtým nevideli inde. Ale dobre sa na to pozerá. Na jedno pozretie fajn.70% ()

Galerie (3)

Zajímavosti (5)

  • Juno Temple povedala, že ona a Justin Timberlake nemali koordinátora intímnych scén počas ich vášnivej sexuálnej scény, pretože necítili to za potrebu. "Pre mňa je dôležité, že sa porozprávate so svojím hereckým partnerom, s režisérom a súkromne sa dohodnete, čo je v poriadku a čo nie," vysvetlila. (Pat.Ko)
  • Zatiaľ čo Sam (Ryder Allen), Palmer (Justín Timberlake) a pani Vivian (June Squibb) jedli svoju večeru s mäsovými guľkami a hovorili o výdavku v obchode, na začiatku scény mal Sam na tanieri jednu mäsovú guľku a malinký kúsok cestovín, potom keď pani Vivian povie Samovi, aby "zjedol svoju večeru", na jeho tanieri sa zázrakom objaví viac jedla. (Pat.Ko)
  • Zatiaľ čo Palmer (Justin Timberlake) sedí a pozerá si starý fotoalbum po smrti pani Vivian (June Squibb), môžete vidieť hnedý obrys jeho falošného tetovania na jeho hornom ramene. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama