Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po dvanácti letech ve vězení se Eddie Palmer, bývalá středoškolská fotbalová hvězda, vrací domů a chce opět začít žít. Zanedlouho překvapivě naváže pouto se Samem, nezapadajícím chlapcem z problémové rodiny. Eddieho minulost však začne jeho nový život a rodinu ohrožovat. (Apple TV+)

Videa (1)

Trailer

Recenze (117)

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele

Palmer: „Koľko chlapcov je v tej šou?“ Sam: „Žiadny“. Palmer: „Čo ti to hovorí?“ Sam: „Že môžem byť prvý?“ Príbeh je postavený na dvoch postavách - Palmer (Justin Timberlake) a Sam (Ryder Allen), ktorých vzťah ako dvoch pôvodne cudzích ľudí, sa začne rozvíjať. Film je však predvídateľný od prvých minút a to, ako Palmer rýchlo prijme „inakosť“ Sama, len stupňuje pocit, že chýba napätie a dráma. Zostala pachuť, že to nebol vyslovene slabý film, ale jeden z tých, na ktoré rýchlo zabudnem. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Palmer je přesně z té skupiny lidsky psaných dramat, u kterého se člověk pobaví, bude kroutit hlavou i film vnitřně prožívat. Justin Timberlake v roli propuštěného vězně, který to má se znovuzapadnutím těžké, potýká se se špatným osudem, místními lidmi a jejich nenávistí, ale i s malým, zato hodně divným klukem, se kterým si postupně vybuduje vztah. No takhle to zní přímočaře a profláknutě jako námět dalšího tuctového dramatu, ale šikovná režie, výborná ústřední herecká dvojka (trans/gay 9leté dítě je filmově chytrý krok držící pozornost diváka) a celkem slušně psaný scénář schopen útočit na divákovo srdce dělají z Palmera slušně nadprůměrný kousek, který rozhodně ani chvilku nenudil a jehož příběh jsem vlastně rád sledoval. Hodnocení zvedám na (v rámci žánru) pěknou čtyřku, která sice ničím nevyčnívá, ale filmařsky jde o kvalitní práci. ()

Reklama

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Palmer mi je dost osobní charakter, takže jsem skutečně neměl problém se naladit na jeho dialekt a mimiku, navíc Justin Timberlake, nejenže v těch vousech vypadá stylově a charismaticky, ale hraje přirozeně a ačkoliv toho moc nenamluví, hodně o jeho charakteru vypovídají veškeré emoce. Timberlake válí v každý scéně a ačkoliv má film téměř dvě hodiny, byl jsem rád za každou obyčejnou scénu s Palmerem. Je úplně jedno jestli zrovna opravuje klimatizaci, chlastá colu nebo jen chodí po bytě. Je to takovej ten typ charakteru, kterého bych chtěl mít za kamaráda, příbuzného či souseda. Umí se postavit za lidi co má rád, nikoho nesoudí, má velký srdce a rozhodně to není sobec a každých špatných rozhodnutí, lituje. Kdo by Palmera neměl rád? Zbytek herců taky fajn, hlavně malej klučina je sympatickej a babička Palmera. Je tam jedna scéna, kterou nechci spoilerovat, cca po dvaceti mintuách filmu - mě emocionálně roztrhala. Celé to dění ve filmu tak trošku prožívám i v osobní rovině. Né tak vyhroceně a né kolem stejných problémů, ale spoustu paralel se prolíná s tím co mám já, takže jsem se prostě vezl na emocionálním kolotoči poctivého drama. Hraje příjemná hudba, film má skvělou režii (žádné otravné střihy či umělé nasvícení, vše působí přirozeně) a když dojde na vyhrocenou situaci, právě ta režie díky ruční kameře, vše nakopne. Jak jsem řekl, miluju tyhle poctivé dramata. Palmer, Kean, The Confirmation, Joe, Adopt A Highway... tyhle dramata na tenhle způsob - civilní, syrová, se stávají mojí oblíbenou žánrovkou. Timberlake by měl hrát víc rolí!!! ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Ale jo, sedlo mi to. Timberlake správně nabručenej a mrzoutskej, chudák malé zmatené dítko dostatečně politováníhodné, a ani s touhle smrtící kombinací se potom naštěstí zbytečně netlačí na slzopudnou pilu. Tvůrci mají svoje sentimentální mantinely správně seřízené, a divák se jen pohodlně veze na uváženě dramatické feel-good vlně. [Apple TV+] ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Justinovi rola sadla. Keď je treba, vie nahodiť drsnú pózu a naopak keď má ukázať tú opačnú, emocionálnu stránku zvláda to rovnako dobre. Taká pohodová dráma o jednom nezvyčajnom priateľstve. Nie je to originálne, ani to neobsahuje žiadnu zapamätania hodnú scénu, ktorú by sme predtým nevideli inde. Ale dobre sa na to pozerá. Na jedno pozretie fajn.70% ()

Galerie (3)

Zajímavosti (5)

  • Juno Temple povedala, že ona a Justin Timberlake nemali koordinátora intímnych scén počas ich vášnivej sexuálnej scény, pretože necítili to za potrebu. "Pre mňa je dôležité, že sa porozprávate so svojím hereckým partnerom, s režisérom a súkromne sa dohodnete, čo je v poriadku a čo nie," vysvetlila. (Pat.Ko)
  • Natáčení snímku probíhalo od 9. listopadu do 13. prosince roku 2019 v americkém státě Louisiana. (Kuzmik)
  • Zatiaľ čo Palmer (Justin Timberlake) sedí a pozerá si starý fotoalbum po smrti pani Vivian (June Squibb), môžete vidieť hnedý obrys jeho falošného tetovania na jeho hornom ramene. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama