Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po dvanácti letech ve vězení se Eddie Palmer, bývalá středoškolská fotbalová hvězda, vrací domů a chce opět začít žít. Zanedlouho překvapivě naváže pouto se Samem, nezapadajícím chlapcem z problémové rodiny. Eddieho minulost však začne jeho nový život a rodinu ohrožovat. (Apple TV+)

Videa (1)

Trailer

Recenze (117)

UhLee 

všechny recenze uživatele

(8.5/10). Palmer byl pro mě obrovským překvapením na úvod roku, které jsem si hrozně vychutnal. Nečekal jsem objevení dalšího hereckého talentu, protože to, co před kamerami předvedl malý Ryder Allen, byl naprostý herecký koncert a místy zastínil už tak výborného Justina. Vyzdvihl bych také chemii mezi ním a Alishou. Krásně si k sobě našli cestu a měl jsem pocit, že se znají snad celý život. Fakt jsem si ten film užil. Vůbec mi nevadilo, že to skončilo očekávaně. Pro mě to byl hrozně příjemný konec, který ve mě zanechal vnitřní radost. Filmy jsou hlavně o zážitcích a Palmer byl velmi intenzivním zážitkem. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Ďalší z mnohých filmov o priateľstve dospelého lúzra s detským lúzrom, ktorý si vzájomne pozitívne ovplyvnia svoje životy. Na pecky typu Sling Blade alebo Man Without a Face to nemá. Na to je to príliš Hallmarkovsky neškodné. Osud alias scenárista konštantne nakladá obidvom hlavným postavám problémy len do takej miery, aby ich dokázali relatívne rýchlo a bez väčších problémov prekonať. Dialo sa to tak pravidelne, že od polovice filmu som zakaždým s úsmevom čakal na strih, po ktorom už bola každá nová kríza zažehnaná. Takisto mi trochu nasilu pripadalo to liberálne okorenenie príbehu transgender tématikou u chlapca alebo jedinou dobrosrdečnou černoškou, ktorá prejaví o Palmera záujem. Zato všetci ostatní belosi sú zaostalé rasisticko homofóbne svine, prípadne náboženskí fanatici. Na jednej strane ma celkom bavilo to neškodné podanie filmu, vďaka čomu si už po piatich minútach budete istý, že to skončí happyendom. Na druhej strane vzťah medzi ústredným duom pôsobil príliš umelo a ani raz ma nedojal. A to ani vo vypjatých scénach. Paradoxne sa ma dotkla len scéna medzi školníkom a Palmerom, keď mu konečne odovzdával kľúče. Tam konečne fungovali aj emócie. Takže celkovo to je taká príjemná nenáročná dráma na jedno pozretie. 6/10. ()

Reklama

TomX2 

všechny recenze uživatele

Milý a príjemný film, ktorý však často upadá do väčšej nudy, z ktorej nás preberie až malý Sam s nejakou svojou nevinnou poznámkou ("Koľko chlapcov vidíš v tej televíznej show?" - "Žiadneho" - "A čo to o tebe vypovedá?" - "Že môžem byť prvý!"). Pri sledovaní filmu (hlavne pred koncom a krátko po začiatku) som sa zvyčajne cítil príjemne, za čo vďačím hlavne novej hereckej tvári Rydera Allena, ale taktiež aj Justinovi Timberlakovi, ktorý si už konečne niečo poriadne zahral. Štyri hviezdy by už ale boli tak trochu veľa a tak si tú jednu ešte chvíľu nechám, aby som ju potom, keď na to bude dobrý čas, malému Samovi vrátil. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Tohle mi fakt sedlo ... dojemné a krásně zahrané ... musím uznat, že J. Timberlake umí nejen asi i zpívat ale hlavně si myslím, že umí i hrát ... má dobrou mimiku a gestikulaci ... působí velmi přirozeně ... není to ten typ herce "rychlokvaška", co si myslí že umí hrát jen díky tomu, že je zvyklý na kameru ... viz debilové a neherci Diesel, "Rock", Šwarcík, apod. ... jo ... a prosím ... dejte tomu malému klukovi Oskara, ano ... ten si to plně zaslouží !!! ()

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Syrová sonda do strastiplného života v americkém vidlákově, která bez příkras konfrontuje diváka s klasickými trablemi v nižší sociální sféře. Je to dostatečně poutavé, herecky na úrovni (vynikající Juno Temple) a po většinu stopáže soustředěné na obsah. Palmer do jisté míry splňuje to, co se od takového tématu očekává, bohužel má jednu zásadní vadu na kráse, která mi nedovoluje hodnotit lépe a tím je hypernesympatická postava Ryder Allena. Třebaže má patrně nějakej talent, tak jeho vyčlenění ze společnosti jsem chápal moc dobře... ()

Galerie (3)

Zajímavosti (5)

  • Zatiaľ čo Sam (Ryder Allen), Palmer (Justín Timberlake) a pani Vivian (June Squibb) jedli svoju večeru s mäsovými guľkami a hovorili o výdavku v obchode, na začiatku scény mal Sam na tanieri jednu mäsovú guľku a malinký kúsok cestovín, potom keď pani Vivian povie Samovi, aby "zjedol svoju večeru", na jeho tanieri sa zázrakom objaví viac jedla. (Pat.Ko)
  • V roku 2019, kedy sa film nakrúcal, mal Ryder Allen, ktorý hrá mladého Sama, iba 7 rokov a bol to jeho prvý dlhý celovečerný film. (Weezy22)
  • Zatiaľ čo Palmer (Justin Timberlake) sedí a pozerá si starý fotoalbum po smrti pani Vivian (June Squibb), môžete vidieť hnedý obrys jeho falošného tetovania na jeho hornom ramene. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno