Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva nezadaní už mají po krk toho, že jsou na svátky vždycky sami, a tak uzavřou dohodu a na všech oslavách v roce si navzájem dělají doprovod. Pak ale přeskočí jiskra. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (211)

Ollie235 

všechny recenze uživatele

Možná to také znáte - jsou Vánoce, už začínáte mít trochu plné zuby pohádek a tak přichází čas pustit si doma romantickou komedii, jejíž děj se točí kolem svátků. Pak procházíte Netlix, najdete něco se slibným obsazením a doufáte, že to nebude úplná blbost. Tady se to povedlo tak napůl. Ústřední dvojice funguje dobře, jejich chemii jsem jim vcelku věřil a hlavně Emma Roberts je příjemná jako vždy. To je však bohužel vše. Film jinak jede podle zaběhnuté šablony, nemá moc čím překvapit, bohužel mu zcela chybí důvtip a jakékoliv pokusy o humornou situaci či dialog se zcela míjí účinkem. Nic víc než mírně podprůměrná oddechovka. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Jedno šťastie že Emka ešte nie je tak proflákla a ešte sa objavuje v relatívne pozeratelných filmoch. Toto je príjemná, romantická a dokonca aj komédia, kde je silny úvod, mrtvy stred, všetky možné klišé, z ktorých si scenáristi v dialógoch robia sranda a happyend. Objektívne dve ale jednu dám za ústrednú dvojku, ktorej to ladilo. 3 z 5 ()

Reklama

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Pripomenulo mi to Last Christmas z minuleho roku, ale Holidate je este lepsie :-). Sledovala som to na Halloween, vsetci horory a ja toto. Ano jasne ide o typicky predvidatelnu "rom-com", ale co je na tom, dolezite je, ako sa clovek pri filme citi. Cely cas som mala usmev na tvari, Holidate je taky feel-good movie a o tom to je, v danej chvili mi dal presne to, co som prave potrebovala! Po narocnom dni vcera som si dnes pri tomto filme fajne oddychla a sympatickej dvojici fandila. Kludne by som si to pozrela este raz. Od Vianoc az po skoro dalsie Vianoce spoznavame holidate alebo dvoch single ludi, ktori su akoze spolu na vsetky americke sviatky. Cool. Pacilo sa mi to, len neviem preco su vsetky americke komedie vzdy hlavne o sexe. Niektore scenky boli prehnane ako to tiez vzdy byva, ale vcelku fajn, takych 75% by som dala. Emmu Roberts som predtym nepoznala, vygooglila som si, ze Julia Roberts je jej teta a vlastne aj sa trosku podobaju. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Holidate nie je síce žiadnym žánrovým prevratom a búračom zaužívaných stereotypov, ale za to vie úspešne navodiť dobrú náladu a divák pri ňom kvalitne zrelaxuje. Ženské publikum určite ocení šarmantného Lukea Braceyho s jeho odzbrojujúcimi úsmevmi a muži sa budú radovať z prítomnosti roztomilej a trochu drzej Emmy Roberts. Film celkovo splnil moje očakávania nenáročnej romantickej komédie s milou dvojicou hrdinov, ktorej som od začiatku do konca držal palce. S prižmúrením oka ho hodnotím siedmimi bodmi z desiatich. Pôvodne som zvažoval dať o jeden bod menej, no Emma a Luke ma, priznám sa, skutočne chytili za srdce. Viac tu: https://refresher.sk/91024-Recenzia-Holidate. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Tuto romantickou komedii rozhodně táhne Emma Roberts, škoda že ji neobsadili zajímavějšího partnera. Na jedno podívání proč ne. Od Vánoc do Vánoc přes všechny svátky. Bylo to milý, zasmála jsem se a i když se to nevyhlo uříznutým částem těla a ho*nům, bylo to ve snesitelné podobě. 3,5* ty tři mi přijdou málo, ale ke čtyřem se nějak nemůžu donutit. Je to lehký nadprůměr, který dost kazí ten závěrečný kýč, i když ho každý vlastně čeká. Ale tohle prostě tvůrci přehnali. :D ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Ve scéně v obchodě, kde Sloan (Emma Roberts) mluví o tom, že by Ryan Gosling nikdy nešel sám nakupovat, je za jejími zády vidět muž u chladícího boxu, který nápadně připomíná právě Ryana Goslinga. Všímaví diváci o tom hojně diskutovali na sociálních sítích, až nakonec herec Chad Zigmund (který je Goslingovi velmi podobný) na Instagramu prozradil, že tuto postavu ztvárnil právě on. (Nikitera)
  • Natáčení začalo v květnu 2019 v Atlantě ve státě Georgia (USA). (ČSFD)

Reklama

Reklama