Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva nezadaní už mají po krk toho, že jsou na svátky vždycky sami, a tak uzavřou dohodu a na všech oslavách v roce si navzájem dělají doprovod. Pak ale přeskočí jiskra. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (212)

pepo 

všechny recenze uživatele

Strašne zabitý potenciál. Ten námet mal šancu sa stať sviatočným evergreenom. To by ale scenár nemohol byť na úrovni tematicky podobných kanadských TV filmov, ktorými sa to v telkách hemží. Režisér sa tiež moc nesnažil, takže to celé zachraňuje sympatický casting s veľmi slušnou vzájomnou chémiou. Klasický Netflix. Vidieť a zabudnúť. V rámci novodobej mainstreamovej romcom tvorby celkom OK, ale v tomto žánri existuje veľa skvostov. Strata času. 5/10 ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Asi je to tím , že jsem už dlouho neviděl romantickou komedii (poslední byla tuším Ženská Pomsta) , ale mě to sedlo. Svobodná ženská se seznámí s svobodným chlapem a domluví se, že spolu budou chodit na svátky mezitím se, ale do sebe zamilují. Má to sympatické postavy hlavní herečka je pěkná (chlapy nehodnotím nejsem teplý Kovy) a chemie funguje je zde sice jedna fekální scéna, ale neukážou ji tak, že plus. Body dole pouze za patetický konec vzpomněl jsem si na Zamilovaného Profesora 2. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Tak buď vám rom-com sadne, alebo nie a Holidate mi sadol. Nie úplne v každom momente, občas sa dostávame na hranu trápnosti, ale aj v takých prípadoch nás čaká nejaká pointa. Roberts je super a je len dobre, že sa tvorcovia nesnažili k nej dosadiť nejakú superhviezdu, Bracey tak bol možno najlepšia možná voľba. Samozrejme film najlepšie zafunguje na sviatky a osobne si myslím, že o rok bude uvedený aj na niektorej z našich komerčných staníc. Najviac pobavil Black Panther, máme tu silného kandidáta na stvárnenie hlavnej úlohy v potencionálnom sequeli. Samozrejme v kostýme z Holidate. ()

Erinien 

všechny recenze uživatele

Má to své zápory (jako pár fakt trapných "amerických" scén ) ale i své klady, které těch pár trapných chvilek vyváží. Zasmála jsem se a to i několikrát a pak ten chlap. Kvůli němu to můžu vidět i podruhé. Možná i potřetí. Uff, jsem naprosto neobjektivní. Jinak se mi na netflixovych romkomech moc líbí taková nějaká umírněnost, ti lidé jsou "normální", obyčejní s výborným smyslem pro humor ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Velmi předvídatelná, zamilovaná a typicky Netflixovská zábava. Holidate postupně odškrtává všechny položky ze seznamu co v takovém filmu nesmí chybět. Sexy holka, sympatický chlap, nezájem, zamilováním hněv a happyend. Pokud jste čekali něco jiného budete zklamáni. Já proti takovým filmům nejsem, když jsou obsazeny dobře a hezky to odsýpá a Holidate tohle docela umí. Není tolik momentů, co bych se smál, ale film mi příjemně utekl a dostal jsem od Netflixu přesně, to co jsem čekal. Fakt je, že film není ničím výjimečný a nemá nic čím by vystoupil z řady. Hvězdu navíc pro Emmu. Ona je prostě skvostná! (50 %) ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení začalo v květnu 2019 v Atlantě ve státě Georgia (USA). (ČSFD)
  • Ve scéně v obchodě, kde Sloan (Emma Roberts) mluví o tom, že by Ryan Gosling nikdy nešel sám nakupovat, je za jejími zády vidět muž u chladícího boxu, který nápadně připomíná právě Ryana Goslinga. Všímaví diváci o tom hojně diskutovali na sociálních sítích, až nakonec herec Chad Zigmund (který je Goslingovi velmi podobný) na Instagramu prozradil, že tuto postavu ztvárnil právě on. (Nikitera)

Reklama

Reklama