Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva nezadaní už mají po krk toho, že jsou na svátky vždycky sami, a tak uzavřou dohodu a na všech oslavách v roce si navzájem dělají doprovod. Pak ale přeskočí jiskra. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (213)

FritoleXx 

všechny recenze uživatele

V posledních letech už nekoukám na hollywoodské komedie ani romantiku příliš často a tohle bylo po docela dlouhé době, nicméně jsem rád, že tyhle filmy vynechávám a asi je budu vynechávat i do budoucna, protože jsem z Holidate trochu znechucen. Ne ani tak z kvality samotné filmařiny, to ne, rozhodně se to docela příjemně sleduje a nemůžu říct, že bych se vyloženě nudil, neb je to prostě obyčejná rodinná pohodovka, ale přijde mi poněkud smutná ta nulová snaha o byť jen špetku originality v jakémkoliv směru. Holidate je i přes námět s potenciálem naprostá definice klišé romcomu od hnusně vyumělkovaného vizuálu, přes nudné vedlejší postavy, předvídatelné zvraty až po nesmírně trapný závěr. Kdyby to aspoň bylo vtipné, což i přes zoufalou snahu o neustálé hlášky fakt není. Pokud vám nevadí stokrát to samé, tak směle do toho, neb katastrofa to vyloženě není, ale pokud už jste viděli pár desítek amerických romantických filmů, tak není důvod to vidět, nic nového vás tu nečeká. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Doposiaľ najľahšia a (napriek občasným zaváhaniam) najviac stráviteľná komédia z dielne Netflixu. Tvorcom išlo o to, aby diváka zabavili. Osobne si myslím, že sa im to aj podarilo. Samotný príbeh a čo je za ním sú bez prekvapenia a hlbších rozmerov – v danom prípade však to nevadí. Emma Roberts v roli Sloane je veľmi dobrá a mnohokrát sama nesie na pleciach celý film. Chémia medzi ňou a L. Bracey je premenlivá – občas funguje, občas je veľmi krehká. Osobné hodnotenie: 78% (***) ()

Reklama

klukluka 

všechny recenze uživatele

Mám tendenci házet všechny podobný filmy do jednoho pytle. Jsou mezi nimi ale rozdíly a ten zásadní spočívá v tom, jestli nakonec převládne příjemnej pocit, že jsem se dobře bavil, nebo takovej jakoby vztek na sebe sama, že jsem ztratil další přibližně 2 hodiny života. Tentokrát jsem to nemusel ani dokoukat, abych si byl více méně jistej, že je zaděláno na zbytečnost, bez které se určitě obejdu. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Další film, na kterým si budu ráda (a nejen na Vánoce) ujíždět. Emma s Lukem mezi sebou mají velkou chemii a bavili mě hned, jak na sebe poprvé narazili. Od tý doby jsem se stala vážnou fanynkou jejich vztahu. A nebýt toho americky přehnaného konce, klidně napálím plný počet, protože vedle toho, že je film krásně romanticky, byl i vtipný. Takhle to mám ráda, 4* ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Velmi předvídatelná, zamilovaná a typicky Netflixovská zábava. Holidate postupně odškrtává všechny položky ze seznamu co v takovém filmu nesmí chybět. Sexy holka, sympatický chlap, nezájem, zamilováním hněv a happyend. Pokud jste čekali něco jiného budete zklamáni. Já proti takovým filmům nejsem, když jsou obsazeny dobře a hezky to odsýpá a Holidate tohle docela umí. Není tolik momentů, co bych se smál, ale film mi příjemně utekl a dostal jsem od Netflixu přesně, to co jsem čekal. Fakt je, že film není ničím výjimečný a nemá nic čím by vystoupil z řady. Hvězdu navíc pro Emmu. Ona je prostě skvostná! (50 %) ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení začalo v květnu 2019 v Atlantě ve státě Georgia (USA). (ČSFD)
  • Ve scéně v obchodě, kde Sloan (Emma Roberts) mluví o tom, že by Ryan Gosling nikdy nešel sám nakupovat, je za jejími zády vidět muž u chladícího boxu, který nápadně připomíná právě Ryana Goslinga. Všímaví diváci o tom hojně diskutovali na sociálních sítích, až nakonec herec Chad Zigmund (který je Goslingovi velmi podobný) na Instagramu prozradil, že tuto postavu ztvárnil právě on. (Nikitera)

Reklama

Reklama