Reklama

Reklama

Utržený ze řetězu

  • Francie Danny the Dog (více)
Trailer

Mafián Bart půjčuje peníze. A umí se postarat, aby mu je dlužníci vrátili i s tučnými úroky. Přijde vždy se svým poskokem Dannym, který je skutečné polozvíře. Když mu Bart sundá obojek, každého, kdo je v dosahu, zmlátí nebo zabije. Jeho život však není žádný med. Mlčky vegetuje v psím kotci. Nemluví, možná to ani neumí, nebo jen málo. Jednoho dne vejde ladič pian Sam do místnosti, kde Danny čeká na svého pána před výpravou za dlužníky. V Dannym tóny nástroje probudí zvědavost, zbytky lidskosti. Přisedne si a pomáhá Samovi ladit... Náhle zazní signál a Danny musí běžet na pomoc Bartovi. Danny s Bartem a jeho poskoky odjíždějí a po cestě se zastaví ještě u jednoho zlatníka, který dluží peníze. Bart opět vypustí Dannyho a zákazník v obchodě Wyeth je svědkem rvačky. Danny se zákazníkovi líbí, a tak navrhne Bartovi obchod: Wyeth totiž pořádá tajné souboje na život a na smrt. Bart přijímá a přivede Dannyho na zápas... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (625)

Adrian 

všechny recenze uživatele

Jednoznačným kladom filmu je výborná bojová choreografia. Naozaj? Ale kdeže!!! Súboje sú síce na veľmi slušnej úrovni (hlavne duel v stiesnenom priestore záchoda), ale čo nakoniec zdrvujúco vyhráva na body su emócie. Chladná obrazová štylizácia a veľmi citlivá hudba v kontrapunkte so zbesilosťou Massive attack počas súbojov vám veľmi presne navodí tie správne pocity. Rovnako milo ma potešil fakt, že aj napriek jednoduchému príbehu a predpovedateľnému odvíjaniu deja, postavy sú plastické - od Jeta, cez mentorského Morgana až po diabolského Hoskinsa aj s jeho užvatlanou írštinou. Každopádne ide podľa mňa jednoznačne zatiaľ o Jetov najlepší neázijský film, ktorý si u mňa vyslúžil minimálne ešte jedno zhliadnutie. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Našťastie film má prekvapivo slušný dej, potom aj tie boje majú svoj význam. Bitky sú veľmi zručne nasnímané, no miestamy dosť sterilné, ale čím sa blíži koniec tým sa zlepšujú. Jet Li to zahral skvele, na neho skvele; no keby tam hral nejaký iný herec tak by jeho výkon bol dosť trápny. Bob Hoskins a jeho hláška "Čo mi funíš do ucha...!?" sú stobodové. ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tenhle film by mohl mít podtitul "Jet Li:Vzkříšení", protože to na to doopravdy vypadá. Už jsem ani nečekal,že se Jet dostane z toho Hollywoodskýho béčkovýho bahna,do kterýho se dostal. Pro svoji resustitaci si zvolil Evropu a udělal zatraceně dobře. Jet Li se vrátil v té nejlepší formě a nebylo by dobré ho začít podceňovat. Dramatická role mu totiž dost sedí a rád bych ho ještě někdy takhle viděl. Zbytek osazenstva je ale stejně dobrý. S Freemanem se Jet nádherně doplňuje (nejen u piána) a Hoskins mě mile překvapil. K tomu si připočtěte ( jak jinak) vynikající bojové scény a výbornou hudbu Masiv Attack. Výborný zážitek, nezbývá nic jiného, než se mu zatleskat ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Snímek plný klišé, který díky zajímavé režii, hercům, střídmé stopáži a slušnému tempu funguje, byť je vlastně jen okatou variací na Leona. Docela dobře funguje střídání "lidských" pasáží (byť jste všechny již v x podobách viděli) s akčními, ale jen samostatně - celkově nepůsobí, že patří do stejného celku, což je zároveň i největší problém filmu. Akce zde je sice poskrovnu, ale stojí za to. ()

Mahalik 

všechny recenze uživatele

O filmy Jeta Li se moc nezajímám, vlastně sem neviděl žádný :0 Po tomhle výborným akčňáku to ale určitě napravim. Zjistil jsem, že je nejen skvělej bojovník, ale i herec. Vidět jeho psí oči a závěrečnou scénu ve které smutně poslouchá písničku, kterou mu hrála jeho mamá je nezapomenutelná. Sem rád, že jsem kývl na shlédnutí tletoho filmu, páč fakt stojí zato. Btw Bob Hoskins je v roli Barta nehorázná svině. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (13)

  • Pri autonehode je na podvozku auta možné vidieť pripevnený plech, ktorý slúži na prevrátenie auta pri nájazde na rampu. (zuzulatomas)

Související novinky

Komiksové novinky

Komiksové novinky

03.02.2007

Restarty se v poslední době těší velké divácké oblibě, je to patrné na úspěšnosti Batmana, který začíná a Casina Royale. Proč nezkusit nový přístup k látce, i když máme za sebou teprve jeden díl? To… (více)

Reklama

Reklama