Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Uprostřed děsivé epidemie, která může zničit veškerou civilizaci, bojuje několik lidí o holé životy. V brutálních podmínkách často není místo pro lásku a lidskost. (Netflix)

Recenze (105)

LEGACY

všechny recenze uživatele

Spanilý, ale trochu oportunistický, neoriginální počin, který mě nechává ledově klidným. Každopádně, co se týče gore, tak je zde řemeslná práce vidět a ve štábu je spoustu lidí, co přesně ví, kam chtějí tuto teatrální fantasku dovést. Napadá mě jen tak, jestli nevídám v hlavních ruských filmech, co se dostanou trochu do povědomí ty samé a samé herce, k vzteku .. ()

Cooller 

všechny recenze uživatele

zabavnější maj tu Coronu v Rusku, tenhle serial má všechno co mi v TWD schazi akorát tady nejsou zombie (zatim). Líbí se mi zpusob podání příběhu kde dějová linka občas na uvodní polovinu dílu skáče na vedlejší postavy ktere jsou timhle vtaženy daleko vic do děje, nebere si to servitky ani v kontroverznich tematech. Za mě velice povedený pokus, škoda že zapadni strana planety při tvorbě serialu dnes nepřemýšli podobně ale radši přidaj par černejch a teplejch transgender postav protože to je přece to po čem populace prahne. 4*, těšim se na pokračovani ()

Reklama

BFG2000 

všechny recenze uživatele

Bravo! Bravo! Bravo! A hned 3x za sebou. Tohle se Rusku skutečně povedlo. Takhle syrový, špinavý a drsný seriál tu dlouho nebyl. Vše se snaží být uvěřitelné, reální, bez sebemenších příkras.. Nečekejte zde hrdiny či typické charaktery. Každá postava zde má své vlastní problémy a traumata. Herecky perfektně zmáknuté, kamera je naprosto úžasná, hudba místy dechberoucí. Nejlepší jsou alce lokace - vážně radost pohledět. Ať už na sněžnou drsnou krajinu, ruská města nebo interiéry zapadlých stavení či chátrajících nemocnic. MALÝ SPOILER: Nikdy by mě nenapadlo, že si v seriálu takhle náramně užiji svatbu. Už aby byla druhá řada! ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Drsný survival, nebo do nebe volající kravina? Vongozero je tak trochu obojí. Scénář staví na krkolomných zvratech, nervozitě a neustálém napětí. O podstatě hrozby i stavu okolního světa se dozvíme jenom málo, a sled událostí pravidelně nedává smysl. Postavy se rvou se životem i mezi sebou, a rychle ze sebe sloupávají tenký nátěr civilizace. Přiznám se, že by mi vůbec nevadilo kdyby jich do cíle dojela stěží polovina. Jestli je to scenáristické selhání, nebo známka kvality, to si musí odpovědět každý sám. Herci jsou ovšem extratřída. Nebudu tady pět chválky na Viktoriji Aglakovovou - i když by si to zasloužila, takže jen poznamenám, že zbytek s ní v pohodě držel krok. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

i když sem čekal trošku něco jiného tak nakonec byla tahle ruská road movie solidně zábavná a i přes některá klišé fungovala bez větších výhrad.I když tu řádí neznámá nákaza,která zabijí do tří dnů,jde v prvé řadě o komorní příběh dvou/tří rodin,které spolu putují k bezpečnému místu.Plusem je rozhodně to,že postavy se nechovají úplně nelogicky (v rámci toho co se v seriálu děje) a větší část z nich je i přes průvodní rozpaky celkem sympatická.Sem s druhou řadou...70% ()

Galerie (31)

Zajímavosti (19)

  • Z důvodu sankcí uvalených během války na Ukrajině ztratil Netflix licenci na druhou sérii. (UncleMorty)
  • Když v domě zaútočí nakažená žena na skupinu, tak drží v ruce sekeru. Po zásahu už ji ale nedrží. (Duoscop)
  • Když ve 33. minutě vystupuje Pavel (Alexandr Jacenko) ze sanitky, tak za sebou zavře dveře. V dalším střihu jsou ale otevřené. (Duoscop)

Reklama

Reklama