Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Uprostřed děsivé epidemie, která může zničit veškerou civilizaci, bojuje několik lidí o holé životy. V brutálních podmínkách často není místo pro lásku a lidskost. (Netflix)

Recenze (105)

misterz 

všechny recenze uživatele

Rusi opäť raz prišli s niečím zaujímavým a s iným pohľadom na problematiku pandémie. Celkom dobre dokázali zvládnuť a predostrieť pred diváka psychológiu chovania sa ľudí v čase všeobecného chaosu. Áno, takto by to mohlo vyzerať naozaj - skrátka ľudia sú ako divé svine keď ide o život. A posledný diel celkom slušne navnadil na ďalšiu sériu. Zatiaľ slušný nadpriemer. 80/100 ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Kdo by to byl řekl, že zrovna v Rusku vznikne takhle povedenej pandemickej seriál. Do týhle covidovy doby jako dělanej. Každej díl končí parádním twistem, takže nemáš šanci se odtrhnout. Všechny postavy jsou svym způsobem něčím zajímavý, takže si každej oblíbí tu svojí. Člověk by nevěřil kolik se toho dá stihnout během 8 dílů, romantika, sex, dobrodružství, nebezpečná nákaza. Ještě k tomu ta zimní ruská atmosféra plná mrazu a sněhu, to tomu přidává úplně jiný rozměr. Nemůžu se dočkat další série, doufám že bude do roka, protože ten konec slibuje ještě velkej masakr. ()

Reklama

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Ruská produkcia zase prekvapila, teda, po filme Hardcore Henry asi ich najlepší počin. A jeden z tých lepších seriálov na službe netflix. Malo to poriadny spád, epidémia vyobrazazená veľmi dobre a tá atmosféra a mrazivé ruské prostredie stálo za to vidieť. Určite odporúčam všetkým obľúbeným užívateľom. A kľudne pozerajte v originálnej ruštine. Jediná škoda že tam neukazali viac nakazených ľudí. 4* ()

AlexUnited 

všechny recenze uživatele

Hodnotenie po prvej sérii : Neviem čo si mám presne myslieť. Na seriál som sa veľmi tešil, po formálnej a vizuálnej stránke je nakrútený profesionálne a na vysokej úrovni. Scenáristicky výborné a nečakané udalosti sa tu však striedajú s úplne klišoidnými motívmi a napínavé až do krajnosti vyšpičkované scény sa striedajú s tými absolútne nelogickými WTF sekvenciami, kde hlavní protagonisti konajú akoby mimo základnej miery príčetnosti a akejkoľvek inteligencie. Postavy tvoria akúsi podivnú zostavu a sú skôr nesympatické (najmä teda jedna z nich) a divák im akosi nemá potrebu príliš fandiť. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

i když sem čekal trošku něco jiného tak nakonec byla tahle ruská road movie solidně zábavná a i přes některá klišé fungovala bez větších výhrad.I když tu řádí neznámá nákaza,která zabijí do tří dnů,jde v prvé řadě o komorní příběh dvou/tří rodin,které spolu putují k bezpečnému místu.Plusem je rozhodně to,že postavy se nechovají úplně nelogicky (v rámci toho co se v seriálu děje) a větší část z nich je i přes průvodní rozpaky celkem sympatická.Sem s druhou řadou...70% ()

Galerie (31)

Zajímavosti (19)

  • Když se jeden z pronásledovatelů podívá do auta, tak v něm hraje hudba. V předešlém záběru, když v něm seděla Polina (Viktorija Agalakova), bylo ale rádio vypnuté. (Duoscop)
  • Těsně před výstřelem zvedne nakažená žena ruku se sekerou nad hlavu. Po zásahu měla ale ruku dole. (Duoscop)

Reklama

Reklama