Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tajný agent CIA Sonni Griffith (Wesley Snipes) cestuje do Polska, aby tam odhalil překupníka zbraní a překazil prodej jaderné bomby. Griffitha ale někdo prozradí a končí ve vězení…, ze kterého je ale rychle propuštěn z jediného důvodu. Čeká ho další mise: doprovod překrásné Rusky Nadi do Spojených států. Griffith brzy zjišťuje, že statečná Nadia prchá před tím samým obchodníkem se zbraněmi, kterého on měl v úmyslu zničit. Uchránit Nadiu nebude snadné. Jen ona totiž ví, kde je ukrytých 30 milionů dolarů určených na nákup jaderné bomby. A když někdo ze CIA prozradí identitu Griffitha a Nadi i místo, kde se nacházejí, čeká je smrtící boj s krutým protivníkem, ve kterém musí zachránit nejen sebe, ale celý svět! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (64)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Wesley Snipes ako herec po Blade-ovi 3 chrli jeden akcnak za druhym. Jeden lepsi, druhy horsi......... tu je sice scenar deravy ako emental, ale film zachranuje slusna akcia. Meno rezisera Po Chih-Leonga mi sice nic nehovori, ale samotny Snipes je furt v roli drsnaka, a tato drsnacka verzia Snipes-a je stale uveritelna a posobi realne. 67 % ()

Ilhan 

všechny recenze uživatele

Celkem slušný akční film. Najdete v něm vše, co od takového akčního filmu čekáte. Najde se zde pár nepřehledných scén a možná i nepřehledných posunů v ději, ale celkově to všechno dává dokonce i smysl a postup děje mi přišel celkem i logický. Slušné akční scény, několik opravdu vtipných momentů, protože Wesley vyprodukuje několik fakt vtipných poznámek, a pěkná paní Cominská. Wesley Snipesovi role vyloženě sedla a na to, že v tom hraje právě on, se na to dá v klidu koukat. Nechybí ani pár celkem povedných zvratů. 60 % ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Príjemné béčko, ktoré má obstojný scenár, občas zaujímavý režisérsky nápad, sem-tam zlú kameru, miestami zlý strih. Na béčko ozaj obstojné. Snipes drží latku, ktorej by sa mohli držať aj ostatné hviezdy (takmer) videofilmov. Wesley je stále v skvelej (fyzickej aj hláškovacej) forme a už by bolo na čase opäť raz navšťíviť prvú ligu... ()

genetique 

všechny recenze uživatele

To už si fakt nikto neváži starých dobrých akčniakov? Nikto im neponúkne kvalitnú rolu a oni, že to vôbec prijmú ubližujú sami sebe. A Snipes má naviac! Akokoľvek je tento film tupý a klišovitý Wesley je proste v pohode ako už dávno nie. Trošku rozvitejší scenár by tomu pomohol, pretože bitky majú dobrú razanciu a aj dialógy nie sú na najhoršej úrovni. Silvia Colloca je typickým pútacím faktorom filmu a priznávam, že mňa zaujala. Prekvapil ma starnúci predstaviteľ Dempseyho Michael Brandon. 60%. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Wesley Snipes se opět, jak už je v posledních letech jeho zvykem, vypravil do Rumunska, aby zde natočil další totální blbost o bývalém agentu CIA, který na vlastní pěst v Bukurešti střílí po darebácích a zabraňuje jednomu magorovi vyhodit svět (Ameriku) do vzduchu, přičemž odhalí zkorumpovaného agenta ve svých řadách. Jediné, co na tomto filmu může potěšit, je především jeho rychlý a dynamický střih, který nenechá diváka až zas tak moc se nudit – střílečky, boje z blízka, výbuchy či automobilové honičky lze spatřit docela často. A také potěší po delší době opět vidět, že Michael „Dempsey“ Brandon se stále udržuje a i po dvaceti letech od onoho seriálu je šik chlapem. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • 31. července je datum narození napsané v osobní složce Sonniho Grifita, což je také skutečné datum narození Wesleyho Snipese. Neodpovídá pouze rok – Snipes se narodil roku 1962, zatímco ve složce je uvedeno 1969. (HellFire)

Reklama

Reklama