Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Eddie Murphy v akční sci-fi komedii o Měsíci plném hazardu.  Píše se rok 2087. Na Zemi byly zakázány všechny druhy hazardních her, a tak se novým rájem všech vášnivých hráčů stal Měsíc, kde začaly růst kasina a herny jako houby po dešti. Jeden z mála prosperujících podniků, kde je hazard zakázán, provozuje dobrodruh a pašerák Pluto Nash. Když však odmítne návrh Rexe Cartera, který chce jeho podnik koupit a proměnit v doupě hazardních her, dočká se odplaty. Podnik exploduje a v následné přestřelce se podaří uniknout jen Plutovi, zpěvačce Dině a starému robotovi Brunovi. Rozhodnou se odhalit pravdu o Carterovi a jeho zločinech, současně však musejí prchat před jeho zabijáky. Ani úkryt na odvrácené straně Měsíce jim nepomůže, a tak skončí v Carterově sídle. Pokud Pluto něco rychle nevymyslí, zemřou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (124)

Wolvie 

všechny recenze uživatele

Znám desítky mnohem horších filmů,které mě nasraly mnohokrát víc než Pluto Nash.Ale ty ve většině případů nestály sto milionů dolarů,neměly k dispozici skvostné herecké obsazení a nestaly se jedněmi z nejbrutálnějších propadáků ve filmové historii.Jee to nenápadité,většinou nevtipné,ale díky sexy Rosario a velkorysé výpravě to pro mě nebylo zase takové utrpení,jak jsem očekával. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Neil Cuthbert | Hudba: John Powell | Produkcia: Martin Bregman, Michael Scott Bregman, Louis A. Stroller | Distribúcia: Warner Bros. | Štúdio: Castle Rock Entertainment, Village Roadshow Pictures | Rozpočet: 100 miliónov $ | Tržba: 32,086,973 $ || Takto sa robia prepadáky: zasadiť običajnú romantickú komédiu do budúcnosti. O kasový prepadák máte postarané. Darmo kvalitných hercov. ()

Reklama

malyLibor 

všechny recenze uživatele

Asi to není nejlepší film s Eddie Murphym, který jsem kdy viděl. Ale i tak je to skvělá komedie. Líbí se mi, že si na nic nehraje, naopak, je to čisto čistá komedie. Původně jsem dal 3*, pak jsem si ale uvědomil, že jsem se celých 90 minut dobře bavil a přidal jsem ještě čtvrtou *. No a protože mám slabost pro Rosario Dawson, dopadlo to, jak to dopadlo. 5* a film určitě rád uvidím znovu. ()

jabbo123 

všechny recenze uživatele

Tak já nevím, co jsem to viděl, ale k filmu jsem se dostal až v roce 2021 a upřímně jsem litoval, že jsem ho jako kluk minul. Za mě to byla výborná sci-fy komedie na úrovni MiB, se slušnými efekty které nijak extrémně nezestárly - vždyť ty průlety zastavěným měsícem nad dálnicí vypadaly děsně atmosfericky i po 10ti letech! Sympatické postavy, sidekick a bodyguard android také nezklamal a dokonce si užijete i nějakou tu akci. Bavil jsem se od začátku do konce a byl to celkově takový svěží snímek. Proč tak nízké hodnocení tady nechápu, za mě hezkých 80%. ()

Vecko99 

všechny recenze uživatele

Opět se potvrdilo, že jakmile se ve filmu objeví někdo z klanu Baldwinů, tak je to propadák. Když se k tomu ještě přičte tragický scénář, který vypadá jako parodie Austina Powerse, tak to nezachrání ani Murphy a ani další plejáda skvělých herců v čele s Johnem Cleesem. Murphy už bohužel filmově jen paběrkuje:((( ()

Galerie (25)

Zajímavosti (4)

  • Vo filme sa objavil aj Alec Baldwin, ktorý však v záverečných titulkoch nefiguruje. (Svadbos)

Reklama

Reklama