Reklama

Reklama

Služka

(seriál)
Trailer 1
USA, 2021, 9 h 5 min (Minutáž: 48–60 min)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Matka samoživitelka zápasí s chudobou, vidinou ztráty střechy nad hlavou a byrokracií. Aby se uživila, začne pracovat jako uklízečka. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (118)

xsexbox 

všechny recenze uživatele

Hlavnou myšlienkou neboli ani tak sociálne problémy sami o sebe.Ale bol to príbeh naivnej ľahko manipulativnej ženy ktorej okolie ju sťahovalo k dnu. A aj keď mala vždy pri sebe lepšiu možnosť života ,opať jej toxicky priatelia a toxicka rodina pokazila všetko.Socialne problemy by odstranili vždy lepšie priležitosti ktorých mala dosť, nuž keď sa potom zbavila toxickych ludi v jej okoli našla až šťastie. Veľmi zaujimavy serial , s jedným malým probémom a to tým že hlavná aktérka už po polovici seriálu nema ďalej čo herecky ukázať. ()

mo cuishle 

všechny recenze uživatele

Mladá matka co jen bere, bere, bere ale nic nedává. Seanovi se popravdě nedivím, že mu kolikrát ujely nervy a zařval si a zaházel věcmi. Mít dvě zaměstnání, chodit z práce do práce, živit rodinu a když přijde domu večeře nikde...To nase*e. Takový běžný den spousty manželství. Ale v USA tomu říkají emoční týrání. Tak jó no. Mohla se mít dobře s Natem. Takovej fešák ale ten pro ni nebyl dost dobrý. Auto, bydlení a stravu zadarmo to jo ale běda jak taky někdo něco chce na oplátku po ní. Brzo mi začala byt protivná. Andie výborná. Seriál si ukradla pro sebe :) Dceruška se má ještě co učit a hlavně přestat v každé scéně koulet oči. Za tři ☆.  Shoop shoop ba-doop Shoop ba-doop Shoop ba-doop ba-doop ba-doop :) ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Seriál, který i když neukazuje mnoho dobrého na vše kouká s určitým nadhledem. Začíná to útěkem mladé matky s dcerou od partnera alkoholika a její cesty za práci, bydlení i souboj o dceru. A co se může pokazit to se pokazí a každá světla chvilka je vykoupena dalším průserem. Problém je v tom, že celý seriál se podobně jako hlavní hrdinka, točí v kruhu a diváka po čase začne unavovat sledování stejného kolotoče. Ale minimálně kvůli skvělým hercům stojí seriál za vidění, jen by stačilo kolem 5 dílů, do kterých by se vešlo vše podstatné. ()

Eleanor05 

všechny recenze uživatele

Krásná a talentovaná Margaret Qualley a její méně krásná a méně talentovaná matka Andie MacDowell v celkem zábavném příběhu o tom, jak se životem protlouká dívka z nižší sociální vrstvy s dítětem na krku. Přes sociální úřady, azylové domy a podřadné, špatně placené práce, přičemž musí rovněž řešit složité vztahy s bláznivou matkou a latentně agresivním přítelem… Realistické, lehce nadprůměrné drama, které nejvíce vyniká svojí uvěřitelností a přirozeností jak v postavách, tak v dějových zápletkách. Jeho slabinou je naopak nepříliš velký spád a ne zrovna strhující a napínavý děj. Zajímavé, nikoliv však výjimečné. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě v prvním díle možná až nasílu prvoplánovitá snaha o vykreslení zoufalosti hlavní postavy, které se během jednoho dne nepodaří doslova desítka věcí. Nevím nevím, jestli je tohle ta správná forma podání a jestli bude seriál mít co nabídnout po obsahové stránce v dalších dílech… Po 2. díle přestávám sledovat, jelikož si myslím, že seriál nic kloudného nenabídne. Bez hodnocení. ()

Galerie (90)

Zajímavosti (7)

  • Americký filmový inštitút označil seriál za jeden z desiatich najlepších televíznych programov roku 2021. (Arsenal83)
  • Minisérie je natočena podle knihy „Maid: Hard Work, Low Pay and Mother's Will to Survive“ od Stephanie Land. Kniha se umístila na třetí příčce bestsellerů podle The New York Times. (Axarus)

Reklama

Reklama