Reklama

Reklama

Služka

(seriál)
  • USA Maid
Trailer 2
USA, 2021, 9 h 5 min (Minutáž: 48–60 min)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Matka samoživitelka zápasí s chudobou, vidinou ztráty střechy nad hlavou a byrokracií. Aby se uživila, začne pracovat jako uklízečka. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (117)

mo cuishle 

všechny recenze uživatele

Mladá matka co jen bere, bere, bere ale nic nedává. Seanovi se popravdě nedivím, že mu kolikrát ujely nervy a zařval si a zaházel věcmi. Mít dvě zaměstnání, chodit z práce do práce, živit rodinu a když přijde domu večeře nikde...To nase*e. Takový běžný den spousty manželství. Ale v USA tomu říkají emoční týrání. Tak jó no. Mohla se mít dobře s Natem. Takovej fešák ale ten pro ni nebyl dost dobrý. Auto, bydlení a stravu zadarmo to jo ale běda jak taky někdo něco chce na oplátku po ní. Brzo mi začala byt protivná. Andie výborná. Seriál si ukradla pro sebe :) Dceruška se má ještě co učit a hlavně přestat v každé scéně koulet oči. Za tři ☆.  Shoop shoop ba-doop Shoop ba-doop Shoop ba-doop ba-doop ba-doop :) ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Strašná síla! Až taková, že jsem u toho měl tendenci nahlas cosi naléhavě sdělovat televizi. To když už se Alex chovala ale jo divně- pod vlivem všech těch neblahých okolností a nemoci, která se u ní na základě toho rozvinula. Mám pocit, že zejména některým ženám přijde ten seriál jako hotový zjevení. Schválně si kvůli tomu prolezu všechny komentáře. Jen mám obavu, že týraný ženy alkoholiků a jiných psychopatů na Netflix moc nekoukají. P.S.: Před pár lety mi v negativním slova smyslu trochu zamotala hlavu manželka fotografa Jindřicha Štreita, která v dokumentu o svém choti hodila do placu moudro své babičky, která ji poučila, že od zlého se neutíká. Já naopak říkám (a klidně vám to i podepíšu), zdrhejte a neohlížejte se. Máme jen jeden život a je děsně krátkej. ()

Reklama

LizianShaw 

všechny recenze uživatele

Potěšilo mě to o něco více než Hacks (taktéž od Netflixu) a to především z důvodu, že Maid je v určitých scénáriích o dost smutnější a depresivnější, zatímco Hacks se více blíží ke komedii, leč vtipně na mne v mnohých případech moc nepůsobí. Zde je úplně krásně vykresleno, jakým peklem si mohou mladé single maminky projít a všemu pomáhají překvapivě dobré výkony (Margaret Qualley je moc cute, a také mě hodně oslnil výkon Andie MacDowell, která si výkon psycho hippie matky opravdu podala). Ačkoliv je tento seriál o přežití dost smutné téma, tak jsou zde i světlé chvilky (tancovací scéna s Queen's Don't Stop Me Now je legendární). Jestli bych měl něco vytknout, tak jsem se občas nudil, kdy některé scény byly takové ''obyčejné,'' tedy ničím nezajímavé, ale nebylo jich mnoho. Ke konci série se taky přitlačilo na prosazování písniček, které působí jako z nějakých levných seriálů pro teenagery. Každopádně jsem si po dokoukání už nesčetněkrát zpíval ''Shoop,'' a výsledný dojem z tohoto survivor dobrodružství je určitě kladný. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Seriál, který začal až nečekaně poutavě, aby se ke svému konci transformoval v nezajímavou sondu do života zpočátku politováníhodné matky samoživitelky, s níž ale postupně už nejde příliš sympatizovat. Služka se u mě houpe těsně na hranici 70 %, tu čtyřku jí ale ponechám, protože některé kostlivce ve skříni mě tady fakt bavilo rozkrývat. Ať ale Netflix ani nenapadne tuhle “minisérii” křísit. [viděno na Netflixu] ()

zahadum 

všechny recenze uživatele

Silný príbeh o skoro silnej mladej žene ktorá sa nedokázala ani na chvíľu odpútať od problémov života v Amerike. Dosť v tom je robilo aj problémy ,že jej z blízkych nikto nepodal pomocnú ruku a v podstate sa so všetkým bila sama. Pomohli jej cudzí ľudia, dobrý seriál ktorý ukazuje správne tú pravú tvár života v USA a bez rozprávkových ilúzii. Kombo matky stvárnili skutočná matka a jej nadaná dcéra ktorá verne zobrazila život ťažko skúšanej matky ale hrdej ženy ktorá to nevzdáva a ide si za svojím cieľom. Za mňa 5 . ()

Galerie (90)

Zajímavosti (7)

  • Hlavní natáčení seriálu započalo dne 28. září roku 2020 a skončilo 9. dubna 2021 ve Victorii v Britské Kolumbii (Kanada). (dan4815)

Reklama

Reklama