Reklama

Reklama

Evropské kmeny

(seriál)
  • Německo Tribes of Europa
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Tři sourozenci se v roce 2070 rozhodnou změnit osud Evropy, která se po globální katastrofě rozpadla na spoustu malých státečků soupeřících o nadvládu. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (62)

HAL 

všechny recenze uživatele

Obyčejné young adult béčko, které ničím nezaujme, ale ani zásadně neurazí. Občas zábavná, ale většinou vatová výplň televizního času, jaké se s trochu menšími rozpočty točí odjakživa - akorát v dobách kdy tohle vznikávalo přímo pro televizní stanice si nemohli dovolit zdaleka tolik tekoucí červené a sekání hlav i penisů jako na Netflixu. Ale zase se tehdy brali mnohem míň vážně. Samozřejmě je největší škoda že takové věci nenechá Netflix natočit rusáky (a ne s teenagery ve hlavních rolích), mohla by to být hodně fajn Stalkerovina. Ale tady je aspoň ten hezky zpostapený středoevropský prostor, Praha a okolí, obecně to povědomé prostředí, a pro mne i známé tváře (vtipné je že některé místa ani nemuseli zpostapovat, protože takhle to u nás vypadá normálně :D) Na druhou stranu - co by jsme za to dali, kdyby jsme takové věci točili my sami a ne jen Němci. Ať už pro kina, nebo pro některý z těch streamů. Pustina nebyla špatná, ale pořád v podstatě zase malá špinavá čecháčkovina, žádná akční žánrovka. 5/10 ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Pokud to nedostane další řadu, ani bych s tím nezačínal. Celých 6 dílů je spíše takový rozjezd pro další případné díly. Potenciál tam je. Německý Mad Max. Tři linky se třemi sourozenci. Ta s tím nejmladším Eljou je nejslabší u mě a koleduje si o proklikání. Na Liv ala Henriettu se dobře kouká, ale trochu nevyužitá. Kiano a jeho Femme Fatale Varvara je rozhodně nejzajímavější. ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skutečně nudný a nekonzistentní seriál co prostě neumí ani pořádně vtáhnout do děje. Neumí ani vysvětlit “pravidla hry” (jako sakra k čemu přesně je vlastně ta debilní kostka a jaké má možnosti... z toho co jsem viděl celkem nic moc nezvládá - než se ji přetížení baterky). Výběr herců doslova příšernost (karikatury neskutečné). Postavy se chovají zcela racionálně (tedy scénář je jedna obrovská zoufalost). Jediné co funguje jsou kulisy a prostředí. Navíc, co doslova nesnáším je neuzavřený příběh. Vážně si myslí, že tohle bude na víc než jednu řadu? ()

Fifer 

všechny recenze uživatele

Ten seriál není moc dobrý a posbíral všechna klišé od arény, kde otroci bojují o život, až po divochy žijící v džungli v kmenu "The Little Praha". Ale je to kouzelně zábavné včetně vtipných českých lokací, jako když hlavní sídlo padouchů je přímo na Vítkově. Zábavný post-apokalyptický seriál plný klišé. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

jako úvod do něčeho co by mohlo být v dalších sériích velmi dobré jsou Tribes Of Europa vlastně fajn.Vzhledem k tomu,že se ale v souvislosti s touhle sérií mluvilo o Dark,čekal sem přeci jen víc.Zatímco Dark sází na originalitu,tady je to plné klišoidních konverzací a ani ty zvraty nejsou úplně nečekané.Technické stránce není moc co vytknout,osazení je takové německé,ale až na výjimky celkem sympatické.Na druhou řadu - pokud bude - se kouknu rád,protože rozehrané je to slušně a celkem mě zajímá kam to chtějí posunout...60% ()

Galerie (48)

Zajímavosti (8)

  • V seriálu hrálo vedlejší role i velké množství českých herců, ať už vojáky, či například „oblíbené otroky“ královny Vran. (TheEvilTwin)
  • V epizodě je jako dům Vavary použit upravený Národní památník na Vítkově. (matejinho94)

Reklama

Reklama