Reklama

Reklama

Lupin

(seriál)
  • Francie Arsène Lupin
Trailer
Drama / Krimi / Mysteriózní
Francie / USA, (2021–2023), 13 h 6 min (Minutáž: 41–52 min)

Předloha:

Maurice Leblanc (kniha)

Hrají:

Omar Sy, Vincent Londez, Shirine Boutella, Nicole Garcia, Antoine Gouy, Clotilde Hesme, Hervé Pierre, Ludivine Sagnier, Soufiane Guerrab, Vincent Furic (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(17)

Obsahy(1)

Klasický francouzský příběh o zloději gentlemanovi a mistru převleků jménem Arsène Lupin v moderním pojetí. (Netflix)

Videa (4)

Trailer

Recenze (155)

zodiak217 

všechny recenze uživatele

Tento seriál má len jediný problém. Prečoooooo nám to Netflix urobil a rozdelil prvú sériu na dve polovice, aaaaaaaaa!!! A ešte to skončilo tak dramaticky, že v najlepšom zrazu strih a druha polovica v sériu v nedohľadne. Oh toto čakanie budú múky, lebo každá epizóda bola tak skvelá, že bol výborný ťah to postaviť na Omarovi Sy, ktorý už neraz dokázal, že skĺbiť humor a drámu je mu vlastne a vie vniesť vlastný štýl do každej úlohy, ktorú hrá, preto je aj v prvej lige a na jeho projekty sa ľudia dívajú aj kvôli nemu. Slušne mu vypomsha celý cast projektu a oceňujem, že každá epizóda ma svoj pulxujuci život a postupne sa dozvedáme aj o minulosti a živote hlavného hrdinu, ktorý to nemal v živote ľahké avšak ma svoj cieľ a to pomstiť otcovu smrť. Podarí sa mu to však bez toho aby odhalili všetci jeho tajný život? Dozvieme sa v druhej polovici prvej série. ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Domníval jsem se, že půjde o jednotlivé zlodějské příběhy, ale je to jeden příběh o pomstě. Dále mě "účastníci zájezdu CSFD" postrašili, že po prvním dílu půjde vše kopru. Za mě tedy: Je potřeba se na věc podívat z druhé strany, ne od prvního dílu. První díl je jen úvod, laděný na chytré zlodějské akci, a samozřejmě vyvolává pocit, že takto to půjde i dál. Ale to provedení začátku byl jen bonus navíc, lahůdka a zároveň i uvedení do světa Arsena Lupina. Protože hlavním dějem je cesta za pomstou, na kterou nestačilo 5 kapitol, tudíž překvapil i otevřený konec. Není to totiž minisérie, jak jsem se domníval. Omar Sy je v této roli přirozený a moderní podání není obtěžující. Naopak je dílko na pohodu a zábavné. ()

Reklama

Raijin 

všechny recenze uživatele

Damn, uz dlho ma nic nepohltilo tak velmi. Hned na uvod seros oslovi silnoi kinematografiou. Blokovo a kompozicne to je na urovni obrovskych filmov, ale tocenych skor starsim stylom. Skvelo to zapada do tematiky Lupina. Dejovo je to take, ze sa tomu musi verit, inak to nema ani zmysel pozerat. Tak ci tak, hlavny protagonista a detektivny pribeh, ktory sa nonstop rozuzluji su absolutne navykove ako som uz uviedol na zaciatku. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

sice sem čekal něco víc "Lupinovského",ale nakonec tahle kriminálka říznutá honbou za pomstou funguje celkem dobře.Hezky to vypadá,má to slušné tempo a trefou do černého (smí se to ještě říkat?) bylo obsazení Omara Sy.Ten má charismatu na rozdávání a utáhl by ještě mnohem víc.Ke konci tahle minisérie rozdala karty dobře a na pokračování se velmi rád podívám...70% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Omar Sy je přesně ten typ herce, který jakmile se usměje, dáte mu do ruky s radostí peněženku, ať si koupí co chce. Jenže tady u mě konečně narazil. Sice se snaží ukazovat ten bílý chrup sebevíc, ale mě novodobý Lupin prostě nebavil. Přitom jsem doufal, že Francouzi z toho udělají novodobou detektivku se samozvaným hrdinou. Jenže oni do toho vměstnali jedno klišé vedle druhého. První sérii jsem ještě zvládl, ale u druhé už jsem to nedokoukalo. Bohužel se to nedalo. Jako odpočinek asi ok, ale nečekejte od tohoto seriálu kdovíjaký zázrak. Přeci jen se už kvalita seriálů za ta léta dost posunula. ()

Galerie (100)

Zajímavosti (15)

  • Během scény v koncertním sále zazní část Dvořákovy symfonie č. 9 e moll „Z Nového světa“. (Shayley)
  • V každé epizodě seriálu nosí postava Assaneho (Omar Sy) nějaké oblečení oranžové barvy a v různých scénách celého seriálu se objevují oranžové předměty, které odpovídají barvě úvodních titulků. (MTHRFCKR)

Související novinky

Hra na oliheň je největším hitem Netflixu

Hra na oliheň je největším hitem Netflixu

13.10.2021

Streamovací služba Netflix má nového krále. Stalo se jím jihokorejské drama Hra na oliheň, které za první měsíc vidělo zhruba 111 milionů domácností. Neuvěřitelný virální potenciál tak vyšoupl seriál… (více)

Reklama

Reklama