Reklama

Reklama

Lupin

(seriál)
  • Francie Arsène Lupin
Trailer
Drama / Krimi / Mysteriózní
Francie / USA, (2021–2023), 13 h 6 min (Minutáž: 41–52 min)

Předloha:

Maurice Leblanc (kniha)

Hrají:

Omar Sy, Vincent Londez, Shirine Boutella, Nicole Garcia, Antoine Gouy, Clotilde Hesme, Hervé Pierre, Ludivine Sagnier, Soufiane Guerrab, Vincent Furic (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(17)

Obsahy(1)

Klasický francouzský příběh o zloději gentlemanovi a mistru převleků jménem Arsène Lupin v moderním pojetí. (Netflix)

Videa (4)

Trailer

Recenze (157)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Omar Sy je přesně ten typ herce, který jakmile se usměje, dáte mu do ruky s radostí peněženku, ať si koupí co chce. Jenže tady u mě konečně narazil. Sice se snaží ukazovat ten bílý chrup sebevíc, ale mě novodobý Lupin prostě nebavil. Přitom jsem doufal, že Francouzi z toho udělají novodobou detektivku se samozvaným hrdinou. Jenže oni do toho vměstnali jedno klišé vedle druhého. První sérii jsem ještě zvládl, ale u druhé už jsem to nedokoukalo. Bohužel se to nedalo. Jako odpočinek asi ok, ale nečekejte od tohoto seriálu kdovíjaký zázrak. Přeci jen se už kvalita seriálů za ta léta dost posunula. ()

Arkagas1989 

všechny recenze uživatele

Hledáte něco akčního, napínavého, svižného, u čeho se pobavíte a budete hltat každý díl a těšit se na další? Tak to je přesně Lupin. Moderní akční "detektivka", kde je v hlavní roli Lupič, který se řídí pravidly slavného lupiče gentlemana Arsena Lupina. Omar Sy v hlavní roli byla trefa do černého (doslova :-D), ale musím uznat že i díky němu se na tohle skvěle kouká, výprava je naprosto dokonalá a nikdy nevíte co dál přijde. Lupič gentleman, který si nebere servítky a zároveň se snaží být dobrým tátou, což mu tak úplně nejde. Jediné mínus je snad jen to, že první série má pouze 5 dílů, ale i tenhle tah od Netflixu naprosto chápu. Jsem nadšená a těším se na pokračování. ()

Reklama

cerdax2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mohlo by jit o pomerne rychle plynouci az na vyjimky divatelny serial, ve kterem ve tretim dile hlavni hrdina prodela mozkovou obrnu (respektive autori scenare), protoze to, co zacne predvadet ci spise nepredvadet je tragedie. Korunu tomu nasazuje to, ze sezona skonci v pulce pribehu, takze si budeme muset na finale rok pockat. Pribeh ktery se chylil pekne ke konci a vypadal na stavnaty jednodilovy finale, bude pravdepodobne nastaven vodovou polivkou na pet dilu, coz je vcelku desiva predstava. Doufam, ze brzy "serialove" spolecnosti pochopi, ze kdyz mi v restaraci naserviruji aperitiv a predkrm, tak cekam, ze dostanu i hlavni chod, nikoli, ze mi reknou at prijdu za tyden a pak dostanu i digestiv ;P. 40% ()

jprmusic odpad!

všechny recenze uživatele

Od třetího dílu mi začal hlavní hrdina lézt poměrně dost na nervy. Z frajera, kterej chce napravit starý křivdy se vyklube vychcánek, kterej od malička akorát ojebává lidi, zneužívá svoje přátele a kamarády a jako otec se chová jako nezodpovědnej debil. Nemluvě o tom, že jakoby inspirace a použití jména slavného francouze zavání spíše brutálním zneužitím dobré značky než tou inspirací. ()

ariari 

všechny recenze uživatele

je mi fuk, kto sa tu lingvisticky snaží patrične dekadentne nabrúsený zopsuť, čo sa dá... konečne oddychovečka na motívy lupiča môjho detstva. Toho mi zas dala čítať tá moja babka. Odvtedy som pointu zabudla, ale čučche, teda základný rámec tej pohody poctivého podfukárseho remesla, s pekným vizuálom potešil. Arsen je o poctivej starej francúzskej pohodovej filmárčine, žiadny americký Sherlock, , skrátka pohoda v šate liberté, egalité , a fraterité obzvlášť. ()

Galerie (100)

Zajímavosti (15)

  • Při závěrečném útěku dorazí francouzská policie i ve voze Škoda Octavia combi. (Mydlivoj)
  • Dom, v ktorom žije rodina Pellegrinovcov, je presne ten istý dom, v ktorom býval Phllipe vo filme Nedotknutelní (2011). (peetrejr)

Související novinky

Hra na oliheň je největším hitem Netflixu

Hra na oliheň je největším hitem Netflixu

13.10.2021

Streamovací služba Netflix má nového krále. Stalo se jím jihokorejské drama Hra na oliheň, které za první měsíc vidělo zhruba 111 milionů domácností. Neuvěřitelný virální potenciál tak vyšoupl seriál… (více)

Reklama

Reklama