Reklama

Reklama

Lupin

(seriál)
  • Francie Arsène Lupin
Trailer
Drama / Krimi / Mysteriózní
Francie / USA, (2021–2023), 13 h 6 min (Minutáž: 41–52 min)

Předloha:

Maurice Leblanc (kniha)

Hrají:

Omar Sy, Vincent Londez, Shirine Boutella, Nicole Garcia, Antoine Gouy, Clotilde Hesme, Hervé Pierre, Ludivine Sagnier, Soufiane Guerrab, Vincent Furic (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(17)

Obsahy(1)

Klasický francouzský příběh o zloději gentlemanovi a mistru převleků jménem Arsène Lupin v moderním pojetí. (Netflix)

Videa (4)

Trailer

Recenze (155)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,LUPIN VYUŽÍVÁ SVŮJ TALENT K LOUPEŽÍM. JEHO PLÁNY NEZHATÍ ŽÁDNÁ PŘEKÁŽKA. JEHO NEJVĚTŠÍ TALENT JE BEZPOCHYBY BÝT VŽDY O KROK NAPŘED...“ /// Tak předně… Lupina by mohl hrát klidně Mongolec říznutej Pačuáncem a mohlo by to bejt vcelku jedno. Myslím příběhově, takže buďte rádi za Omara Sy (ten chlapec fakt má šibalskej úsměv….). Nejde o historickou detektivku, ale o sérii známejch kousků zlodějskýho šprýmaře, který tady mají dopomoci k vyřešení rodinný tragédie. Místy to je drobátko přitažený za pačesy, ale má to bejt spíš zábava než kriminálka… teda aspoň bych řekl. I když na konci teda zvážněj… Je to prostě takový jednoduchý, ale kecal bych, kdybych tvrdil, že mě nezajímá, jak to bude pokračovat. Zvlášť, když místo kejklí jde o život. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Knihy o Arsene Lupinovi, lupiči – gentlemanovi, které psal Maurice Leblanc, neznám. 2.) Chci se pomstít. /// Thx za titule „Kateřina Richard“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE * NAPĚTÍ * ()

gruzdej 

všechny recenze uživatele

Nepovedená adaptace, kde se nice neděje a Lupinovi se to neblíží ani smykem. Největší přešlap je obsazení - výrazný, vysoký černoch prostě nemůžeš být nenápadný, natož vtipně maskovaný Arsene Lupin. (Bacha spoiler!) Celkově se evidentně scénáristi potýkají s tímhle limitem a právě proto se tam během pěti dílů, kromě vydatného rozprávění, už vlastně nic světoborného nestalo. Je třeba vyzdvihnout první loupež (kde ovšem záměna náhrdelníku stojí výhradně na pravděpodobnosti, že ho zradí jeho komplici a bude se s nimi muset prát). Všechno ostatní byly pro Lupina spíš větší nebo menší fiaska - tedy ještě kromě cynického okradení staré důchodkyně, jež vykořisťovala černochy, takže si to zasloužila. Budiž. Jednou pak Lupin naboural s dronem, který nic tajného nevyfotil, nepustil v televizi kazetu a nechal si oběsit kolegyni, o níž věděl, že jí někdo sleduje... Útěk z vězení je postaven na tom, že ho při smrti nikdo neprohledá. Situace se zabijákem z vlaku mohla vzniknou jen při obsazení hlavního zabijáka černochem - s bělochem by k jejich záměně na nástupišti nemohlo dojít a Lupin by skončil v cele. ()

Reklama

ariari 

všechny recenze uživatele

je mi fuk, kto sa tu lingvisticky snaží patrične dekadentne nabrúsený zopsuť, čo sa dá... konečne oddychovečka na motívy lupiča môjho detstva. Toho mi zas dala čítať tá moja babka. Odvtedy som pointu zabudla, ale čučche, teda základný rámec tej pohody poctivého podfukárseho remesla, s pekným vizuálom potešil. Arsen je o poctivej starej francúzskej pohodovej filmárčine, žiadny americký Sherlock, , skrátka pohoda v šate liberté, egalité , a fraterité obzvlášť. ()

cerdax2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mohlo by jit o pomerne rychle plynouci az na vyjimky divatelny serial, ve kterem ve tretim dile hlavni hrdina prodela mozkovou obrnu (respektive autori scenare), protoze to, co zacne predvadet ci spise nepredvadet je tragedie. Korunu tomu nasazuje to, ze sezona skonci v pulce pribehu, takze si budeme muset na finale rok pockat. Pribeh ktery se chylil pekne ke konci a vypadal na stavnaty jednodilovy finale, bude pravdepodobne nastaven vodovou polivkou na pet dilu, coz je vcelku desiva predstava. Doufam, ze brzy "serialove" spolecnosti pochopi, ze kdyz mi v restaraci naserviruji aperitiv a predkrm, tak cekam, ze dostanu i hlavni chod, nikoli, ze mi reknou at prijdu za tyden a pak dostanu i digestiv ;P. 40% ()

chozze008 

všechny recenze uživatele

verbale muzes si jit dneska v klidu vyhonit, protoze to vypada ze zacinas mit nasledovniky viz majo0007, za chvili tady bude velka zumpa, plna hovadskej komentaru. Muzete spolu zacit chodit, ale prosim te nepis nam jak to dopadlo, tvoje zvratkoidni vylevy k tomu co si videl nam staci ()

Galerie (100)

Zajímavosti (15)

  • V každé epizodě seriálu nosí postava Assaneho (Omar Sy) nějaké oblečení oranžové barvy a v různých scénách celého seriálu se objevují oranžové předměty, které odpovídají barvě úvodních titulků. (MTHRFCKR)
  • Dom, v ktorom žije rodina Pellegrinovcov, je presne ten istý dom, v ktorom býval Phllipe vo filme Nedotknutelní (2011). (peetrejr)
  • Assan Diop (Omar Sy) hraje se synem na konzoli Playstation 4 hru „Horizon Forbidden West“. (Yoshimitsu)

Související novinky

Hra na oliheň je největším hitem Netflixu

Hra na oliheň je největším hitem Netflixu

13.10.2021

Streamovací služba Netflix má nového krále. Stalo se jím jihokorejské drama Hra na oliheň, které za první měsíc vidělo zhruba 111 milionů domácností. Neuvěřitelný virální potenciál tak vyšoupl seriál… (více)

Reklama

Reklama