Reklama

Reklama

Lupin

(seriál)
  • Francie Arsène Lupin
Trailer
Drama / Krimi / Mysteriózní
Francie / USA, (2021–2023), 13 h 6 min (Minutáž: 41–52 min)

Předloha:

Maurice Leblanc (kniha)

Hrají:

Omar Sy, Vincent Londez, Shirine Boutella, Nicole Garcia, Antoine Gouy, Clotilde Hesme, Hervé Pierre, Ludivine Sagnier, Soufiane Guerrab, Vincent Furic (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(17)

Obsahy(1)

Klasický francouzský příběh o zloději gentlemanovi a mistru převleků jménem Arsène Lupin v moderním pojetí. (Netflix)

Videa (4)

Trailer

Recenze (155)

bearmeedek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Domníval jsem se, že půjde o jednotlivé zlodějské příběhy, ale je to jeden příběh o pomstě. Dále mě "účastníci zájezdu CSFD" postrašili, že po prvním dílu půjde vše kopru. Za mě tedy: Je potřeba se na věc podívat z druhé strany, ne od prvního dílu. První díl je jen úvod, laděný na chytré zlodějské akci, a samozřejmě vyvolává pocit, že takto to půjde i dál. Ale to provedení začátku byl jen bonus navíc, lahůdka a zároveň i uvedení do světa Arsena Lupina. Protože hlavním dějem je cesta za pomstou, na kterou nestačilo 5 kapitol, tudíž překvapil i otevřený konec. Není to totiž minisérie, jak jsem se domníval. Omar Sy je v této roli přirozený a moderní podání není obtěžující. Naopak je dílko na pohodu a zábavné. ()

liquuid 

všechny recenze uživatele

Nerad to delam, ale Lupina ohodnotim uz po druhe serii ikdyz vim, ze bude minimalne jedna dalsi. Nez jsem zacal psat hodnoceni, tak jsem se koukl na mistni kritiky a musim rict, ze jsem znovu absolutne znechucen tim, co jsem schopny se tu docist. Ja si takovou jizdu neuzil uz velice dlouho. Rekl bych, ze jak starnu, tak jsem ke vsemu vice kriticky a casto vnimam vice negativni, nez pozitivni stranku, ale tady se mi honi hlavou pouze pozitivni myslenky. Sofistikovany dej. Tady nekdo opravdu premyslel a ladi tu detaily. Skvela zapletka. Cele to dava smysl. Musim zde zminit i muz nejoblibenejsi salek kavy a tim je prelevani vyhod mezi dobrem a zlem, moment prekvapeni, nejednou vyrceno: wow a to ani nemluvim o doprovodne hudbe, ktera naprosto lahodi memu uchu a uchvatne scenerii nejenom nocni Francie. Ano, hlavnimu hrdinovi spoustu veci vychazi, ma hodne stesti, umi se rvat, bla bla bla. To k tomu ale patri. V duchu cele serie jsem tu premiru stesti schopny odpustit a uprimne mi vubec nevadi. Bojim se pouze dalsiho prubehu. Doufam, ze to nezkazi zbytecnym protahovanim a ze vymysli novy pribeh, ktery me opet zaujme. Spouste lidem bych tady naplival do tvare za ty vylevy a chtel videt, co by vytvorili oni. ()

Reklama

peetrejr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Och môj Bože. Je to Netflix, takže nič som nečakal. Nečakal som teda Lupina s baretkou a s jordanami na nohách... Štýl to má, je to svojim spôsobom svojské, humorné a chytré. Lenže je tu problém. A to aký? Proste celé prostredie je rozprávkové a nedokážem ničomu čo sa v seriáli udialo uveriť. Príbeh je taký ako prvá palacinka, veď najprv to vyzerá že sa vám tá palacinka podarí, lenže nie, potom sa aj tak pretrhne a vy ju len tak zjete. Obrovské sklamanie to ani nie je, predsa sa chystá tretia séria, od tej ja dám radšej ruky preč. A počkať, ešte som zabudol na pozitívny odkaz, ktorý som na gúgli našiel a údajne pochádza z tohoto skvostu:  Have a little respect for the planet. ()

ilemas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Arsena Lupina znám jen v knižní podobě, ale knihu jsem nikdy nečetl ani neviděl žádný film o tomto lupiči gentlemanovi. Seriál mě velice nadchnul a hned od prvního dílu i přes flashbacky, které nemám rád, ale zde mě kupodivu vůbec nevadily mě nepustil až do konce druhé řady, která je ještě lepší než první, přitom má slabší hodnocení. Omar Sy je neskutečný sympaťák, budu si muset přečíst i knihu. ()

wowylgu313 

všechny recenze uživatele

No, začal jsem na to koukat, došel jsem myslím k druhému dílu v druhé serii a pak jsem se k tomu už nějak nevrátil. Začátek dobrý, to moji osobu drželo a lákalo ale pak to postupem začali nějak opadat, nedokážu asi přesně popsat proč ... ale poslední díl a pak ten přelom na druhou sérii prostě už spíše do pozadí a nuda. Než jsem na ten seroš začal koukat , tak recenze a trailer říkali něco jiného proto jsem i trochu fantazíroval něco jiného... Určitě si svou část fanoušků najde. Rozhodně neříkám že je to nějaká nekoukatelná blbost. Jen to chce najít ty správné diváky. Za mě 50% ;) takové ty dvě a půl hvězdy ... ()

Galerie (100)

Zajímavosti (15)

  • Nejedná se o přímé zobrazení románu o zlodějském gentlemanovi Arsène Lupinovi. Lupin pojednává o senegalském přistěhovalci do Francie jménem Assane Diop, který se inspiruje a snaží se ztotožnit s literární postavou Lupina. (Kuzmik)
  • Šatnář, který pracuje na večírku, kde Assane (Omar Sy) s Benem (Antoine Gouy) kradou, má vůz Škoda Fabia. (Zix.)

Související novinky

Hra na oliheň je největším hitem Netflixu

Hra na oliheň je největším hitem Netflixu

13.10.2021

Streamovací služba Netflix má nového krále. Stalo se jím jihokorejské drama Hra na oliheň, které za první měsíc vidělo zhruba 111 milionů domácností. Neuvěřitelný virální potenciál tak vyšoupl seriál… (více)

Reklama

Reklama